Отговори
# 465
  • Пришълец
Бърборанке, падам Joy

И на мен, както и на всички потребители и гости предполагам.

Алекс, мерси за превода. Водя вампира, за когото терасата ти е винаги отворена Joy

# 466
Алекс, и на мен, както на теб, Серкан ми е много на сърце и не го обвинявам за нищо, много пъти съм казвала защо. Но тук Еда си има вина, не казвам, че трябва да си понесе последствията, но не трябваше да стига до тук. Не подходи правилно към амнезията, а ревността не е начин да предизвикаш любов. Не съм човек на импусивността и мисля, че това качество не винаги води до нещо добро. Както в този случай...

# 467
  • Кърджали
. Можв ли някой да сънува? За първи път няма да се сърдя ако това е сън. Дажв щв си сипя нвщол в чест на факта, че е сън.Но може ли някой да сънува? Еда? Серкан? Дениз? Дори и Селин? Или и четиримата?

Марги, кмам нужда от този вампир

# 468
Като се разжужа така нашия кошер, направо забравих да кажа Алекс, Али БЛАГОДАРЯ!!!

# 469
На Еда защо са й сложили такива ръкавици към роклята, отвратителни са Joy все едно ще изражда кравата на село Joy

# 470
  • Монтана
. Можв ли някой да сънува? За първи път няма да се сърдя ако това е сън. Дажв щв си сипя нвщол в чест на факта, че е сън.Но може ли някой да сънува? Еда? Серкан? Дениз? Дори и Селин? Или и четиримата?

Силно, силно се надявам!...И дано!

# 471
  • София
Подайте алиразина там... пардон, аспирина!

# 472
От мен един Серкан такъв, какъвто го обичаме - усмихнат и любящ ❤❤❤

# 473
Аз се сетих нещо, което може би се повтаря тук... В един сериал, не мога да си спомня кой беше точно, двамата искаха много да се оженят, но имаше такива, които не искаха. Те бяха подкупили брачната служителка уж да ги бракосъчетае, но да няма нищо официално по документи. Да ама младоженецът се усети, смени брачния служител и се ожениха наистина. Тук може да са уговорили ,,фалшив брак", така че Серкан да си мисли, че са женени, но те да не са и да могат по всяко време да го развалят. Та в последния момент Дениз да е уредил нещата по начин, по който бракът да е реален, но Еда да не знае за това. Поне според мен Еда е шокирана от думите на служителката. Някоя гледала ли е този сериал и може ли да се сети как се казва, нямам спомени, изгледала съм наистина много.

# 474

Нямам търпение! 😍😍😍
Надявам се, че Серкан казва, че няма да изостави никога Еда!

# 475

Марги, кмам нужда от този вампир
И аз Алекс,за първи път ще се радвам, ако е сън на някой, най-вероятно на Серкан..

# 476
Серкан да не казва на Селин, че никога не го е оставяла и той сега няма да остави. Тя нали все е до него, повтаря му го непрекъснато и той сега в отчаянието си да почне да дроби глупости като Еда.
За половин минута ги видяхме щастливи и прегърнати.
Е по голяма глупост не бях очаквала, сега още 5 епизода ще си оправят кашата.
Макар, че Еда може да анулира брака веднага след като са я измамили. Но като много логични неща и това може да не се случи.

# 477
  • София
Епизодът в събота ще бъде емоционален. Нямам търпение! Честно казано, най-много искам да видя как Серкан си връща паметта. Какво се случва, как се връщат спомените му?! Керем ще е брилянтен, сигурна съм...

# 478
  • Кърджали
След като чува че бракът е реалвн, Еда припада, Серкан я кара в болница, и по пътя ѝ казва че няма да я остави след като тя никога не го е оставила.Дениз през това време лвжи припаднал на пода (пт ударите на Серкан, Мело, Ферит, Айфер, може и Сейфи), а Селин го свестява...
Не обипам да пиша сценарии, ама отвътрв ми дойде...

Еда сънува щастливи сънища, та да ѝ е гадно катп се аъбуди. Остава Серкан да сънува. За разнообразие

# 479
  • София
И какво от това че е подписала с Дениз. Той толкова и ще има булка до себе си. Доколкото си спомням от други сериали, имаше нещо такова, че до 2 или 3 дни от подписването могат да анулират брака.
Нито Дениз нито Селин сега ще са щастливи. Защото след това признание от Серкан, Селинката ще го има, ама през крив макарон. Така че двамката с Дениз има тепърва да се пържат в собствен сос.

Общи условия

Активация на акаунт