Абонаментни кутии в България - Тема 15

• 55 520
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
Само първата ми кутия МФБ бе от месечните издания, иначе все си я правя по избор. Когато е по твой избор продуктите са само мостри и май никога не предлагат пълноразмерен продукт. При месечните и специалните как е според вас? Със сигурност има пълноразмерен продукт, но колко са на брой? Един, два или повече?
 Все пак си взех кутията с грим

# 61
И в момента има шампоан на Kerastase в кутиите по избор.
На мен кутията с корейски продукти на MFB, която бяха пуснали преди една година ми е абсолютен фаворит сред кутиите въобще. Надявам се и тази да е така добра.
Наистина, сега го видях, но не е розовия😔

# 62
  • София
Има и пълноразмерни продукти в кутиите "направи си сам". Както е показаната палитра сенки на Revolution.

Не знам защо наричате постоянно другите продукти мостри. Да, има и по 7-10 мл, но и по 30 мл. По-скоро повечето са мини/травел размери. Wink

# 63
Ок, поправям се! Има мостри и травъл размери. Blush
Говоря за пълноразмерни продукти за грижа за кожата. Душ геловете и шампоани съм срещала по 200 - 300 мл.
Лакове и моливи са ясни, но има и мини червила, спирали.
Като цяло си ми харесва кутията и най-често нея си купувам. Най-вече като искам да пробвам нещо ново.

# 64
И аз не мога да го разбера това за мострите, във всяка категория има пълноразмерни продукти, аз само в продуктите за устни виждам 4. Няма категория без пълноразмерни. В грижа за кожата има крем 40 мл. в момента, 2 пълноразмерни спирали и т.н. И в редовните и в специалните издания също винаги има пълноразмерни.

# 65
  • на земята
Да сега има Керастаз за кутията от 40 лв. само ,но сега са пуснали ,сутринта и предните дни нямаше.Сега са заредили,днес.

# 66
Само първата ми кутия МФБ бе от месечните издания, иначе все си я правя по избор. Когато е по твой избор продуктите са само мостри и май никога не предлагат пълноразмерен продукт. При месечните и специалните как е според вас? Със сигурност има пълноразмерен продукт, но колко са на брой? Един, два или повече?
 Все пак си взех кутията с грим

Мнооого е хубава тази кутия. 😍
Може ли пак линк към нея.

# 67
# 68
За първи път поръчвам belle box След ефекта уао на Кибрит, Марвитал и дори MFB тази мини 20 на 10 кутийка никак не ме впечатли,въпреки, че всичко ще ползвам.

# 69
  • София
Здравейте, от вас прочетох за кутиите които си правиш сам на my full box. Има ли как да добавя по 2 продукта от категория а от някои да не добавям?

# 70
Здравейте, от вас прочетох за кутиите които си правиш сам на my full box. Има ли как да добавя по 2 продукта от категория а от някои да не добавям?
Трябва да се избере от всяка категория продукт и след това в коментар се пише какво с какво искаш да се замени. Имаш право на две замени.

# 71

LaDy box м.Март-разочарована съм от срока на годност на колагеновия спрей 06.2021. Даже видимо са се опитали да изтрият срока на опаковката...
Първа и последна ще ми бъде тази кутия.

# 72
  • София
Трябва да се избере от всяка категория продукт и след това в коментар се пише какво с какво искаш да се замени. Имаш право на две замени.

Супер, благодаря, поръчах

# 73
  • на земята
От  belle box и аз отказах абонамента си,ами нищо не ми хареса,нито предната кутия,нито последната.Пълни боклуци за мен са това.
Засега Кибрит и Марвитал  са ми фаворит,поне за мен.

# 74
  • София
Имай ли някой, който не си ползва ексфолианта на Авант? Бих го приютила. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт