Седмокласници 2020/2021 - Тема 9

• 36 135
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Ох, момичета и ние имахме такава случка с учителка,  млада пенсионерка, явно с разбита нервна система. Той моят ученик не че е много съвестен, де - разсеян е и често се прави, че слуша, а го няма там. Ама обиди да раздава даскалицата не приемам. Не само това, ами беше му хвърлила учебника на пода и той се бе скъсал, та накрая не беше взела пари за урока. А момчето чак тогава си призна какво всъщност става там. Спрях го от уроците, след десетина дни тя се обади да се изяснява какво и що. Добре, че поне привидно синът ми не се трогва от това.
Блазе ви, че мислите за летни развлечения. Аз още не съм кроила планове за тогава. Сигурно е, че ще има море, а ми се ще и планината да не я подминем. Въобще искам повече време навън, достатъчно детето си отвися вкъщи. Пък и аз си мечтая за по-дълга почивка.
Пролетната ваканция ще мине в разходки на Витоша и околните планини, нямам отпуска, та ще разчитам на родителите си.

Чакам окончателния вариант на конспекта да седнем и уточним училищата на които ще се спрем за кандидатстване.

# 736
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
моите планове са малко на фаза идеен проект.
разказвала съм ви как подпалих от една "учителка" и за един ден натоварих колата и потеглихме на вЕлики бАлкански тур - обиколихме Сърбия, Босна и Херцеговина, минахме през Мостар, Дубровник, Черна гора, пресякохме Албания на път за Македония и се върнахме, за да се изгубим от границата до София. Simple Smile

Simple Smile сега обмислям нещо подобно, но само двамата с Горинич и по една раница.
бащицата има работа, няма да го отклоняваме от "правия път" Wink

# 737
А дали случайно СМГ вадят някъде разписването на задачите от втората част на на техните ПИ? Или май искам прекалено? Simple Smile

# 738
  • София
чувствам се адски тъпа.
http://ruo-sofia-grad.com/wp-content/uploads/2021/03/proekt_DPP_ … dnevna_dualna.pdf

кои са балообразуващите предмети?
като пише 1/2/../7 паралелки, каква е разликата между тях или няма разлика?

Тук http://karierno-orientirane.com/%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D … 7-%D0%BA%D0%BB-2/ сякаш са по-ясно означени антетките на таблиците.

в тази връзка - наистина много тъпо, че междучасие са без разписване на задачи. разбирам, че това е, защото предния път МНОГО бяха забавили деца, които бяха онлайн, примерно преди 2 седмици получих резултат. но вместо да се измисли начин за проверка, да хващат лесния вариант на пи на смг, не е честно, хич не е честно.

Аз пък изобщо не съм получила - нито за първия, нито за втория ПИ по МАТ. Получих задачите и отговорите, без ключ за оценяване, на първия... горе-долу като стана време за втори. Стори ми се крайно безсмислено да почне да прави тепърва ПИ, предвиден за преди 3 месеца по учебния план, при това без ключ за оценка. Но това не е заради онлайн историята - за миналата година първите два изпита бяха присъствени, нито единия не получих обратно. Само нещо като "ми има към половината точки", казано устно, за единия от изпитите. Толкоз. За миналата година, де - за тази... ни дума, ни вопъл, ни стон. Много обаждания и мейли от моя страна и безсмислени отговори - от тяхна.

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 16:25 от katiABV

# 739
Имах безсънна нощ, момичета. Снощи синът ми се прибра от урока си по математика много разстроен. Плака и ме моли да го спра от уроците при тази учителка-същата, за която преди няколко теми беше писано. Каза, че не издържал вече-държала се с него лошо, нагрубявала го, обиждала го, иронизирала го... Съжалявам, че не послушах детето си по-рано и не я смених още в началото. По време на урока му вчера получих няколко съобщения, в които ми изпрати домашното му-някакви пробни изпити, на които се беше представил зле. Написа ми, че била на път да се откаже от него, че нямало да си губи времето с него и т.н. Мога само да си представя как протичат уроците. Сигурно е там само телом. Много се мразя за това, което му причиних. Сега съм поставена в трудната ситуация да търся учител в края на годината.
Ива, толкова съжалявам...мислех, че си я разкарала тази ..незнам как да я нарека..Круела Девил! Даже си мислех да ти пиша. Искаш ли да питам нашата учителка по МАТ за юнака? Ако решиш, пиши ми.

# 740
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile значи имаме още месец чакане.

# 741
  • Варна
ПИ по математика отново е резил. Отчайвам се вече. Гледа задачите и не се сеща. Задачата с проверката на работите дори не я е започнал. Много се е затруднил и с геометричната от 2 модул. В първи също има много грешки, отново в геометрията.
Да почна да мисля за хуманитарната гимназия ли?!

# 742
  • София
Заповядайте в

НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт