Отговори
# 540
  • София

Момичета, ще ви кажа аз как виждам нещата. Серкан Болат се върна. Този Серкан, който искахме и чакахме, който обичаме и харесваме. А с него се върна и прекрасната усмивка на лицето му, която толкова ми липсваше. Усмивка, която само Еда може да предизвика. Въобще не ме интересуват никакви Дениз и Селин, никакви фалшиви бракове, интриги и т.н. Серкан Болат е тук и обича Еда. Тя също го обича. Те двамата ще преодолеят всичко. Тамам? Хайде лека нощ сега. Kissing Heart

П. П. Дори само заради тези две реплики на Серкан си струва да гледам епизода в събота:
1. “Обичам те толкова много.”
2. “Ти никога не се отказа от мен и аз няма да се откажа от теб.”

# 541
Blue, винаги ! ❤
Разбирам те и напълно споделям мнението ти. И аз искам магията обратно, за да завършим така както започнахме с висока нота. За мое съжаление много хора, които обогатяваха фенбазата с невероятни анализи като американската блогърка Mh Musings вече не гледат сериала. Andreaа вече не прави видеа на сериала и се насочи към DEK и Баръш и Зейнеп... Без вас със Slawena няма да е същото. neorum отдавна не пише,  s...v все по-рядко. Gosti ще пропусне онлайна...
Малко фенско творчество:

Не ме карай да казвам сбогом, Еда Йълдъз..

И за наслада на очите: Game over

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 02:43 от druon77

# 542
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много настроение, положителни емоции и усмивки Simple Smile

# 543
Добро утро, момичета,
Ето и моя малко налудничав поглед на фрага-Серкан с помощта на майка си успява да върне спомените си за Еда. Пътувайки към ресторанта, за да развали сватбата й мама Айдан се обажда на Енгин или Мело, които подменят имената в документа за брак. Така напрактика ще се оженят Еда и Серкан. Ще се сбъдне прорукуването му, че "един ден ще се събудя и ще бъда женен за теб". Нали сме ромком, очаквам да има "комик" дори и в подписването, някакси им отива на Еда и Серкан да правят нещата малко лудо. Дениз и Селин гледат като натровени и са шокирани от видяното-демек подписването пред очите, всичко им се изплъзна. Серкан в обяснението си в любов е без палто, кога го съблече, как се озова по сако при Еда...затова си мисля, че пропускаме действие във фалшивата сватба, по скоро не ни го показват което е довело нашичките да са подписали без да разберат.
Тъкмо да имаме време да отскочим за купона следващата седмица ...

# 544

Добро утро, момичета! 💛
Пожелавам ви усмихнат и успешен ден!
Така като гледам фрагът от снощи събуди у всички нас много и различни емоции, но аз мисля, че няма от какво да се притесняваме. Днес съм пълен оптимист и мисля, че няма защо да се притесняваме. Заедно ли са Еда и Серкан, те могат да се справят с всичко.
Ако предположим, че това не е нечии сън, а си е самата реалност и Серкан наистина спира сватбата (тук вече сърцето ми направо пърха), то е защото я помни и я обича, а това е всичко, което Еда искаше и заради което стигма до тук. Интересно ми е да видя какво е накарало Серкан да си спомни, как си е спомнил, в каква ситуация, как е реагирал на връщащите се спомени? Във фрага изглежда много развълнуван, но аз очаквам и малко яд и тъга към самия себе си, заради всичко, което и причини несъзнателно.
Аз не мисля, че е сън, защото всичко беше много детайлно. Видяхме Серкан да препуска към сватбата, видяхме реакциите на Еда, Селин, Пъръл, Ердем, Лейля, Енгин, а не мисля, че сън трябва да в толкова реалистичен. В епизод 25  сцената с предложението на фонтаните не беше представено с толкова детайли - само те двамата. Спомнянето на Серкан е реално, според мен, но ще е в края на епизода, разбира се. Просто има много неща около сватбата, които не са ни показани и това допълнително изкривява истината около цялото това нещо.
Според мен, ако бракът е истински.. Дениз не осъзнава какво си навлича на главата. Ако бракът е представен за истински пред всички, а фалшив пред Еда... Той ще трябва да понесе гнева й. Такава постъпка би я накарала да го намрази, което не е нещо, което той иска. Знаем, че фрагманите са много, много подвеждащи, някои неща се заснемат и за да подведат зрителите, така че не е изключено нищо от това да не е такова, каквото изглежда. Мисля, че ни карат да си мислим, че бракът е истински, а той всъщност да не е. Защо Селин ще е толкова тъжна, а всички други - толкова щастливи, ако Еда се беше омъжила реално? Ще видим съвсем скоро, но не ми се вярва да е реалност този брак.
Нагледахме се на Селин и Дениз, мисля, че е време вече да отстъпят светлините под прожекторите отново на Еда и Серкан. Това трябва да има някакъв край, няма как Кокошката и Козелът да манипулират нашите (не)осъзнато влюбени вечно.
Видяхме, че Серкан помни, казва й, че я обича, прегръща я  и се усмихва. Все неща, които не сме виждали много, много отдавна и мисля, че има много, за което да се радваме, защото този Серкан ни липсваше на всички нас! ❤ На мен поне много!

# 545
Добро утро, момичета! Кой спал, спал, време е за работа! 😁
И аз продължавам в стил Друон! 😘😘
🌺Ние всяка сутрин
Имам нужда от едно кафе, за да работя🌺

🌺Ние също имаме една стена като на Еда 🌺

И ето това супер гифче! Дълго чаканата и щастлива усмивка на Серкан!
https://twitter.com/i/status/1369390428630511621
Марги, ако можеш да го направиш да се вижда, че на мен само така ми излиза!

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 09:09 от lady laura

# 546
Добро утро Heart Exl
Вчера си поставих за цел да махна с фотошоп Ферит от тази снимка(да ме прощава Чааръ, ама ме дразнеше там Smile ), текста в долния ляв ъгъл и да ѝ пооправя качеството. Успях най-сетне Joy Не е перфектно, ама пък той се оказа упорит да си стои там Joy

Ето снимката преди намесата ми:
Скрит текст:

# 547
Магийке, ами хайде де, булка... От няколко дни спя без чаршаф. Къде ми е?
Аз съм от друго провокирана да пиша. Казваше, че ти е интересно да видиш кое е накарало Серкан да си спомни - по мое мнение и наблюдение - някой му е ударил един хубав тупаник. Което може да е довело до това, че той или си спомня, или си дава сметка, че изпуска неговия "Ориент Експрес" в лицето на Еда.
Само едно е много жалко, но за повечето от вас - Серкан трябваше да тича лятото, по шорти, без онзи бял потник. За да се огледа хубаво тялото му за наранявания след боя, който е понесъл. Ама вярвам, че Еда ще го провери щателно все някога Simple Smile
Добро утро иначе 😏

# 548
Момичета, снощи си легнах рано рано и добре, че съм го направила. Даже не дочетох последните няколко страници. На Бърборанка картинката много ми хареса, точно описва състоянието ми. Лошо ми е!
Направо удариха дъното! Въобще не съм нетърпелива за събота, даже ме е страх да дойде. Единственото, което ме крепи е, че може да имаме фраг, който да даде малко надежда.
Вече си мисля, че сценаристите нарочно ни провокират за да се откажем от сериала и да се приключва. Тези рекорди 2М, 3М не са за стимул да продължават да творят мизерии!

Че Еда отиде твърде далече с този годеж/сватба, така е, но какво значи, че Дениз я е изпързалял? Той какво, сега ще я заключи у тах, ще и каже 'ти си ми жена вече' и ще я набие ли? Искам Еда да му издере очите на този козел!

Ние се надяваме да стане някакво чудо и да реаблитират хубавите образи и романтичната история малко от малко, а те затъват още повече. Да взема да си пусна Али Ръза...

П.С. Да се допълня нещо.
От къде знаем, че думите 'Ти никога не се отказа от мен и аз няма да се откажа от теб' са за Еда? Като нищо може да ги казва на Селин този....робот

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 09:43 от paterina

# 549
  • Кърджали
Тся сутрин пък имам лудата идея, че искам бракът да е истински.Може би това ще ги накара и двамата вече да мислят преди да правят на инат. Че вече ми иде те като си правят на инат, аз да взема една дряновица. Па и разводи има, анулиране на брак.
От друга страна Дениз ще спре да е мъжа между Еда и Джерен(то вярно, Еда не знае че зад държанието на Джерен напоследък стои любовта ѝ към Дениз, дето си е навила на пръста). Еда черно на бяло и без шанс да разбере накриво ще осъзнае, че Дениз е имал чувства към нея, че заради това той я е изиграл така. Дениз ще чуе "Ти какво си мислеше, че ще ме вкараш в брак и аз ще те обикна ли". А Джерен с малкото ѝ останали мозъчни клетки ще осъзнае, че не ѝ трябва мъж, който е способен така да измами жемата, която твърди, че обича.
То наистина Дениз само ще загуби ако бракът е реален без знанието на никой. Ще му навлече гнева и омразата на всички около Еда.Това е което ме крепи, че този път Серкан може да сънува кошмар. Или Еда. И предният път катобеше със жълтата рокля тя си представяше как Серкан идва и ѝ казва че помни всичко и я обича. И тогава в предстсвите ѝ Серкан беше един такъв развълнуван и усмихнат... И после бам.. Реалността...
Ако Серкан си е спомнил всичко(Амин!) ще трябва да си спомни и номерата, които му въртеше Селин. Съответно и тя трябва да получи едно поставяне на мястото. И чао чао мечта да се превърне в Селкн Болат ( то даже и не ѝ отива тази фамилия). Може да стане най-много Селин Карсу и да ходят някъде да си отварят кафене.

# 550
Sparkling HeartДобро утро!Изобщо няма да се връзвам на фрага.Всички знаем как го правят- от тук кадър от там кадър ,залепят ги и който си няма работа да започва да си бие главата- ще се омъжва ли Еда или напротив, Серкан спомня ли си или не.Предполагам ,че гонят някакъв краен срок и щат -не щат трябва да го пълнят с нещо.Те, сценаристите отдавна изпуснаха коня в реката, така че вече с нищо няма да му учудят . Ако недай боже , покажат като последен коз на Селина бременност , това ще е върха на глупостта и за пореден път ще покаже творческо безсилие и некадърност на сц-тите.Факт е ,че филмът загуби много от блясъка и чара си, както и интереса и ентусиазма на зрителите.Така че ,споко ! Както казваше царят "Гледайте положително на нещата".
   Хубав ден!:sparkling_heart:

# 551
  • Плевен / София
Здравейте момичета

"Ако търсиш любовта тя се крие, ако я преследваш тя бяга, твърде бързо, ако я чакаш, тя никога не идва....
Любовта идва, когато не я търсиш, когато не я преследваш и когато не я чакаш...Защото любовта се случва...
и винаги е изненада."- Antonio Curnetta

Казват, че утрото е по-мъдро от вечерта....Сигурно....но и на сутринта чувствата, с които си легнах снощи са си същите....Разочарование....от СЦ...не от Керем и Ханде...от Серкан и Еда...Безсилието да създадеш нещо ново....а да легнеш на нещо клиширано....Амнезия....Пак ще кажа...Еда се "появи" в живота на Серкан и Селин, когато те бяха разделени....в деня на речта  в университета му връчиха покана за годеж...Как Серкан се върна от Словения "помнейки", че обича Селин и са заедно...Само една година ли загуби в небето...
Чувствам се така....
Скрит текст:

Джерен има голяма вина към Еда...мълча пред нея за чувствата на Дениз, а си изля душата пред Серкан, за да може той отново да отиде в ресторанта и да нарани Еда...Ако Еда знаеше за чувствата на "приятеля от детинство" никога нямаше да тръгне с този фалшив годеж...Достатъчно се връщах вчера назад и правех аналогии....Шестото ми чувство ме буташе...и ето бомбата падна в лицето ми....
Гледам достатъчно драматични истории..ДЕК,Марашанец и сериала в сряда с Асланту...Това беше моята приказка, вашата...нашата приказка за бягство от реалноста....Животът винаги в един момент ни приземява....Сега и СЦ го направиха...Няма да ви отегчавам повече....Ще ви чета....когато мога ще гледам сериите с превод....И ви обещавам, че ще изгледам финала с вас на онлайн...Тамам....
Черпя ви едно горчиво кафе....

и ви пожелавам спокоен ден...

# 552
Гости , по принцип си права, че СЦ хич ги няма в изчисленията , досега имаше доста пропуски , но тука по чудо са сметнали вярно Joy
Еда и Серкан се запознаха юни 2020, той каза че със Селин са разделени едва от 2 месеца , а тя ще се жени , значи от март-април 2020. Той си загуби паметта януари 2021 т.е. януари 2020 все още е бил със Селин Joy

Гости, Славена ще липсвате! Прегръщам ви!

# 553
Гости, пуснах една сълзичка докато те чета Cry
И ти, и твоите вкусотийки ще ми липсвате Heart Eyes
Аз вече си имам един сладкиш 'Гости' в тефтера Heart

А аз...може да гледам онлайна, но не на всяка цена, както до сега, пък да видим до кога.

# 554
Гости и Славена... много ще ни липсвате, присъствието ви даваше цвят на темата, давахте ни различен поглед над нещата! Надявам се да минавате да ни поздравите, ще ви чакаме да се върнете при нас! ❤

Общи условия

Активация на акаунт