Седмокласници 2020/2021 - Тема 9

• 36 257
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • Plovdiv, Bulgaria
Броят на проектите за държавен план-прием бавно започва да се покачва. Днес се появиха Перник и Пловдив.
Благодаря много, Дидева. Мен ме интересува Пловдив, но ми дава грешка в линка.

# 361
https://www.ruobg.com/messages/file_messages_priem_16/predlozhen … 022_plovdiv_.xlsx
Сменили са го. Ще ремонтирам. Благодаря за информацията.

# 362
Моля, кажете къде да изпратя пробния на МГ Варна по МАТ, ако представлява интерес, разбира се.

# 363
  • Варна
Поли, имаме поща - sedmoklasnici2011@abv.bg . Много благодаря, че споделяш с нас! Simple Smile

# 364
  • Варна
Само да се покажа и се връщам да дочитам.

# 365
Моля, кажете къде да изпратя пробния на МГ Варна по МАТ, ако представлява интерес, разбира се.
На sedmoklasnici_2011@abv.bg
Благодаря ти!

# 366
  • Varna
Пробния на МГ Варна от 6.03 го има качен в пощата, заедно с ключа. Дано успеем и следващите да видим...

# 367
  • В светлината на слънцето
С малко закъснение, но и от мен ЧРД на Бебчо! Здраве и късмет да имаш!
И при мен имаше рожденици - цели двама, един след друг, мъж ми в понеделник и девойката във вторник.
Записах набора на четирите теста на Регалия. Такова отпускане е ударил, че няма накъде. Нещо много несериозно взе да го дава, баш когато не трябва.

# 368
  • София
lulumba, да са ти живи и здрави рождениците, да ти носят радост и късмет Kissing Heart
Отпускането явно е тренд сред седмокласниците, по друг начин не мога да си го обясня Joy. Силно се надявам, че скоро ще се осъзнаят и ще започнат сами да ни натискат да им помагаме - голям оптимист съм Stuck Out Tongue Winking Eye

# 369
Оо, beb4o_fb, аз не съм толкова смела в мечтите си. Моят Овен всичко си знае и помощ не му трябва. Ако може само да го оставим на мира..

Lulumba, честити ти рожденици. Да са здрави и щастливи.

# 370
И аз не вярвам, че ще доживея момент, в който той да натиска 😁🤣 Апатията е пълна при нас. ДО върви добре по принцип, но това оставане вкъщи вече толкова време и липса на контакти му се отразява доста демотивиращо. Общо взето имам чувството, че усещането е като че ли е във ваканция. Лошото е че края не му се вижда 😐

# 371
  • София
Може ли да ми припомните какво давате против стрес?
За какви се даваха Магнезий, витамин Д... ?!
(Нямаме в в добавките)

# 372
  • София
Аз търся проблясъци в моя син, но ми трябва телескоп, за да ги видя - някъде на Нептун ще да са Joy
Desem, аз, след прочетеното тук, се свързах с личната  - каза ми да давам витамин Д/можело да повлияе и на раздразнението/ и рибено масло.

# 373
  • София
привет, майки-героини Simple Smile използвам си това включване вкл. за да благодаря за линка за картите за преговор по бел, даже не знаех, че има, уникалните стеее!  (сърчица, сърчица, целувки и пр.)
и синко е записан за ПИ на Регалия на 21 март и 4 април, пристигна мейл с инструкции, още не съм го прегледала, за съжаление. по този повод, днес реших да му напомня, с идеята, че ще спре да се движи със скоростта на охлюв, не само за подготовката си за изпитите, но и с домашните си. реакцията беше един път, да ви кажа... цитирам, на какъв изпит съм записан? ааа, на български, ами добре, няма лощо, там сигурно няма да го оплескам....
аз замълчах, не знам какво да кажа, да ви призная, още не знам как да го тълкувам- че се е предал по математика предварително или как? по математика говорихме с учителката и започна 2 пъти седмично да ходи на уроци, надявам се да не е късно, нещо ми се струва, че се е обезсърчил, въпреки че има време... идеи за повдигане на духа му, а за мен- анти-стрес (да си сипя посред бял ден, не е добра идея)?

# 374
  • София
Аз казвам за себе си... След като във вторник цял следобяд ревах ( на работа при това), защото ще затворят градините... Като си тръгнах се взех в ръце и промених малко работния график и задачките и разчистих ситуацията за следващите 10 работни дни да е от къщи (може и за ваканцията, но там вече не е сигурно). Сега се събира багажа и в събота към вилата - като му умре дупето от студ ще се стегне...
Та така - от събота - аз и трите деца + куче и заек сме в балкана... на оцеляване за 14  (или 21 дни). Все ми е тая как ще се отрази на тях (трябва да пестят интернета, за да стига за училище), но ако не променя нещо, ще ми дадат медал за домашен алкохолик вече.

Общи условия

Активация на акаунт