Отговори
# 480
Струва ми се, че когато спира сватбата, няма наранявания?

Алекс, Али, безценни сте! Благодаря много! Kissing Heart

# 481
  • Монтана
Попитах ви за тези думи на Серкан, защото мисля върху вероятността да ги казва на Селин....!Да не дава Бог и на това да ни подложат!

# 482
Ако този козел така е изпързалял Еда, тя направо да слага боксовите ръкавици и да го почва! 😁😁
Сигурно сега 7 серии ще ги развеждат, иначе как ще откараме до май месец 😁🙄🤔
Ако е така много тъпо от страна на сценаристите! Пак разделени! Егати романтичната комедия! Ще се скъсам от смях, докато ги гледам как страдат и плачат! Ох, казах си!
Моля, не ми искайте пари за психолог! 😁

# 483
След като чува че бракът е реалвн, Еда припада, Серкан я кара в болница, и по пътя ѝ казва че няма да я остави след като тя никога не го е оставила.Дениз през това време лвжи припаднал на пода (пт ударите на Серкан, Мело, Ферит, Айфер, може и Сейфи), а Селин го свестява...
Не обипам да пиша сценарии, ама отвътрв ми дойде...
Е, а дано да е това! 😀

# 484
Ама и ние сме едни палачинки 😆
Не ни харесва нещо или изглежда нереално - сън е.
Харесва ни - не е сън.
За сега 2:0 за сценаристите 😆
Фонтаните - никой не предполагаше, че е сън.
Последната целувка - някои си мислехме, че може да е, но се оказа реалност.
Алекс, ето ги, как си ближат раните 😏

И двамата са много симпатични, чак ги харесвам такива 😆

# 485
  • Плевен / София
Благодаря за превода, но аз тази серия няма да я гледам на онлайн...Който има нерви да я гледа....На мен такива не ми останаха....От желанието на Еда, Серкан да си спомни, той да и покаже колко не му пука за нея и това, което е забравил...на Селин да докопа Серкан на всяка цена и най вече на "приятеля от детинство" Дениз, който си гонеше своя интерес през цялото време....Една Мело пролет не прави....
Да ги видя сега какво ще правят с Дениз и Селин....Ще си сърбат това, което надробиха и двамата....Стига...
Лека нощ...

# 486
  • Монтана
Серкан да не казва на Селин, че никога не го е оставяла и той сега няма да остави. Тя нали все е до него, повтаря му го непрекъснато и той сега в отчаянието си да почне да дроби глупости като Еда.
За половин минута ги видяхме щастливи и прегърнати.
Е по голяма глупост не бях очаквала, сега още 5 епизода ще си оправят кашата.
Макар, че Еда може да анулира брака веднага след като са я измамили. Но като много логични неща и това може да не се случи.

Точно това и аз мисля...! Дано не сме прави!

# 487
Алекс , припадък може и да има, скоро си спомних и аз, че от 29еп не е припадала и й е време Joy

# 488
Али ,сетих се за Дъщерите на Гюнеш . Селин - героинята на Ханде в емоционален момент реши да се омъжи за Али ,но после се стресна от решението си и нае фалшив служител .Но той разбра и в крайна сметка дойде истински .Но не е точно същото.  
   Фрагът е бомба !Ще броя дните до събота , ама аз си исках да се влюби преди да си спомни .Нямам угодия😅  Не ми се сърдете . Надявам се от тук нататък да имаме красиви и логични ЕдСер моменти 🥰

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 23:18 от Sezariya

# 489
Макар, че Еда може да анулира брака веднага след като са я измамили.
За Еда не знам, но си представям как Мело тича с нейното атлетично тяло и къса брачното свидетелство. Тогава ще се изкачи доста в моите очи 😏

# 490
Сутринта, когато писах, че Еда ще се сети да сложи край на играта с Дениз по време на първата брачна нощ, не смятах, че толкова буквално ще се случи Rage Нищо, де, виждаме, че се гушка със Серкан на диванчето. Значи първата ѝ брачна нощ все пак ще е с него, пък нека на хартийка да е женена за Дениз. 

От физиономията на Серкан обаче съдя, че хич не си е върнал паметта, а просто излъга, за да спре сватбата, за която знаеше, че е истинска (за разлика от Еда явно). Т.е. изобщо не си мислете, че мъките ни са свършили Kissing Face

# 491
За теб ще направя всичко, каза Дениз, когато Еда го уговори...Сега да чака Еда да направи ...всичко за него. Жална му майка, ако я е излъгал... Weary

Но, нали всички разбираме, че ако нямаше препятствия, 
антилогика, фалшиви сватби и годежи, сериалът щеше да е мил спомен с 13 епизода...

# 492
  • Кърджали
То и аз исках първо да се влюби едно хубаво, да има признание в любов, па после да си спомня ако иска... Или шом толкова Еда иска. Но... Каквото е рекъл Бог, представляван от сценаристите

# 493
Кате, има вероятност гушкането да е преди сватбата, недей така..

# 494
Това е написано от страницата на сериала под фрага

Общи условия

Активация на акаунт