Седмокласници 2020/2021 - Тема 9

• 36 279
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Благодаря ви, момичета, много сте мили, направихте празника ми още по-хубав Kissing Heart

# 346
  • София
beb4o_fb,
честит рожден Ден!
Бъди здрава, обичана и вдъхновена.

Браво на децата.

# 347
Бебчо, жива и здрава, цяла година само хубави изненади да имаш!
Наздраве, дружина!

# 348
  • София
Desem, mira70, благодаря и на вас Kissing Heart
Станах на 41, равносметката ми е, че не съжалявам за нищо - надявам се да съм си извлякла съответните поуки от всичко случило се Hug. Смело гледам напред - да сме живи и здрави, да можем да порасем още, наслаждавайки се на всеки миг. Наздраве, момичета - всичко хубаво тепърва предстои. Благодаря ви, че ви има Heart Eyes

# 349
Бебчо, ти си ми набор, в края на септември и аз ставам на 41 години. Само да сме здрави, най-доброто предстои..

# 350
Броят на проектите за държавен план-прием бавно започва да се покачва. Днес се появиха Перник и Пловдив. Линкове към проектите събирам тук.

Честит рожден ден на beb4o_fb. Много здраве и по-малко изхабени нерви. Simple Smile

# 351
  • София
Дидева, благодаря ти - и за пожеланията, и за своевременно поднасяната ни информация Kissing Heart. Ти/и сайтът ти/ сте ми като пътеводител - без вас съм за никъде Kissing Heart

# 352
Момичета, Ина ли предварителен изпит в регалия в неделя, че аз нямам имейл, пък някой тук така каза...аз все съм неразбрана, а и тоя хоум офис и до, тотално не съм в час..вече съм като дроб и аз и детето - само лежим и ядем и вече сме в летаргия...

# 353
Има, но и аз нямам мейл. Ще дойде по-късно сигурно.
Като гледам какви трудни задачи решавате със сина ти, не ми прилича да сте в летаргия Wink

Бебчо, честит рожден ден със закъснение! Да си здрава и да имаш много поводи за радости!

# 354
Бебчо, приеми и моите поздрави със закъснение! Бъди здрава, радвай се на живота и нека той е изпълнен с много любов и щастие!

Дами от Варна, в петък е празникът на IV EГ и са подготвили виртуална програма с открити уроци и консултации по план приема и учебните планове. За съжаление, аз нямам никакъв шанс да проследя нещо в обявените часове, но е възможно да представлява интерес за някои от вас (някой скоро беше питал за open doors)
http://4egvarna.com/download/opendoors2021.pdf

# 355
Дъждец, благодаря за моралната подкрепа! Ще го борим животът, то няма друг начин...

# 356
  • София
Аз също все още нямам мейл от Регалия.
Дъждец, Ruan - благодаря ви Kissing Heart
Редактирам се - преди малко получих мейл от Регалия.

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 14:51 от beb4o_fb

# 357
  • Варна
Ryan, благодаря ти, че сподели. Ще опитам в петък да се включа да чуя за план приема.

# 358
Здравейте и в новата тема! Толкова бързо се изписват тези теми, че едва сега наваксах с четенето.
И ние имаме мейл от Регалия и бонус достъп до примерен тренировъчен тест по БЕЛ: "С цел учениците да се запознаят предварително със системата Moodle, на която ще се проведе пробният изпит, им дадохме достъп до примерен тест от практикума по български език и литература с въпроси, които се оценяват автоматично от системата. Това е добро упражнение на дейности като влизане в системата, стартиране на тест, отбелязване на отговори и предаване на теста без стреса от изпитната обстановка.
Необходимо е да следват инструкциите, като вместо да изберат "Пробен изпит по БЕЛ" (който ще бъде наличен в деня на изпита) от "Моите курсове" трябва да изберат "Примерен тест - практикум по български език и литература за 7. клас".
Аз съм я записала и за практикумите на Регалия, но до сега все още не е имала време да направи нито един тест от там. Има толкова много материали, че изобщо не знам дали ще й стигне времето да направи всички.
Отделно от това се е записала за Европейско кенгуру и иска да й разпечатам и задачите от предходните 4-5 години, за да реши и тях. Обратното на повечето деца тук тя сега се самомотивира на макс.
И да благодаря на Кали и Дидева за темата и важните неща, които се споделят в нея!

# 359
Ох как се радвам на такива деца. При моят син всичко става само с кандърми и разправии.

Общи условия

Активация на акаунт