Декемврийски бебета 2021 Обич във душите и сбъдването на мечтите.

• 26 134
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
Нори, с Ковид съм, да. Вероятно съм се заразила миналия уикенд. В понеделник ме заболя врата, във вторник цялото тяло ме болеше +37.5 за няколко часа вечерта, в сряда - същото като вторник, но 37.7. В четвъртък бях чудесно. В петък ми се запуши жестоко носа и бях като парцал, но не съм вдигала температура. От тогава само запушен нос, но всеки ден усещам подобрение. Вече се чувствам добре и остана само липсата на сила.
Нямам от рисковите придружаващи заболявания, но пуша от толкова време, че ме е срам да кажа, месеците преди да ги спра пушех по около кутия и половина, което със сигурност не е помогнало.
За щастие ми се размина, но се бях подготвила и за болница. Дано не се налага на никого, но ми казаха, че в Токуда биха ме приели за да ме следят дори да не съм много зле.
Нямам тест от лаборатория, правих си домашни антигенни тестове, но имам толкова много положителни вече, че граничат с бройката на тестовете ми за бременност и се съмнявам да лъжат.

# 481
  • до най-прекрасния мъж
Феъри, аз повече се притеснявам, че от две седмици съм с кетони в урината. Лекарите нищо не казват, но не знам доколко е нормално. Аз сигурно от 4-5 години съм все над 85 кг, миналата зима ударих 92. И сега, като тръгна това слабеене, не знам дали не е от него.
За храненето - закусих домат, краставица, яйце и малко сирене, обядвах прясно зеле с малко сирене, вечерях крем-супа от карфиол с малко нарязано печено пиле. Между другото хапнах и 7-8 дебели пълнозърнести солети, тип гризини и 10тина бадемови ядки. Гледам да се движа в тоя диапазон, да не ям по-малко. С гадането е сложно, буквално се тъпча и лягам и стискам да не повърна.

# 482
Нори, с Ковид съм, да. Вероятно съм се заразила миналия уикенд. В понеделник ме заболя врата, във вторник цялото тяло ме болеше +37.5 за няколко часа вечерта, в сряда - същото като вторник, но 37.7. В четвъртък бях чудесно. В петък ми се запуши жестоко носа и бях като парцал, но не съм вдигала температура. От тогава само запушен нос, но всеки ден усещам подобрение. Вече се чувствам добре и остана само липсата на сила.
Нямам от рисковите придружаващи заболявания, но пуша от толкова време, че ме е срам да кажа, месеците преди да ги спра пушех по около кутия и половина, което със сигурност не е помогнало.
За щастие ми се размина, но се бях подготвила и за болница. Дано не се налага на никого, но ми казаха, че в Токуда биха ме приели за да ме следят дори да не съм много зле.
Нямам тест от лаборатория, правих си домашни антигенни тестове, но имам толкова много положителни вече, че граничат с бройката на тестовете ми за бременност и се съмнявам да лъжат.

Много ти благодаря ! Добре е, че си го минала лекичко. Аз не знам в случай на ковид при бременните.... как следва да е лечението. Ако е по-тежко.

# 483
Здравейте отново! Както писах по-рано, вчера прокървих и посетих спешен. Днес е кафяво-червено и в оскъдни количества, но от време на време излиза и по някой съсирек... Нямам болки, за разлика от вчера, когато усещах режещи спазми. Говорих и с лекаря ми, той каза, че няма какво да се направи и да отида при него след 2 седмици, ако изобщо се задържи дотогава... Много съм притеснена, пия дуфастон и но шпа и гледам да лежа. Работя от вкъщи и това ми позволява да не се товаря. Иска ми се да мисля положително, но ми е трудно, сякаш всеки  момент ще приключи всичко Sad

# 484
Здравейте отново! Както писах по-рано, вчера прокървих и посетих спешен. Днес е кафяво-червено и в оскъдни количества, но от време на време излиза и по някой съсирек... Нямам болки, за разлика от вчера, когато усещах режещи спазми. Говорих и с лекаря ми, той каза, че няма какво да се направи и да отида при него след 2 седмици, ако изобщо се задържи дотогава... Много съм притеснена, пия дуфастон и но шпа и гледам да лежа. Работя от вкъщи и това ми позволява да не се товаря. Иска ми се да мисля положително, но ми е трудно, сякаш всеки  момент ще приключи всичко Sad

Дишай! Мисли позитивно! И философски. В крайна сметка наистина понякога нищо не можем да направим освен да вярваме силно в добрия завършек. Знам, че в такива моменти това е много трудно но не е непостижимо. Разсейвай се.

# 485
Феъри, аз повече се притеснявам, че от две седмици съм с кетони в урината. Лекарите нищо не казват, но не знам доколко е нормално. Аз сигурно от 4-5 години съм все над 85 кг, миналата зима ударих 92. И сега, като тръгна това слабеене, не знам дали не е от него.
За храненето - закусих домат, краставица, яйце и малко сирене, обядвах прясно зеле с малко сирене, вечерях крем-супа от карфиол с малко нарязано печено пиле. Между другото хапнах и 7-8 дебели пълнозърнести солети, тип гризини и 10тина бадемови ядки. Гледам да се движа в тоя диапазон, да не ям по-малко. С гадането е сложно, буквално се тъпча и лягам и стискам да не повърна.
Блу, съжалявам, но не разбирам и не знам какви са тези кетони Close 30 Как така нищо не казват?
Аз доколкото разбирам зимата ти е била стимулацията и може от това да си качила, пък после си ги сваляш. Или не се връзва?
Аз много хубаво последните години бях качила малко, оставаха ми 2-3кг. до лекарските препоръки и миналото лято свалих от нерви. Няма вдигане сега.
Изглежда ми много вкусно, чак ми се дояде. Особено зеле Heart Eyes
Аз сутрин ям каша (бисквити с кисело мляко), иначе ходенето до тоалетна е мираж, после ябълка, козунак, таратор, пак ябълка и сега нагъвам ядки докато чакам вечерята и гледам да пия повече вода. По едно време и бисквити ядох... Хапвам си като цяло.
За гаденето на мен ми помагат айрян и лукчета, но аз имам много рядко. На една приятелка ѝ помага содата. Пробвай, все нещо ще помага, няма смисъл да се мъчиш.
Нори, на миналата страница писа още едно момиче, което има Ковид и написа какво ѝ е лечението.
Мини, почивай максимално и всичко ще е наред. Стискам палци Hug

# 486
Аз съм също с ковид, да. В общи линии същите симптоми като Fairytale 11, с добавка кашлица.
От днес и аз съм със запушен нос и е много неприятно. Не знам дали това е влошаване или подобрение, не вдигам вече температура и аз.
Умората е също много неприятна, искам да свършва вече.

Тази вечер и аз видях нишки кръв на хартията. Уж съм дзен, но се притесних мъничко. Знам че не е проблем, ако е само това, но....

# 487
  • до най-прекрасния мъж
По-миналата зима бях качила до 92, не се изразих правилно. После миналото лято спаднах малко. Сега зимата, около стимулацията не качих нищо. Въртях се около 87-88 кг. И сега изведнъж тръгнах рязко надолу, та до 78. Очаквам да сваля и още. Аз го отдавам на строгата диета и на това, че съм си вкъщи и съм спокойна. Така реших, че ще е по-добре и взех болничен от началото още. Качвах кг от нерви, просто работата ми е адски натоварена и много изнервяща. Иначе, със сигурност сега ям повече Simple Smile

# 488
Аз съм също с ковид, да. В общи линии същите симптоми като Fairytale 11, с добавка кашлица.
От днес и аз съм със запушен нос и е много неприятно. Не знам дали това е влошаване или подобрение, не вдигам вече температура и аз.
Умората е също много неприятна, искам да свършва вече.

Тази вечер и аз видях нишки кръв на хартията. Уж съм дзен, но се притесних мъничко. Знам че не е проблем, ако е само това, но....
Амандине, аз леко облекчение намирах в зелените дъвчащи бонбони, които продават на бройка в аптеките. Смяна на позата (да се изправя, да се обърна на другата страна) помагаше също. Физиологичния разтвор по принцип ми помага много, но в случая все едно имаше стена в носа ми и нищо не помагаше изобщо...
Силна ли ти е кашлицата? Аз в петък (когато бях най-зле) имах кафеникаво зацапване цял ден. Не съм ходила на лекар, няма как сега, но се надявам всичко да е наред. Ако е малко, не бих се впечатлила много.
На мен прегледите по график са ми с дупка за карантина. На 12 ще ходя чак на преглед и ще кажа дали всичко е наред. Имам чувството, че е след векове Close
Блу, много правилно си се изрази, времето е лудо Joy тя тази зима свърши преди 2 дни, така че разбирам как "по-миналата" зима стана "миналата".
Ако качваш от нерви или хапваш повече вредни неща от нерви звучи съвсем нормално. Добре ли се чувстваш?
Ако не е тайна как взе болничен от началото? За приятелка питам, защото на нея са ѝ казали, че може чак след 12 седмица.

# 489
Да разбирам ли, че никакви лекарства не вземате за Ковида? Че около мен що народ се тръшна и с пневмонии и на по няколко антибиотика. Голямо шубе ме хваща.😵

# 490
Да разбирам ли, че никакви лекарства не вземате за Ковида? Че около мен що народ се тръшна и с пневмонии и на по няколко антибиотика. Голямо шубе ме хваща.😵
Да, абсолютно нищо не съм взимала, освен лукчета и това, което написах по-горе.
Знам... И аз бях в голяма паника, вкъщи бяхме в постоянна готовност да тръгнем към болницата. В петък вечерта ми беше толкова зле, че се разбрахме събота сутринта да тръгваме, но пък се събудих добре и нямаше смисъл.
Вие от колко време сте болна? Кога се появиха първите симптоми? Хубаво е, че получавате внимание. Аз не случи на личен лекар, още нямам следящ АГ и съм в нищото, затова така бяхме решили. А и нещото, от което най-много ме е страх е, че сега не мога да отида на АГ преглед, останалото ще го издържа.
Пожелавам Ви бързо оздравяване Hug

# 491
Аз се отказах да го мисля специално това. Лекарите казват, че е нормално. Всички мои близки също ми казват, че е нормално.
Бли, от гаденето много се сваля. Добре ли се храниш? Щом така са ти намалили и менюто, със сигурност е голям дискомфорт. Аз нямам търпение да дойде лятото, да пуснат дините и хубавите домати. Тогава нещата изглеждат много по-различно.
Според мен важното е да се чувстваме добре. За жалост аз се чувствам ужасно, слаба съм, не мога изобщо да седя права вече и нямам сили за нищо. Кръвното ми пада много рязко. Сега се и изморявам за норматив и заради Ковид, въпреки че го карам леко. Мисля да си искам някакъв протеин или някаква добавка, защото само с ядене не ми се получава. Иначе приемам всякакви съвети.
В какви стойности ти варира кръвното Sad
Айрян със сол, кола, парче шоколад как ти се отразяват. И хапване малко и по - често.

# 492
Момичета, като ви чета симптомите и започвам да си мисля, че и ние с детето го караме. Миналата седмица за 24 часа малкия вдига темп до 38.5, после запушен нос, кашлица. Личната каза някакъв вирус, пръскай в носа и прави инхалации. Тъкмо се пооправи и онзи ден пак вдига лека темп за 24 часа до 37.8 и с разстройство. Аз пък от седмица съм с бругално запушен нос, нищо не влиза и не излиза от там. Вчера покрай малкия си измерих и моята и варираше 37,4 - 37.5. и започна да тече носа повече. Днес сме при личната на преглед и за изследвания.

Mini Me в подобно положение съм. Ще чакаме и ще се надяваме на най-доброто, но нищо не можем да направим за съжаление. Аз вчера започнах и да се самообвинявам, да търся под вола теле, както се казва. Мъжът ми бързо ме свали на земята. В момента съм в отпуска и не ми се налага да мисля и за това поне.

# 493
Благодаря ви, момичета. Надявам се всичко да се развие благоприятно за всяка една от нас.

isit_or_isitnot, и аз се чувствам виновна, защото се претоварих последните дни с мъкнене на торби от магазина, дълги разходки и прочее. Усещах напрежение в корема, но го отдадох на самата бременност. Каквато и да е причината, по-важното е се закрепят нещата, надявам се!

# 494
Здравейте, момичета! Желая на всички хубав и усмихнат да е денят ви само с положителни мисли в главиците! 🙃
Аз днес съм на преглед. В 5+3г.с съм по приложение. Дали ще можем да видим ембрионче и да чуем сърчице? 💞

Общи условия

Активация на акаунт