Отговори
# 345
Ще ни пуснат ли на сватбата...за шаферки например 😁

# 346
От зетя на Ханде

От Fox

# 347
Приветт! Hug
Днес ставала 1 година, откакто излезе новината за сериала. Добре, че го открих!
Хаштагът, посветен на деня пак е в трендовете в туитър. Smile Не знам от кога е тази снимка, ама са страшно сладки Heart Eyes

Споделям ви линк за част от интервю на Керем, където говори за Ханде, много прекрасни неща, както винаги! Не бях го гледала с английски субтитри, но ми попадна в туитър.
https://mobile.twitter.com/inWinterfell__/status/1369306954984808452
Чакаме фрагг, дано ни изненадат приятно! Ако Серкан не знае какво да прави да ни извика, ние ще идем, ще развалим сватбата между Еда и Дениз, ще изгоним Селин, та даже ще ги оженим нашите Joy

# 348
Бамби е № 1

Разбива конкуренцията:

# 349
  • Плевен / София
Приветт! Hug
Днес ставала 1 година, откакто излезе новината за сериала. Добре, че го открих!
Хаштагът, посветен на деня пак е в трендовете в туитър. Smile Не знам от кога е тази снимка, ама са страшно сладки Heart Eyes

Снимката е от началото на сериала-4-5 серия мисля, че беше...

# 350
  • Кърджали

Айфер: За Бога, нищо не разбрах. Серкан ти е приготвил изненада, запазил е ресторант, а ти си ядосана. Защо?
Еда: Не си спомня, лельо. Ме си спомня нищо и ми го казва сякаш иска да ми се подиграва.Та ние с него не флиртувахме, щяхме да се оженим.
Мело: Дада, добре, права си. Не е нормално което казва, но този човек много се потруди за да подготви изненадата, и от нас поиска помощ. Личи си, че изпитва нещо към теб.Не е ли така, како Айфер, кажи и ти нещо
Айфер :Така е. Ако не беше така защо ще се занимава.
Еда :Не е така. А и аз не искам Серкан отново да се впечатлява от мен, не искам отново да ревнува. Аз искам истинският Серкан, този, когото познавам, Имаме спомени, минало, преживяно. Всеки спомен за мен е съкровище, а той не ги помни. Не помни! Сякаш някой забива нож в сърцето ми, боли ме. Не знам какво да правя. Объркана съм какво да правя, как да продължа, не знам как да се държа. Искам да се откажа, но не мога.
Мело: Дада, и да се откажещ какво ще се промени. Ще можеш ли да забравиш Серкан. Истинската любов не се изтрива лесно, не изчезва за миг. Виж, аз ти казвам. Добре, умът на Серкан може и да не те помни, но сърцето му те помни. Ти искаш всичко да стане веднага, разбирам, но някои неща стават бавно бавно, трябва им време.
Айфер:Еда, загубата му на паметта не е негова вина.
Мело:Този човек не ти ли каза че и сто пъти да дойде на този свят, и стоте ще бъда с теб?
Еда:Каза
Мело:Е? Ревнува те като луд.Полудява ако види някой до теб. Каквото и да прави, каквпто и да струва, накрая пак е около теб. Серкан отново се влюбва в теб.
Айфер :Еда, за нищо на света не се отказвай. Ни от Серкан, ни от любовта си. Не се отказвай.
Мело :И не се тормози повече. Всипко ще отмине и след време ще се смеем катп си го спомняме
Айфер :Господи, хайде, моля те да се случи.
Еда :Не знам, може би нямам сили да чакам.

# 351
  • Кърджали
vai1 - ❤️, малко бях ангажирана тези дни и нямах възможност. Дори оше не съм гледала цялата серия. Какво ти аерията, аз дорк отделнитв клипчета не съм гледала, за да видя какво да преведа. Ще. Се опитам да наваксам

# 352
  • Монтана
Алекс, липсваха твоите преводи на сцени от серията!
В никакъв случай не омаловажавам труда на Али и другите дами, които помагаха да разберем действието в събота!
Жива и здрава да си, благодаря ти от сърце!

# 353
  • София
Керем отново се е представил подобаващо, като е отразил снимка на Бамби с Мави...

# 354
  • София
Bu ne??
Link > https://www.instagram.com/p/CMNZfV3pnVC/?igshid=13ca9zttp64ra

Ще имамееее фраааг! И то какъв...

# 355
  • Кърджали
[

Сега стой и чакй фраг

# 356
Керем отново се е представил подобаващо, като е отразил снимка на Бамби с Мави...

Това е направено от феновете но снимката е тази която е качена на стори от зетя на Ханде

# 357
Добър вечер момичета! След дългия ден- веднага в темата. На спокойствие ви изчетох.
Колко е хубаво че ще има фраг ! Ще го чакаме.

# 358
  • София
Голямото рифрешване започва! Joy

# 359
Големи са гадняри, тъкмо се бях отчаяла че няма да има...

Общи условия

Активация на акаунт