Отговори
# 180
И коя го държи за ръка,Еда или Сиси бУатЪ?

# 181
Айдан има планове за Серкан и те включват това напиване, поне по сторито така го разбирам, а по едно от по-старите за това колко са се смяли изглежда, че ще е мноого забавно. Smiley
Обичам пиян Серкан, това означава супер смешни моменти и повече близост между него и Еда. Heart Eyes
Само Селин да не го напипа пиян Stuck Out Tongue Winking Eye
Еда е с него, разузнали са в туитър Smile

# 182
  • София
Така... има два възможни изхода на ситуацията с пиян Серкан - робот и сърна под душа vol. 2 или кокошка, възползвала се от безпаметен робот, съчиняваща история за страстна нощ и имитираща бременност. Хич не ми се гледа как кокошка мъти яйца, нооо... поживем - увидим. Засега няма да се настройвам за нищо, освен за пиян Серкан и чок забавни сцени с него и Еда. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 183
Сбъркани Болат настройки:

- Ти кво правиш тук?...А Селин?Шшш , на теб говоря... Айде стига си диплила тези моркови парцалаци в този куфар...Шофьора ти корени пусна там на седалката... ами сипи още едно и бягай да си ходиш...А и остави ключовете там..там,там аха не ме гледай а този поглед на насилена кукумявка...
Ама че трясна врата ...По полека, застраховката не покрива механични пов..повр...каквото и да е...
10 мин по късно...
Селин...Селин...сипи ми още ед... Оооо, Селин ханъм,кога ти порасна толкова крака... Ама ти си Еда ханъм , съдружничката... А къде е любимия ти Денис да иска да си ходите пак? Щото аз съм тук ... в дома си... и пия защото съм влюбен в Еда Йелдъз, а тя не ме иска... и Селин вече не е тук...Къде е бутилката? Еда..защо дойде? Да гледаш как Серкан Болат страда по теб... О, да помня те...И сърцето ми те помни...Само Селин искаше да не те помня и затова сега я няма...Лети за Исландия...или ще лети,....ще ходи да интервюра елфите в подземното им царство...Какво иска Еда Йелдъз?

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 21:47 от Slawena

# 184
Здравейте, момичета Kissing Face И аз да се отчета Sunglasses

Определено 34 еп. ми се стори по-добър от 33-ти, който за мен беше по-добър от 32 еп. и така погледнато би трябвало да съм усетила някаква градация в последните три седмици, но реално чувството, което оставиха у мен е за спиране на свободното падане. Казано по друг начин - не, че имаше повече сцени, които ми харесаха, а просто имаше по-малко дразнещи. Вече и на това се радвам Stuck Out Tongue И не, проблемът не е само в сценария, а и в режисурата. Писала съм го преди и стоя зад думите си Kissing Личи си, че в някои сцени замисълът е добър, но изпълнението не е на нивото, на което сме свикнали... започнаха да се прокрадват типичните турски ром-ком похвати, към които аз по принцип не храня лоши чувства, но не се вписват в стила, който ни показваха до момента.

Не помня дали се коментира интервюто на Ситаре при Алиджан, в което казва, че е напуснала сериала, защото не ѝ е харесвало развитието на образа на Фифи, т.е. липсата на развитие... можеби и Мелиса е трябвало да се разбунтува малко, защото Джерен от последните серии е непоносима.

За шеф Сашо мислех да не пиша, но се сетих, че в началото ни го представиха като първокласен готвач, който предизвика страх и трепет у Пъръл с изискванията си, а това, което видяхме в последния епизод - ало измамник - вече беше върхът. И се питам от къде дойде модата във всяко дизи да има по един италианец Rolling Eyes Аз ако съм италианка, изобщо не бих се кефила на подобен пародиен образ. И за Сейфи си страдам, че го опропастиха Pensive

За сметка на това Мело я избелиха, че чак я направиха супер_Мело Kissing Smiling Eyes В случая е крайно необходимо, де, защото само тя остана адекватна до Еда.

Боксовата сцена беше мнного хубава, но с това приглушено осветление до последно се чудех дали някой не си я представя Sweat Smile Един вид кой какво мисли да направи на другия. Особено към края, когато Еда и Серкан си бяха поседнали задушевно един срещу друг - викам си, ей сега ще станат на кълбета, но уви...пуснаха ни козльо.

Теста за доверие няма да пиша на какво ми напомни, че ще ме биете вече. Не разбрах обаче защо Еда изпадна в такъв ужас, че може отговорите ѝ с Дениз да се разминават. В крайна сметка, целта ѝ не е ли да си върне Серкан? Защо като вижда, че той започва да я ревнува и изучава, сама се дърпа и прави всичко възможно, за да му даде грешни сигнали и да го убеди, че връзката ѝ с Дениз е истинска. Нещо цялата тази идея за годежа продължава да ми е непонятна и неприятна. Твърде далче отиват и тази сватбена рокля от фрага от сега си знам, че ще ми лази по нервите.

Ревюто за разлика от първото с момичетата не ми хареса. Стоеше адски неестествено. Кой бизнес партньор има подобни желания? Дениз как веднага се съгласи да отстъпи участието си на Серкан, той пък веднага се съгласи да го замени... и по скромното ми мнение не беше добре заснето. Не може Ханде с двуметровите крака да изглежда ниска и балдъреста, а Керем направо без крака. Лично мнение, разбира се Hands V

И за финал - Неслихан пак започна да пуска подсказки, които не са нейна работа. Утре да не се оплаква, че феновете ѝ пишели това или онова.

# 185
  • София
Славена, много се смях на твоя сценарий.
С две ръце съм за! Grinning

# 186
Момичета, знам, че не е от особено значение, но май ще пропускам чаршафа тази седмица, за което се извинявам предварително, ако не успея.. Изключително съм заета, нямам време да изгледам епизода, а така ми се иска... ако утре ми остане поне малко време може и да се включа по-обстойно. Аз да си кажа пък. ❤

# 187
super_katia същите впечатления за епизода останаха и у мен, и ... след второто гледане със субтитри. И затова реших да мълча. Обаждам се само заради един твой въпрос.
Цитат
Не разбрах обаче защо Еда изпадна в такъв ужас, че може отговорите ѝ с Дениз да се разминават. В крайна сметка, целта ѝ не е ли да си върне Серкан?

Според мен, идеята им е комичното да се роди от противоречието между: Серкан всеки път ще се влюбва в Еда - Еда си иска Серкан, когото познава от преди катастрофата. Това беше отговорът й, когато Мело й припомни фразата на Серкан за 100-те пъти и й каза, че Серкан се влюбва отново в нея. Освен това, винаги, когато Серкан се доближи интимно до нея, тя насреща му е с въпроса: "Помниш ли?", а той се сепва и ... край на интимност.

# 188
Добър вечер, момичета!
Успях да ви изчета, забелязах, че ви се яде кекс, а дано да направят още един Еда и Серкан, че да зарадват целокупното фенско войнство! Sign Underage
Иначе е ясно, че след 29 епизод се изсмукват нещата, колкото серии да се трупат, логика нека не търсим особено Stuck Out Tongue Winking Eye Героите не са това, което бяха, сценаристите чакат финалния спринт (или Айше), за да им върнат настройките.
Снощи хванах само финала, четях ви вас и си ми беше интересно, самата серия май ще я гледам чак с бг превод. (Да не кажа, че последните няколко ги минавам само с преводите на Алекс, да е жива и здрава!)
Надявам се, колкото и серии да остават до края, да посветят цял епизод на разобличаването и публичното унижение на Селин Imp Не да се размине с две минути крясъци от Серкан Rage
В очакване съм на интересен фрагман, който да вдъхне надежда за една интересна и забавна серия с много
романтични ЕдСер моменти. Ало, сценаристите, ако четете: много и романтични моменти. Лека вечер и до писане! Computer

# 189
Здравейте,

Това първото стори, което още стои в IG на thebursin - ANNEANENIN  някой може ли да преведе какво ще рече? - отпреди 22 h e, след 2 часа ще зачезне

https://www.instagram.com/stories/thebursin/2523700556640433759/

# 190
Принкси, Керем е споделил сторито на някоя си Рейчъл Араз (която явно е в техните среди, но не знам с какво точно се занимава, дигитален маркетинг можеби) и това е баба ѝ, която гледа сцената с целувката на Еда и Серкан (а можеби на Ханде и Керем) и казва: "И двамата ги харесвам много, страшно си отиват. Погледите им са прекрасни, изпълнени са с чувства" Wink

Сещайте се Stuck Out Tongue Winking Eye

# 191
Привет, благодаря за новата тема!
Снощи не можах да гледам, но току що го видях с руски субтитри. Да ви кажа не съм разочарована, епизода беше приятен, финала интересен.
Имаше хубави моменти с Еда и Серкан. Мисля си за Еда защо я промениха така, тоя козел непрекъснато я преследва и обърква момичето. Тя не е глупава, а е и доста решителна, но сега какво стана слуша го онзи и нищо не предприема. Не й ли идва на ум, че така не се получава. Добре че е Мело напоследък много ме кефи.
Ще ги докарат до свадба, че може и да я оженят къде и е акъла. Не ми харесва как се държи със Серкан. А той горкия иска да си спомни, но не може и тук май вече прекалиха с тази амнезия.
На път съм да позная, че Серкан ще си спомни в деня на свадбата и ще се опита да я спре.

А сега се връщам отначало да прочета и вашите размисли и страсти.

# 192
Катета, напълно споделям мненията ви. 😘
Не знам защо, но всеки път като някой напише фенско и аз чета френско 😁

# 193
  • София
Я да видим на кого му стана горещо?
Sign Underage Nature Fire Misc Bomb
Скрит текст:

# 194
Дъхът ми спря...ако някой може някак да го свали този гиф ще съм много благодарна Kissing Heart
https://twitter.com/i/status/1368647078646341645

Общи условия

Активация на акаунт