Отговори
# 450
Ако не се е оженила и Серкан си спомни тази вендета, която искам няма как да я бъде. Явно наистина Дениз е излъгал, че бракът ще е фиктивен. Не знам какво да мисля, ние сме модерен сериал с 10 годежа и провалени сватби. Една истинска да има и след това развод. Да вярвам ли на фрагманът, какво да правя ?
Но женена за друг, офф. Animal See No Evil
Не знам, напрегнах се, да се оправят.

# 451
Марги 😘,
Много задачи, много. Едвам смогвам. 😂

Магийке,
Аз мисля, че Еда си е мислила, че подписването е фиктивно. Тя падна в капана на Дениз, както Серкан падна в капана на Селин.

# 452
И аз мисля, че Еда е виновна, както и при случая с Балджа! Каквото сам си направиш и Господ не може да ти го направи!

# 453
Фрагманът с бг субтитри Hug
https://ok.ru/video/2184633125388

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 08:40 от ally.yor

# 454
А какво стана със стоте живота и влюбвания? Забравиха ли го? Не искам да си спомня, искам първо да се  влюби пък и да й го каже...
не се знае в каква ситуация си спомня Серкан, още има надежда за стотв живота.

# 455
  • Монтана
Интересно ми е на кого казва в колата толкова отчаян..."Ти никога не ме остави, аз също няма да те оставя никога!"...
Там вече е направо съсипан!

# 456
Ах, олакар... нещото си там на турски 😆
Искахме "Бяла роза" - ето... Ама ние не на тази сватба искахме да я играем, да му се неще 😆
Вярно, че Серкан е лекичко бит. Не е от бокса с Еда, защото тя го удари от другия край.
Налбантова от кога пее, че втори фраг не иска 😆

# 457
Ако не е сън , то 100% епизодът ще завърши така...отново ни показаха финала...да отиват да снимат 36еп  , че да има фрагман в събота Joy

# 458

Самоо е номер на Дениз и Селинката...Изиграли са Еда тези гадняри..
Загуби ми се тръпката за събота..

# 459
Момичета, останах без думи, не знам какво да кажа от видяното. Гледам и не вярвам, пак се връщам да чета Алекс и се хващам за главата.🍒

# 460
  • Кърджали
И аз мисля като Магийка. И щях да го пиша по-рано, ама с тоя фраг запопна едно презарвждане.
Еда преигра, услече се. Не можело той да се влюби отново, трябва да ск я спомни. Ами ако никога ме си върне спомените? И го докара до тук.....Оставимсе в ръцете на Дениз, който явно хубаво я изпързаля. Макар чв не знам как пък той си е представя да приемв този брак за реалвн. Детска им работа..

# 461
За събота мнооого св вълнувам вече! Искам да видя как си спомня Серкан, какво го е накарало да си спомни, как е реагирал! Ох да идва събота!

# 462
Само едно ще кажа. Фрагманът наистина е бомба, изобщо не предполагах нещо такова.

# 463
Вижте, за какво му е на Дениз жена, която не го обича и разбира накрая, че той все пак я е измамил. За единия бракът е истински, за другия фалшив!!! Егати, кому е нужно това...Ще даде развод, все едно, ако това не е сън, той Еда своя жена няма да я види в истинския смисъл на думата.

# 464
Ей сега Козел и Кокошка ще разберат що  е вендета от семейство Еда и Серкан болат. Намирисва ми, че някой ще се крие в миша дупка.

Общи условия

Активация на акаунт