Седмокласници 2020/2021 - Тема 9

• 36 283
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ако е само за тях, каква е разликата щях да питаю? После се сетих: всъщност то досега нямаше заповед за тази период. В това ужасно разболяло време в София, направо щях да съм изумена да ги върнат! А това дали касае школите всички или само тези в неспренитв градове пак?
Не, не касае школите. Само цирка. Joy

# 316
То в такъв цирк живеем вече една година че....🤣

# 317
То образованието ни стана същински цирк. Само тази схема с 30 % заетост на класните стаи не са приложили.

# 318
  • София
Ами, заповедта е съвсем уместна в тази си част. ЦЕлата държава цирк, само цирковете да не работят. Joy

# 319
  • Някъде на край света
Браво на отличниците! Simple Smile

Чудя се само как един преподавател не ги покани на кафе и да им преподаде урока! Wink

# 320
  • София
То ясно, че няма да е 30 % заетостта в ресторантите, та директорите на училищата да не се ослушват:
- преаранжират класните стаи -  3 бр. уч. маси се групират в  маса за по 6ма, според изискването за максималната заетост, зарежат с няколко каси кола, раздават на учениците и всичко е 6.
Ако трябва обръщат се към УН да отпусне кесията и учебния процес е налице.

# 321
  • София
Добро утро, момичета! Да ви почерпя виртуално - днес помъдрявам с една година Kissing Heart

И да ви покажа изненадата от децата:

# 322
  • София
Честито помъдряване, бебчо! Прекрасна изненада!!!

# 323
  • Варна
Ех, че хубаво начало на деня! Честита да си, Бебчо и децата само приятно да те изненадват!

# 324
  • София
magi_sveta, Dive, благодаря! Успяха да ме разчувстват рано-рано Hug

# 325
  • София
beb4o_fb, честито помъдряване и от мен! Все такива приятни изненади да ти се случват! Gift Heart

# 326
Честита да си Бебчо. Хубав празник!
Мда, като прочетох първо за 18.03. реших, че се връщат и нашите, но после се ориентирах, че е само за отделни области. То освен в Търговище и Видин, остана ли някъде да учат?
Иначе ако след 26.03 не удължат за София, би трябвало да се върнат за три дни - от 29.03 до 31.03.

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 10:55 от MianaNia

# 327
И в Русе учат.

# 328
  • София
beb4o_fb, честит рожден ден! Да си здрава и щастлива. Весел празник!

Когато затвориха в края на октомври гимназистите, заведенията все още работеха и класа на сина ми бяха предложили на класната да наемат някое малко заведение  с 4 - 5 маси до училището и там да си провеждат часовете. Жената казала, че ако само тя им преподава няма нищо против.

# 329
И Велико Търново учат.

Общи условия

Активация на акаунт