Седмокласници 2020/2021 - Тема 9

• 36 305
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Първи ден отново на ДО и вече съм яхнала метлата Rage
Скрит текст:
Дори не ми се обяснява, но само ще кажа, че детето няма нищо общо.
Опитвам се да съм оммм, за да не отида да утрепя двама-трима в училището.
А още не е обяд, че да си сипвам.......

Лилла и ЗаСлон, извинявам се, че се намесвам, ама ..... не бяхте ли едната във Варна, другата в София?
За локациите на едни лаборатории питам Wink

# 226
Много искам НЕГ и НПМГ да обявят отворени врати, но едва ли ще ни огрее. Странно ми е това кандидатстване в училище, без човек  да го е виждал поне отвътре.

Кати, поздравления на Врячо! Вярвам, че се е справил и на физиката!
И моята мома е класирана. Месец и половина не беше карала химия в училище и се бях побъркала, но с мои и нейни усилия са се получили нещата.

За вит.д и ние сме дефицитни от много време. Ако се пият терапевтични дози, е добре да се приема и вит. К2. Освен това усвояването зависи от състоянието на червата. Иначе набавяне от слънце става само по обяд на гола кожа, без да е мазана с крем или мита със сапун.

# 227
Първи ден отново на ДО и вече съм яхнала метлата
Пак сте имали присъствено поне известно време. Както се очертава от началото на ноември до април при моето дете точно 10 присъствени дни. ДО с намалени часове, кофти интернет връзка на учителите, неудачна платформа. Пълна скръб. Школата е онлайн от октомври и само едни ПИ направиха присъствено.
Нашите деца ще са най-ощетените досега на НВО, тъй като и материал няма да отпадне.

# 228
  • Варна
Kally, верно сме от различни градове със ЗаСлон. Хахах. През телефона не се вижда тази информация и аз си пиша наред.

Пуснаха ни разписанието на часовете от понеделник. Първа смяна, часове по 30 мин с 10 мин междучасие.

# 229
Момичета от Варна. Къде март и април има ПИ присъствено? Нещо съвсем се обърках...

# 230
  • гр.Варна
Момичета от Варна. Къде март и април има ПИ присъствено? Нещо съвсем се обърках...
Синът ни посещава школа Клас и досега ПИ по БЕЛ и Мат бяха присъствено.
Предстои по БЕЛ на 27.03.,но техните изпити са само за деца, които посещават техните занятия.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 17:15 от Bonanza

# 231
  • София
миналата година НГДЕК имаха онлайн отворени врати-два пъти-беше изключително полезно и интересно, разясняваха всичко относно кандидатстването, отговаряха на въпроси
за НПМГ не видях, че и аз се интересувах..
миналата година със седмокласничката мислех че съм видяла най-лошото и че са страшно прецакан випуск
ама сега с дребния направо ми иде да се гръмна...трагедия
имат и болни учители...под всякаква критика е преподаването,  като се има предвид че със сестра му миналата година тепърва се развиваха платформите... и това в частно училище, не ми се мисли ако бяха в масово с 26 деца..
отивам да си сипя и аз/то май не сме спирали/

# 232
  • Varna
За Варна, а и не само... защото повечето са онлайн.

# 233
  • София
Добро утро!

Kati, повторих го е друга лаборабория, защото и лекарската се усъмни, но пак същия резултат. Странното е, че и при мъжа ми е такова положението. Той вече го приема допълнително на хапчета.

При толкова сериозен дефицит хапчетата нямат никакъв ефект. Наистина е наложително приемът да е под формата на инжекции, при това възможно скоро да се започне.
Освен това, понеже нямате с ММ кръвна връзка, се замислете за нещо в околната среда, (по-вероятно) в диетата и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО тест и на децата.

ЗаСлон, конкретно за B12 пиенето изобщо не се препоръчва, не оцелява пътя през храносмилателната система. При под средните, но в рамките на границите нива, се препоръчват таблетки, които се разтварят в устата - не се гълтат. При нива под границите единственият начин да се компенсира е с инжекции.

Дъждец, поздравления! Днес Врячо ме уведоми, че Националният кръг е твърде вероятно да не е в София, ноооо... че където и да е ТРЯБВА да го закараме. Хаха- сякаш бих му отказала - ама той като си знае как мразя да пътувам... направо действа с рогИте напред за всеки случай.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 17:07 от katiABV

# 234
  • гр.Варна

Пробните изпити на Клас се провеждат само за техни възпитаници!

# 235

Това от кога е? Защото мисля, че не е вярно. В таксата за школата си влизат пробните, но ако не посещаваш школата си заплащаш пробния. Миналият месец синът ми беше на ПИ там по математика, а не ходи на школа мат. там.

# 236
  • гр.Варна

Това от кога е? Защото мисля, че не е вярно. В таксата за школата си влизат пробните, но ако не посещаваш школата си заплащаш пробния. Миналият месец синът ми беше на ПИ там по математика, а не ходи на школа мат. там.
Г-жа Бояджиева прави изключения за тези като нас и Вас, които не ходят на математика, но посещават техните курсове по БЕЛ. Цената на ПИ ако ходиш при тях е калкулирана в таксата за годината, а ако не ходиш, плащаш съответната сума.

# 237
Значи клас отпада. А какво е СМБ?

# 238
  • София
Кати, браво за националния кръг по химия.
В нормални години години, моя се класира на националния по информатика и имаше организация на отбора на София. С влак, хотел, къде и какво се яде. Миналата година щяха от бяло училище да го вземат и да го карат до автобуса с останалите. Изобщо купон. После заради ковид никаде не ходиха, а си караха по райони. Каквото и да решат, очаквайте да се свържат с вас.

# 239
сега в неделя има просъствено ПИ и по МАТ и по БЕЛ в Материка

Общи условия

Активация на акаунт