Отговори
# 165
  • Плевен / София
За протокола...Серкан/Керем...постриган ли е

# 166
Не мисля, на бокс сцената косата му се вее и не изглежда намалена, но на други места явно я приглаждат с лак/гел да не е бухлат.

За протокола...Серкан/Керем...постриган ли е

# 167
Прегледах по-важните сцени, че нямам време да гледам целия епизод.
Джерен е за бой, такива ги наприказва за Еда, че враг да ѝ беше щеше да е по-мило. Ужас...

Някой искаше сцената  с ревюто, не помня кой, да не ми се сърди 🌺🙃

Скрит текст:
Жена: След малко ще дойде и партньорът ви, а след това вие си знаете
Еда:Знам ли? Какво да знам? Не знам. Ще излезн и ще ходя, какво да знам. Дадам?
Мело:Дада. Мила, дойдох да ти пожелая късмет
Еда:Да, имам нужда от късмет.
Мело:Нямаш нужда от късмет. Ще излезеш и ще ходиш. Какво толкова.Освен това Мело им изненада за теб.
Еда:Каква изненада? Какво направи ти? Какво направи?
Мело:Като дойде партньорът ти ще видиш.
Еда:Какво направи?
Мело:Късмет?
Жена:Последни 15 секунди...
Еда :Сред толкова много хора със сигурност ще се изложа... А, какво правиш тук?
Серкан :Не знам, Еда. Защо съм тук, защо облякох това, защо ще ходя, какво ще правим, не знам....
Еда: Ти си партньорът ми?
Серкан :Аха... Ами...
Жена:Последни 5...4.. 3
Еда :Помогни
Серкан : Какво?
Еда:Помогни ми. Оправи ми полата.. Оправи я. Хйде, оправи ми полата
Серкан :Каквп е това да ти оправя полата. То цялото ти облекло е за оправяне. Еда тук, това така...
Еда:Не прави глупости
Серкан :Хвани това
Еда :Какво правиш?
Серкан :Какво
Еда :Защо ме ревнуваш? Какво става?
Серкан: Не ревнувам.Просто е пълно с народ и не може да представляваш Артлайф така
Еда: Аз ли избрах? А и не представлявам Артлайф тук
Серкан : Еда, долу...
Еда : Аз съм Еда Йълдъз, ще обличам каквото си искам. На майка ти заприличах сега.
Серкан :Офффф, разбира се че ще облечеш каквото си поискаш. Ама...
Еда : Виж, усмихни се малко, става ли. Не ходи така, усмихни се...
Серкан :Аз няма да излезна.. Ще направя... И ще се върна
Еда :Глупости, ще ходиш с партньорката си.
Серкан :Еда!
Еда :Какво?
Серкан :А съм Серкан Болат. Не мога да участвам в такива глупости
Еда:Да си мислил преди да се съгласиш
Серкан :Не съм приемал
Еда :Г-н Робот, тогава ходи така (показва роботска походка) Какво ще кажеш? Точно за теб?
Серкан :Аха.. Да, много хубаво
Ревюто.....
...
Еда:Ето, това е.. Направихме го
Селин :Поздравления
Серкан :Мерси
Дениз :И от мен поздравления
Еда: Благодаря
Серкан :Между другото, бързо да ти минава
Дениз :Мерси
Еда:Какво е станало?
Дениз :Малка каръщина. Навехнах си глезен преди да дойда. Добре че Серкан помогна.. Вместо мен
Серкан :В последната минута
Еда :И аз не разбрах какво е станало. Добр ли си?
Дениз :Добре съм, няма ми нищо.
Жената:Страхотни бяхте, чудесни. Очарована съм. Много ви благодаря и на двамата и ви поздравям от сърце
Атеш:Сшед малко ще се напълни със журналисти. Ако искате да изчезваме преди да стане пренаселено
Еда :Да изчезваме?
Серкан :Такова.. Г-н Атеш ни покани всички на яхтата си
Атеш:Надавам се, че няма да ми откажете
Еда:Добре, тогава аз да се преоблека
Не знам казвала ли съм го преди..май сто пъти, нл тия двамата ако ме се съберат да си направят едно Бамбиботче ( и в сериала, но и в реала) ще е огромна, непростима загуба за човешкият генофонд..
Специално за Алекс - две хубави очи https://pin.it/7zpl0u7

# 168
  • София
Прочетох един коментар, който много ми хареса, става дума за реакциите на Серкан спрямо Дениз и Еда: “Мимиките, които Керем прави, са си вид изкуство. Трябва да се изучават като отделен предмет в школите за актьорство майсторство. Този мъж е единствен по рода си.” Heart Eyes

# 169
Ново от сета:

Малко са ни прецакали в резултата, ама нищо ..... Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

Малко статистика от снощния рекорд. Най-голяма подкрепа за сериала е дошла от Турция и Испания Wink

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 19:52 от mi_si

# 170
  • София
Момичета, поздравявам ви с тази любима моя турска песен. Kissing Heart

Отдавна искам да ви споделя за моите фенски мераци, свързани с филма, от който е песента. Много искам да видя Ханде и Керем в сериал с подобен на този филм сюжет. Искам да изиграят влюбена двойка в романтична драма. Пак ще имаме голяма любов, красива и романтична история, без насилие и махала, но Керем и Ханде ще са в драматични роли, с които ще се справят блестящо, сигурна съм. На Керем много ще му отива да играе успешен хирург и плейбой, покорен от красотата и добрината на едно обикновено момиче, влязло случайно в неговия живот. Ханде пък прекрасно би се справила с ролята на Фахрие. Отново ще пленява с красотата си, а тази меланхолия, която самата Ханде притежава, ще придаде достоверност на героинята й, която е тежко болна и умира накрая, за съжаление. Да, знам, че аз съм дамата с розовите очила, която все ви говори за хепи енд, но ми се иска да видя Керем и Ханде в такъв проект. Искам да си изплача очите така, както само те двамата могат да ме накарат да плача - с играта си, с историята, която ще ни разкжат, с голямата, но обречена любов, която ще ни покажат. Heart

# 171
Според феновете Еда била с годежен пръстен на сета днес

Wink
https://twitter.com/i/status/1368620773187936260
Wink

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 20:14 от mi_si

# 172
От фрага снощи сякаш ми се видя, че Еда носи пръстен (от Дениз)

# 173
  • София
Да, с годежен пръстен е, във фрага се вижда как го показва на Селин. Wink

# 174
Носят се слухове, че в 35 еп. Серкан отново ще пиян  Wink

Sparkling Heart

# 175

Серкан да не е минал на мардинският чай ? Stuck Out Tongue Closed Eyes

https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1368614747038507012

Ханде е тук, за да ви заслепи. Animal See No Evil

# 176
Да тук изглежда, че се е почерпил 😄
Бърборанке и мен много ми хареса този филм! Е, малко си поплаках накрая, но аз харесвам такива истински, човешки филми, а не фантасматории!

# 177
  • София
Серкан или пак ще е пиян, или е на мардински чай. Joy Залагам на пиян Серкан. Ще бъде чок забавно! Най-обичам пиян робот - тогава си казва истината и гони Селин. Stuck Out Tongue Winking Eye

Линк към сторито на Неслихан > https://instagram.com/stories/neslihanyeldan/2524303965999476217 … hid=1b8u3yblzfwlf

# 178
Айдан има планове за Серкан и те включват това напиване, поне по сторито така го разбирам, а по едно от по-старите за това колко са се смяли изглежда, че ще е мноого забавно. Smiley
Обичам пиян Серкан, това означава супер смешни моменти и повече близост между него и Еда. Heart Eyes

# 179
  • Плевен / София
Айдан има планове за Серкан и те включват това напиване, поне по сторито така го разбирам, а по едно от по-старите за това колко са се смяли изглежда, че ще е мноого забавно. Smiley
Обичам пиян Серкан, това означава супер смешни моменти и повече близост между него и Еда. Heart Eyes
Само Селин да не го напипа пиян Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт