Декемврийски бебета 2021 Обич във душите и сбъдването на мечтите.

• 26 133
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Norry мисля,че е още рано за сърчице,но знам ли!
При някои се вижда и тогава,с добър вагинален ехограф.Моя пръв преглед беше в 5+4 и каза да отида на следващата седмица за сърце.Тогава се и видя.Успех на прегледа.Дано всичко е наред.

# 496
Здравейте, момичета! Желая на всички хубав и усмихнат да е денят ви само с положителни мисли в главиците! 🙃
Аз днес съм на преглед. В 5+3г.с съм по приложение. Дали ще можем да видим ембрионче и да чуем сърчице? 💞
Желая ти късмет и дай боже да видите сърчице. Аэ съм на вагинален на 08/05 и аэ се надявам да видим. Тогава ще съм на 6 седмици и 6 дена. Гледаха ме на вагинален на 5 седмици и 2 дена че имах кървене,но видяха само плпден сак и жълто тяло. Дано всичко е наред.

# 497
Здравейте момичета! И аз да се отчета, вчера ми беше първия преглед. Видях бебока на екрана и как му тупка сърчицето и направо се разтопих. По приложение съм 8+4, а бебчо е 8+5 и имало някакви мм разлика, но всичко е нормално и се зарадвах. Следващия преглед не знам къде ще съм обмислям да се прибера за БГ, че тук не съм здравноосигурена и не остава много време за БХС.

Нори дано всичко е наред на прегледа.
На всички други мами леко бременеене. Hug

# 498
  • London
Късмет и от мен !
Мен ме прегледаха първо в 5+1 и видяхме само сакчето, но в 6+6 видяхме здраво сърчице.

Аз не се включвам особено често защото нищо ново не се случва около мен. Ако мога през ден да ходя на преглед ще ми е най-спокойно ама не става 😆

# 499
Айде и аз в темата. Тази сутрин съм с две чертички Simple Smile не съм сигурна за термина, че май е било късна овулация. По МЦ за 29.12, но по мои сметки, може и в януари да мине Simple Smile миналата седмица имах 2 отрицателни теста, но вчера сутринта странна нишка, която ми припомни имплантационото при предишната бременност Simple Smile имам момче на почти 4. Пожелавам на всички ни много лека бременност, леко раждане и здрави бебета Simple Smile

# 500
Хей, постоянно ми се спи, уморена съм и съм гладнааа вечно хахаах. Само на таласемията и на хипотиреодизма ли да отдавам умората. С първата бременност имах умора през първите 2,3 месеца, но последните три направо нямах сила да стана от леглото. Смазваща умора, нередовен стомах, което също е ужасно. Sad

# 501
Здравейте и от мен🙂
Включвам се в темата с термин 08.12 🙂
Постоянна умора, често доспиване, но като легна рядко заспивам за повече от 30мин. Гадене понякога целодневно, понякога на моменти. Рязко ми се дояжда, но ям по малко, че ми става зле.
Работя повечето от вкъщи и ми е добре, че не се налага да ми гледат състоянието. Все още е рано да им казвам. Отделно спрях кафето, че и от него ми беше зле и сега и стомаха не е както преди редовен.
Другата седмица съм на втори преглед и вече нямам търпение🙂
Желая но всички лека бременност и пухкав финал🤱

# 502
Аз заради хематома почнах да приемам АФА водорасли и имам много енергия. Пак заради тях и затова , че почнах пак да спазвам обичайното хранене- ям салати, каквито в болницата нямаше ,си ходя редовно  до тоалетна.
А вчера ММ ми взе от Кауфланд възглавница за бременни и снощи за 1 път спах супер удобно. То тази седмица освен на Кауфланд и на Лидл има продукти за бъдещите мами , та днес ММ ме обзаведе и с 2 клина в различен размер и къси дънкови панталони.
Освен това днес имам и имен ден и ви черпя виртуално

# 503
Ирен, да си жива и здрава!
На моя преглед нищо не се видя освен плодно сакче и жълтъчно мехурче ( както предполагах). Трябва да чакам още седмица. Ще откача 😒

# 504
Ирен честита да си !Само позитивни емоции и поводи за радост ти желая!

Аз влизам притеснена от втория преглед.Има ембрион и жълтъчно мехурче и след много взиране и увеличаване на резолюцията се видя и пулс.Но изостава точно с 2 седмици. На предишния преглед се видя само плоден сак, което си е вид успокоение, че има развитие.Но 2 седмици ми се струват доста.А и от седмица насам се изпъпчих навсякъде като преди цикъл и гърдите ме болят много по-малко(не знам дали има връзка, но се сдухвам).
Док ме успокои, че уж всичко е ок , но аз съм си на тръни.Чак на 14.05 ме вика пак на преглед.

# 505
  • London
Ирен, честит празник !
Да си жива и здрава, с гордост да си носиш името и само прекрасни емоции от тук за напред ❤❤❤

# 506
Ирен, честит имен ден! Желая много здраве и за теб, и за беб, и да се разкарва вече този хематом и да почнеш да се наслаждаваш на тази толкова дълго чакана бременност! Flowers Bouquet
Тортелина, стискам силно палци за добри новини на следващия преглед и както моята АГ постоянно ми повтаря - само положително мислене!
И аз ще си живея в неведение какво става до 18 май, днес през деня се бях сдухала, че нямах никакво гадене, но сега след вечеря ме почна с пълна сила. Нямам и много сили след работния ден да готвя, и втора вечер сме на поръчана храна, корто допълнително ме депресира. Отиде ми здравословното хранене, не смея да се кача на кантара, че ме влече към хляб( а не съм яла от години), картофи и ориз Flushed В момента мога да живея само на брецели с масло Joy

# 507
Марго , всичко ще е наред Hug
И аз днес си мислех за препечена филия с масло, ама пропуснах. Картофи и ориз нали не ям, а в болницата само на това карах, съм отслабнала видимо при това. Хич не се ядосвай, че сте на доставки, почивай си повече Heart

# 508
  • до най-прекрасния мъж
Ирен, честит имен ден! От сърце ти желая да си здрава и да нямаш повече препятствия до термин.

# 509
Ирен, честит имен ден! Само хубави неща да ти се случват! 💐

Марго и Тортелина стискам палцу всичко да бъде наред - мислете позитивно 🍀

Добре дошли на новите момичета - до успешен финал да сте в темата😊

Общи условия

Активация на акаунт