Седмокласници 2020/2021 - Тема 9

• 36 286
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
За Бургас някой има ли информация, къде провеждат Пи?

# 286
  • София
Кати, въпросът за малките бе риторичен. Напълно съм наясно с невъзможността при тях. И по-скоро биха затворили и тях, а не фитнесите/ресторантите, ако бе друго време.
Нищо не се променя (облекчава / подобрява) със спирането на големите ученици,... за съжаление.
(Както писах съм за това учителите и те са имат възможността за избор, както учениците, дали да са присъствено... искам и ането цяло, и вълкът сит, но ще трябва да е някой веган явно)

VAVA, (всъщност само използвам, че репликата я написа ти) не е все едно в кое училище/университет учат децата ни, иначе защо пишем тук или правим всичко свързано с НВОто - училища 5-7 клас, уроци, помагала, ПИ, ...не е, за да си търсим оправдание за виното Wink

ДОто при моите е ОК, не е по-различно от ПО.
 Който учи - учи, който играе - играе (на този 2рият му се получават нещата свише), които работи със сърце го прави (в същото време осъзнавам, че не навсякъде е така) и пак разлика има.
 Връщането за 2 седмици бе изтощително и за редовно учещите.

Както преди малко се смеехме, няма оттърване от НВОто, дори на баткото ни му се наложи да му се случи Joy (естествено с ред ограничения от към свободен достъп, че нямаше да остане време за БЕЛ/Мат Joy)

Та простено да ни е за грешките ... и наздраве Wine Glass

И тъй като спомена коняк Tropical Drink
Скрит текст:
Преди години купувахме и след като минахме през Арарат и Евсиняк - харесахме повече по-младият, а нямаше, ми препоръчаха Камю и от тогава това взимаме ... е възрастта си оказва влияние и залежава, но не се знае тази година може отново да го открием  Joy

# 287
  • София
Да споделя нещо за ПИ на Вектор.
Имах аз едни съмнения, че след много добро представяне на присъствен младежа би изкарал на он-лайн изпит наполовина на точките от присъствения.
Писах на Вектор с молба да проверят колко страници има качени във 2 модул, защото младежа имаше 3т от 35. След 2 дни проверка ми писаха, че има качена само 1 стр с чертеж и 2 реда писания и на тях има 3т.Останалите 4стр липсвали🤔😏, а точно там беше писал та писал. Аз бях до него, за да му помогна с качването и нямам представа защо е получена само 1.
Та, не знам дали повече бихме го записали там. Не и ако са он-лайн.

Може ли и другия мнения за Вектор. Толкова ли са зле нещата. И аз се чудя дали да плащам за ПИ там.

Моето любимо питие пък на по-млади години беше червен ром Атлантик с добавка кока кола. Simple Smile

# 288
Здравейте и от мен. Не сварвам да ви прочета, камо ли да пиша:) Благодаря за идеята с картите по БЕЛ. Закупих ги чинно и синът ми много се зариби, особено след като узна, че от 6кл. нещата ги е позабравил. Та сега брат му го изпитва и си играят, което пък мен ме разтоварва🙂
Иначе го записах за остващите изпити на Регалия. За Вектор още не съм, нещо се колебая. Засега.
Може ли линк за тези карти. От къде ги купувате?

# 289
  • Варна
Rodiva, не бих ги определила като "зле", но да, може да се желае повече. Може би съм станала по-взискателна, след като видях ПИ в Регалия, където обратната връзка е по-добра. На последния ПИ по математика масово не е стигнало времето на децата, т.к. е трябвало да си правят чертежи наново (на първи модул), защото на предоставените не може да се пише, а време за принтиране няма. Обещали са да помислят над това, но едва ли ще може нещо да се направи. Иначе самите тестове са добри и балансирани като трудност, доколкото мога да ги преценя (говоря за математиката).

# 290
A на самото HВО може ли да се пише върху чертежа?

# 291
  • Варна
Да, бланките не отиват за проверка, има го написано и в тазгодишния инструктаж, който Дидева ни прати по-напред в темата (мисляя и на първа страница е закачен).

# 292
  • София
Здравейте и от мен. Не сварвам да ви прочета, камо ли да пиша:) Благодаря за идеята с картите по БЕЛ. Закупих ги чинно и синът ми много се зариби, особено след като узна, че от 6кл. нещата ги е позабравил. Та сега брат му го изпитва и си играят, което пък мен ме разтоварва🙂
Иначе го записах за остващите изпити на Регалия. За Вектор още не съм, нещо се колебая. Засега.
Може ли линк за тези карти. От къде ги купувате?
Ето ЛИНК, откъдето аз ги поръчах; предполагам, че ги има и във физическите книжарници.
Синьото кубче го нямат налично и сега го чакам. Иначе съм доволна от другите.

# 293
  • София
Може ли мнения за учебен център Ния?

# 294
Регалия много вдигнаха летвата за добре организирани ПИ.
Аз като видях пародията в СМГ и нямам желание повече да се записваме там.
На Вектор я записах за следващия. Дано поправят проблемите от предишните.

# 295
  • София
Дъждец, а в училище сега провеждат ли пробни изпити при ДО?

# 296
Точно за СМГ идвах да питам кога връщат отговорите от ПИ. Изпитвам силни съмнения, че втората част от изпита в неделя нещо изкуца в предаването на отговорите и се притеснявам, че няма да имаме коректен резултат.
Аз като видях пародията в СМГ и нямам желание повече да се записваме там.

# 297
Аница, дъщеря ми ходи само на първия някъде в началото на годината. Тогава отваряха системата за отговорите, в рамките на 24 часа май беше, и понеже аз ги бях изпуснала, така и не видях какви точно са грешките. Сега може да е различно.

Санака, провеждат, но който е от вкъщи, не го включват по мат., тъй като са тайна.  Не ги и връщат със задачите.
По БЕЛ не са тайна и ни включват.

# 298
Аз за момента се отказвам да я записвам на ПИ онлайн. Ще изчакам по-добри времена, когато ще са присъствено. За мен беше много важно да усети самата атмосфера на присъствения изпит

# 299
  • София
Санака, провеждат, но който е от вкъщи, не го включват по мат., тъй като са тайна.  Не ги и връщат със задачите.
По БЕЛ не са тайна и ни включват.

Е, те сега нали всички са онлайн /изключая двете седмици присъствено/? Може и да не ги пуснат скоро. Не провеждат ли/няма ли да провждат онлайн пробни по математика, докато всички учат ДО? При нормални обстоятелства, през втория срок провеждат по 10-тина пробни по предмет.

Общи условия

Активация на акаунт