Абонаментни кутии в България - Тема 15

• 55 585
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
NightLover, Pearls&Bubbles e българска марка, от Правец май бяха. Преди бяха с друго име,после се ребрандираха. Купувала съм базови и етерични масла, но не останах доволна... много бързо се окислиха. Оттогава само от айхерб купувам масла.

# 616
Реших да поръчам Good Box, ще видим какви ще са останалите продуктки освен разкритият вече нощен крем.

# 617
Вчера пробвах праха и серума от кутията на bellebox и получих страшно изгаряне на кожата. Измих лицето си с праха на lue и след това нанесох тонера на the ordinary и серума на lue,  при което кожата ми се зачерви страшно много и седеше като изгоряла. Успокои се за 30-40 минути, но според мен направи реакция заради праха, тъй като той ексфолира кожата, а тонера е киселинен.

Правихте ли скин тест преди да ги използвате на лицето си?

# 618
  • Варна
NightLover стика за околоочен ми е зареден в следващата кутия и смятам да го ползвам вечер, че е мазен. Серума също е поръчан, но кутията ми ще дойде в края на този месец чак. Надявам се да напишеш отзив тук или направо в сайта, но ако съдя по състав са отлични и на реална цена бих ги купила, не са и никак скъпи при това

# 619
Дами, какво мислите за тази кутия Glamour beauty box? Продават я на тук: https://bilet.bg/en/events/glamour-beauty-box/2543
На скрийншота не излиза, но има и книга за Коко Шанел.
Понеше нямам опит с лазерната епилация - този ваучер за 120 лева за една процедура лазерна епилация на зона интим има ли смисъл, или е само за зарибяване и после трябва да си плащаш за още 2-3 процедури,  за да има ефект?

# 620
Дами, какво мислите за тази кутия Glamour beauty box? Продават я на тук: https://bilet.bg/en/events/glamour-beauty-box/2543
На скрийншота не излиза, но има и книга за Коко Шанел.
Понеше нямам опит с лазерната епилация - този ваучер за 120 лева за една процедура лазерна епилация на зона интим има ли смисъл, или е само за зарибяване и после трябва да си плащаш за още 2-3 процедури,  за да има ефект?

Нужни са от 6 до 8 процедури за лазерната, за да има дълготраен ефект.

# 621
NightLover, Pearls&Bubbles e българска марка, от Правец май бяха. Преди бяха с друго име,после се ребрандираха. Купувала съм базови и етерични масла, но не останах доволна... много бързо се окислиха. Оттогава само от айхерб купувам масла.

Благодаря за мнението. Честно да си кажа не очаквах да е като балсам за устни и толкова мазен, но ще му дам шанс, въпреки че към български марки съм малко скептично настроена.
Пробвах кокосолис, мирише божествено, като си помириша косата ми ухае на него, но е малко мазничък и сякаш ми омазни малко краищата, но може и така да ми се струва. Аз имам себореен дерматит и на лицето и на скалпа и продуктите са ми малко нож с две остриета. След баня на влажна коса ще видя как ще е.
И малко ъпдейт на тинта на Teeez-вече почти 4 часа съм с него и след напитки и закуска не е мръднал особено. Страшно съм доволна, бих си го поръчала пак.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 12:25 от NightLover

# 622
  • Варна

Благодаря за мнението. Честно да си кажа не очаквах да е като балсам за устни и толкова мазен, но ще му дам шанс, въпреки че към български марки съм малко скептично настроена.
Аз питах в офиц. ФБ страничка преди да реша, но според мен ще са добри. Бустера/серум е на водна основа и може да се ползва с всяка рутина, околочния стик ще нанасям само под очите, а не на целия контур. Колко време му е срока на годност след отваряне?

# 623

Аз питах в офиц. ФБ страничка преди да реша, но според мен ще са добри. Бустера/серум е на водна основа и може да се ползва с всяка рутина, околочния стик ще нанасям само под очите, а не на целия контур. Колко време му е срока на годност след отваряне?
Пише 18 месеца

# 624
  • София
На мен ми трябва нощен крем, та си поръчах кутията на гуд бокс. Дори и само той да е си заслужава кутията.

# 625
kashmir как се справя почистващия продукт от кутията You worth it, който получихте преди 2-3 месеца? Колко време ще ви изкара една опаковка от 50мл., че моето олио свършва и се оглеждам за нещо подходящо като това, което толкова хвалихте и е в кутията на Претибокс сега
Момичета, масленият почистващ продукт на Lumibee го има в тази кутия в момента. Кутията струва 50лв с безплатна доставка.

# 626
  • Варна
kashmir как се справя почистващия продукт от кутията You worth it, който получихте преди 2-3 месеца? Колко време ще ви изкара една опаковка от 50мл., че моето олио свършва и се оглеждам за нещо подходящо като това, което толкова хвалихте и е в кутията на Претибокс сега
Момичета, масленият почистващ продукт на Lumibee го има в тази кутия в момента. Кутията струва 50лв с безплатна доставка.
Вярно, австрийската фирма, която ми е комшийка го предлагаше Satisfied

# 627

Вярно, австрийската фирма, която ми е комшийка го предлагаше Satisfied
Да. Доставката им е безплатна- писах им специално, за да го уточня.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 14:01 от bubanka

# 628
  • София
Не ме изкушават достатъчно. Имам този алое гел. Другото вероятно са шийт маски като гледам.

# 629
Да, маски са. И аз затова не поръчах кутията, иначе бих пробвала масления продукт.

Общи условия

Активация на акаунт