Отговори
# 570
Ето я мечката Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye
а Серкан има рана когато е в колата

Вижте физиономията му каква е и се вижда че Еда е обърната към него

# 571
Здравейте!

Не съм от хората, които пишат дълги постове. Не съм се отказала от темата и да ви чета, просто сериала минава за мен в графа " на следващия ден". Усещам се, че на последните няколко онлайна, все по често посягам към мишката за да избегна някой момент. Изгуби се магията на сериала. Знаме че, гледам турско дизи, а не някой кандидат за ЕММИ, но все пак зрителя не е толкова наивен. В началото ми беше интересен всеки персонаж, сега интерсните са ми Еда, Серкан и Селин. А те сериал не правят. Той е съвкупност от екип сц, режисьор, актьори и всчики останали зад камера на които труда е важен сам по себе си зада се получи това, което гледаме. Оплетоха се в сюжети, които нямат последователност, губи се част от характера на героите. Няма да изборявам поименно, всеки е видял какво става с тях. И да, отдавна съм махнала розовите очила към момента са тъмно лилави,но това съм си аз. Всеки анализира през призмата на своето светоусещане и разбиране за живота затова и всяко мнение в темата е уникално.
Тук открих Керем и Ханде и смятам да следя изявите им зад и пред екран. Харесват ми, всеки поотделно и като тандем. Млади, красиви, образовани хора, със своя гледна точка и позоция за нещата от живота.
Та така... Не Почукай на вратата ми, а Почукай на главата им / сц/. Хубав ден!

Ти или аз, а защо не и двамата?

# 572
И друг път съм писала, че според мен прекалено рано пускат фрагманите и така публиката "прегаря" до събота. То не са разследвания, развиване на всякакви теории, отправяне на благословии към сценаристи, продуценти и т.н. Минаваме през целия спектър на дъгата, като поне половината от драмите са само в главите ни, но дори и постовете с израз на разочарование са доказателство за емоционалната ни свързаност със сериала Kissing Face

За себе си установявам, че жанровата неопределеност е голям минус. Романтичните моменти рязко намаляха, а комедийните така и не стигнаха до някакви особени висоти. Драмата дойде нелогично. Лошите си разиграват коня, а добрите страдат без причина, затова и масово оставаме с чувство на неудовлетвореност Pensive

И понеже няколко пъти се спомена ДЕК - въпреки че сериалът е драма, в последните серии имаше някои доста пò истинско смешни сцени, отколкото в "Почукай на вратата ми", което отново опира до въпроса за режисурата, който май само аз повдигам от време на време, но ми се струва, че е ключов Nerd

# 573
Да ви поздравя с една песен Heart

Кадрите са от филма "Три метра над небето", ако случайно някой не го е гледал да поправи тази грешка Stuck Out Tongue Winking Eye
Опит за превод Joy
Скрит текст:
Бях ярост
Мълния
Нелечима болест
Пристратен към този тъмен адреналин
Черна роза с бодли
Мираж
Отражение, лош сън
Най-лошото от себе си..
Най-добрият пример за егоизъм ,
Машина за нараняване ,

Докато ти не дойде и не ме освети с твоята светлина,
С твоя завладяващ поглед и лечебна душа,
С твоята вечна усмивка и тяло на пантера

Умът ме кара да падам стремително,
Обвинявах съдбата за лошия си късмет
Празнотата беше в излишък..

Докато ти не дойде и не ме освети с твоята светлина,
С твоя завладяващ поглед и лечебна душа,
С твоята вечна усмивка и тяло на пантера
Промени целият ми живот
Промени целият ми живот
Промени целият ми живот

Иска ми се Серкан да отвлече булката , да спре сватбата , но по друг начин да е , да не ни е показано във фрагмана и да сме уаууу. Ако може Еда да не е с тези ужасни ръкавици , мен те ме дразнят повече и от прическата на Серкан Joy

# 574
  • София
+1
Hands Clap за мнението!
Скрит текст:
И друг път съм писала, че според мен прекалено рано пускат фрагманите и така публиката "прегаря" до събота. То не са разследвания, развиване на всякакви теории, отправяне на благословии към сценаристи, продуценти и т.н. Минаваме през целия спектър на дъгата, като поне половината от драмите са само в главите ни, но дори и постовете с израз на разочарование са доказателство за емоционалната ни свързаност със сериала Kissing Face

За себе си установявам, че жанровата неопределеност е голям минус. Романтичните моменти рязко намаляха, а комедийните така и не стигнаха до някакви особени висоти. Драмата дойде нелогично. Лошите си разиграват коня, а добрите страдат без причина, затова и масово оставаме с чувство на неудовлетвореност Pensive

И понеже няколко пъти се спомена ДЕК - въпреки че сериалът е драма, в последните серии имаше някои доста пò истинско смешни сцени, отколкото в "Почукай на вратата ми", което отново опира до въпроса за режисурата, който май само аз повдигам от време на време, но ми се струва, че е ключов Nerd

# 575
  • София
Гледам тази снимка и не мога да разгранича, това Еда и Серкан ли са или Ханде и Керем.
Добре им идва на двамата. Докато играят роля, спокойно могат да си бъдат и двете.

# 576
От Ханде:

# 577
# 578
Здрасти мили Момичета,

Снощи къде към полунощ попаднах на фрага, разбира се, че се ядосах като вас.
                                                Реших въобще  да не се обаждам, за да имам време да успокоя емоциите
                                                си, които ме бяха стегнали за гушата. Сега съм спокойна и реших да пиша и аз.
                                               Керем е човекът в който се влюбих още от 1-ви епизод,, точно така стана и в
                                               другия сериал с негово участие "В очакване на слънцето ", само че тогава я нямаше
                                               Ханде. Много се ядосвах на Серкан какви ги натвори с тази амнезия, за безобразното
                                               му поведение, за арогантността му и затова как непрекъснато се заяждаше с нея, за
                                              да я нарани. В някои моменти й се извиняваше, че я притиска, но какво се променяше,
                                               Нищо. Даже писах един пост по въпроса , бях загубила равновесието си, после ви се
                                               извинявах. Идеите на СЦ бяха точно такива, да го поставят до стената и в резултат на
                                               това той да си спомни Еда. Друг е въпроса, че можеха да ни спестят някои наши отри-
                                               цателни емоции, но гонят пари, рейтинг и гледаемост от тяхната публика и въобще не
                                               не се интересуват от нашето мнение. Мисля, че всички сме наясно, че ако няма тежка
                                               драма няма да има и сериал.Ние търсим, любов, разбирателство, хармония, роман-
                                               тика, а те търсят тежка драма, отмъщение заради минали събития, просто това е наро-
                                               допсихология и отърване от това няма. Тук има доста Момичета, които са гледали
                                                доста     дизита и знаят това.
                                               Според мен Еда също малко прекали и зацикли с този фалшив годеж и накрая сватба,
                                               но мисля, че тя нямаше друг вариант в тази ситуация, човека трябваше да бъде поста-
                                               вен в екстремна ситуация, за да си спомни. Затова не мога много да я виня. Според
                                              мен се стигна до тази сватба не защото Еда го искаше, а по-скоро Селин начело с
                                              Дениз й скроиха тези номера. Сега в един друг сериал един брак го анулираха след
                                              24 часа.

Момиченца ще продължа, че ми се налага спешно да изляза, имам още някой неща
                                               да казвам, дано имате търпение да ме прочетете. До скоро.Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 16:47 от Tanita53

# 579
Споделям с вас една теория на youtuber на име Dep sidecreative,  която подкрепя идеята, че сватбата е сън на Серкан. Тези нейни мисли ме накараха да се замисля и да намеря много логика в написаното. Преводът е мой:

"Ето защо мисля, че сватбата е сън (дори кошмар) на Серкан:
1. Сцената на събиране и сдобряване на ЕдСер трябва да бъде по-драматична, дълга и емоционална и не пред целия офис и то толкова набързо..
2. Мисля, че вече ни е ясно, че първо Серкан трябва да говори за чувствата си и след това да си спомни. Така ще изпълни и обещанието за стоте живота преди катастрофата.
3. Цялата идея на Еда за фалшивата сватба беше да накара Серкан да си спомни, а тя ще каже "Да" преди той дори да е пристигнал на събитието? Селин присъства, но е сама? Какъв е смисълът? Еда се усмихва когато Серкан пристига.. Еда не би била щастлива, за това вероятно тя  и сватбата изглеждат така в сънищата на Серкан.
4. В първия фрагман Еда казва на Серкан "Надявам се се да си спомниш, преди да е твърде късно." (нещо такова, де), а във втория фрагман той закъснява да спре сватбата, което вероятно е неговия страх. "Да не е твръде късно."
5. Женският глас във фрагмана казва "Този брак е истина", а това е нещото, което Серкан се опитваше да разбере през целия 34ти епизод. Истина ли е, или не е тази връзка?
6. Сцената със сватбата изглежда като съня, който Еда имаше със спомените на Серкан, дори диалозите бяха подобни.
7. Роклята от сватбата е различна от роклята от офиса. (Това ние тук вече го обсъдихме, че не е причина)
8. Не би трябвало тяхното събране да е толкова плоско и бързо. Линията с амнезията се провлачи твърде много, за да приключи толкова лесно за един епизод.
9. Изражението на Дениз не изглежда като на човек, чийто план е успешен.
10. Смятам, че до края на 35ти епизод Серкан ще си признае чувствата си, защото сънят му ще го уплаши и ще го принуди да го направи, защото в противен случай ще загуби Еда, също като в съня си."

Аз виждам доста логика в прочетеното, вие как мислите?

# 580
Магия , силно се надявам да е така , да покажат този сън в средатата на епизода и нататък ще ни бъде интересно да гледаме , омръзна ми да виждаме финала във фрагманите. Очаквам Серкан да я спре и да не си е спомнил нищо , да се съберат за 2 епизода , толкова позволяват сценаристите Joy колкото да омесят един кекс и после да направят някаква интрига , нещо пак свързано с работа като откраднатия дизайн , Серкан да се усъмни в Еда , да се скарат и чак тогава да му просветнат спомените и да плаче, да плаче , да плаче пред вратата й Joy и разбира се епично сдобряване за финал и айде края на април да сваляваме завесата на представлението.

# 581
И моите желания са такива, Мики. Друг вариант,който срещнах (основан на синините по лицето на Серкан) е, че когато говори с Айдан в къщата той не помни и се пита какво да прави, тръгва за сватбата, претърпява инцидент (от там и синината), удря си главата пак и си спомня всичко. И останалото е ясно.
Но ми звучи малко вероятно, дори смешно 😀😀

# 582
  • София
Магия, виждам логика в написаното, но нека не се настройваме, че е сън, за да не се разочароваме после. За съжаление, сме свидетели на много нелогични решения от страна на сценаристите, ето защо очаквам всичко от тях. Ние искахме епично сдобряване, но можем да получим "meh"... Искахме "shame, shame, shame" сцена със Селин, но можем и да не получим такава. Тоест... наистина не искам да се настройвам за нищо, за да не съм разочарована после. Предпочитам да изчакам и да гледам, за да разбера какво се случва. Пък после ще му мисля харесва ли ми, не ми ли... Simple Smile Така или иначе установих, че, като преспя, всичко е различно. И колкото и да са ме напрегнали, след ден-два ми минава. Ето защо вече не се филмирам излишно, а само си повтарям "и това ще мине". Важното е сериалът да продължи. Heart

# 583
Ако спомените идваха с удар, трябваше да си спомниэ, когато Еда го нокаутира Joy

# 584
Ако спомените идваха с удар, трябваше да си спомниэ, когато Еда го нокаутира Joy
Е, точно това помислих и аз. 😂😂😂
Права си, Бро, аз също не се настройвам, но я малкото свободно време реших да чета фенски мераци и които ми се видяха интересни ги споделих с вас ⭐

Общи условия

Активация на акаунт