Седмокласници 2020/2021 - Тема 9

• 36 210
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Аз нямах предвид, че е труден, по-скоро, че е неподходящ. Децата ви разбрали ли са защо този мъж ухажва продавачката, знаят ли за дефицитите на стоки по време на соц-а? Моето дете беше доста озадачено. Simple Smile А ако добавим окастрените части, смисъла на разказа се губеше донякъде.

# 691
  • Варна
Моят син днес излезе от ПИ на Вектор по БЕЛ много доволен, според него се е представил много добре, на теста само 1 въпрос го е затруднил. От четирите ПИ досега този бил най-добре за него. Ще видим резултати какви ще изкара. Утре е математика, тръпна след последния ПИ.

# 692
  • Варна
Светли, браво на момчето! Щом е доволен това е най-важното Simple Smile Моята девойка никакво мнение не изрази, само провери ключа и има до тук -5т, включително един въпрос, за който питах нагоре - отбелязан като грешен, но няма посочен правилния в ключа. Не съм й чела и преразказа, само видях, че е задрасквала и е писала пак с крачето, та не очаквам много. Надявам се на около 80т (смело, но все пак за какво са надеждите Simple Smile )

# 693
Светли, браво на момчето! Щом е доволен това е най-важното Simple Smile Моята девойка никакво мнение не изрази, само провери ключа и има до тук -5т, включително един въпрос, за който питах нагоре - отбелязан като грешен, но няма посочен правилния в ключа. Не съм й чела и преразказа, само видях, че е задрасквала и е писала пак с крачето, та не очаквам много. Надявам се на около 80т (смело, но все пак за какво са надеждите Simple Smile )
Dive, кой е въпроса, да поглрдна в профила на детето.

# 694
  • Варна
Поли, благодаря ти че се отзоваваш Simple Smile за 7ми въпрос става дума.

# 695
Dive, и при нас е така- тя е посочила "стойностни" , маркирано е за грешка, но не е посочен верен отговор.

# 696
  • Варна
Къде гледате ключа?

# 697
  • Варна
Светли, като влезеш в профила нали има една табличка, в която са изредени досегашните изпити. Отиваш на днешния БЕЛ март, първа част. Има едно зелено плюсче, като го кликнеш има Подробен доклад. Там за всеки отговор има присъдените точки, а като отвориш Преглед на отговорите се показва какво е отговорило детето и дали е вярно. Но на този въпрос явно не са сложили кой е верният отговор и показва само, че е грешен, затова се зачудих.

# 698
  • София
Аз нямах предвид, че е труден, по-скоро, че е неподходящ. Децата ви разбрали ли са защо този мъж ухажва продавачката, знаят ли за дефицитите на стоки по време на соц-а? Моето дете беше доста озадачено. Simple Smile А ако добавим окастрените части, смисъла на разказа се губеше донякъде.
Аз не съм чела текста. Баща й го прочете тогава когато го прави. Прочетох го едва днес след като ти сподели линка. След като направи ПИ я питах как е бил  - лесен или труден, тя каза, че самият тест е бил по - труден, а преразказа лесен. Сега дали го е разбрала или не не знам, но след като казва, че е бил лесен, може би го е и разбрала. И на двамата сме им разказвали, че едно време много неща не е имало по магазините, че за да имаш кола или ТВ например е трябвало да чакаш години за са си го купиш...
Не знам като им върнат работите ще видим как и дали се е справила 😁

# 699
Ето на какво попаднах преди малко. Професия "Дрогерист", която ще се изучава в 3 професионални гимназии в страната, в София "Асен Златаров", във Варна и в Плевен: https://www.facebook.com/watch/?v=684424462971126

# 700
Консултант козметични, парфюмерийни, био продукти и битова химия би трябвало да е официалното название.

# 701
Благодаря за уточнението, Дидева. Аз само изгледах видеото. В него разказаха, че обучението освен за продавач в магазини за козметични продукти и битова химия може да бъде и основа за кандидатстване с биология и химия в бъдеще.

# 702
Преди да повярвам на нещо подобно за професионална паралелка, бих издирила типовия учебен план. Но дори и без него, смея да твърдя, че твърдението е силно преувеличено. С биологията и химията приключват в десети клас също като всички ученици в паралелки, в които тези предмети не са профилиращи.

# 703
  • София
Нещо съм отпаднала, дано не се короновам, докато имам сили да се отчета с нещо Joy

"На майката с любов "

Пролетна ваканция полека наближава,
Чакаме я с нетърпение от вкъщи, по пижама.
Слънце през прозореца напористо ме напича
И изкушава ме във час нищо да не пиша...

Моята усмихната, добричка мама
Се превърна в зла и "кофти" дама.-
Смята балове - минимални, максимални.
Държи във вкъщи всички ни под строй, невални.

"НВО така, НВО - онака" -
Боли ме веч' ужасно таз' глава!
Да идва юни, юли или там каквато дата трабва,
Че да се отскубна от лапите на мама!

# 704
Като видим резултатите от истинската матура, тогава явно скоростно ще се запознаем с всички учебни планове. С голямата ми дъщеря почти не се тревожех. Тя си учеше без напомняне и имаше резултати. После кандидатства в АК и изобщо не подавахме документи за класиране в държавните училища.
А сега всеки въпрос, свързан с училище, се възприема като форма на натиск от наборката. Ходи на психолог от един месец, защото беше ужасно изнервена и блокираше пред всяка трудност. Тя сама поиска. Надяваме се да й се отрази добре.
Относно гаджетата, къде ги намирате? Моето дете само вкъщи стои и виртуални любови няма. Само с една-две приятелки постоянно писукат по телефона.
В профила ѝ в Регалия още няма резултати.
ПИ по български преди около месец в СМГ също беше много зле, според мен.

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 00:01 от VAVA

Общи условия

Активация на акаунт