Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 80 939
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Е точно с това ми сложи в скулите и назалните . Скулите още ме болят.Не очаквах изцяло премахване, но поне да има видима промяна, а то нищо.
От конците ме хвана страх и се отказах. Престой ми консултация и се чудя може ли да се направи нещо или да изчакам.
Нали Ви казаха, че Радиес започва да се “развива”
и да работи за това, за което е сложен, след 2-3м.?
Отокът е спаднал, затова няматет,че
нищо не се случва, но трябва да имате малко търпение да мине известен период от време.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 13:56 от ДХ3

# 211
Е точно с това ми сложи в скулите и назалните . Скулите още ме болят.Не очаквах изцяло премахване, но поне да има видима промяна, а то нищо.
От конците ме хвана страх и се отказах. Престой ми консултация и се чудя може ли да се направи нещо или да изчакам.
Количеството не е било достатъчно.
Аз съм съвсем пресна с конци и като първо впечатление съм доволна, ще пусна снимки, само да ги подбера аналогичните пози "преди" и "след", за да видите разликата. Единственото ми притеснение е,колко ще задържат тия конци.

# 212
Не това не ми казаха. Казаха ми, че кожата ми е много дехидтатирана и по добре било с конци и с мезотератия. И да мисля за тези терапии. Както, каза едно момиче от форума ме гледаха, като касичка и затова питам. За сьжаление и аз бях явно неадекватна. Количеството е 1мл. на скула.
Може ли да ми кажете цена за конците и при кой. Благодаря.

# 213
Не това не ми казаха. Казаха ми, че кожата ми е много дехидтатирана и по добре било с конци и с мезотератия. И да мисля за тези терапии. Както, каза едно момиче от форума ме гледаха, като касичка и затова питам. За сьжаление и аз бях явно неадекватна. Количеството е 1мл. на скула.
Може ли да ми кажете цена за конците и при кой. Благодаря.
Според мен нещо се бъркате.Това не е Радиес, което са Ви сложили.
И само да добавя, че аз 2г близо правих неща по лицето си, докато стане така, както ми харесва.Не стана отведнъж.
Иначе ако не се грижите за кожата си филърите няма как да подпомогнат дория й вид.

# 214
Моя е грешката😉 сега си видях книжката, понеже обсьждахме и вьпростният 👍 Поставен ми е Белотеро.
 Ще изчакам и евентуално след няколко месеца ще опитам отново. Надявах се на ефект веднага.
Благодаря.

# 215
Aptos конци, един набор, с един вход, болезненото е докато бие упойката, след това самото поставяне не е толкова неприятно, по-скоро странно като усещане. Супер бързо поставяне, при Ванеска бях.
Опъването на следващия ден при движение на лицето е най-лошата страта процедурата, придърпва много неприятно, като дъвчиш или се засмееш 🥴

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 00:35 от Doro

# 216
  • в 1001-та нощ
Момичета , сигурно елементарен въпрос, но, мога ли да правя коремни преси след ботокс в челото? Док каза без навеждане и кардио?🤔, което не схванах защо , но пък за клекови и преси също ли не може.. две седмици ..

Препоръката на моя лекар е да се въздържам от спорт за няколко дни.

# 217
  • София
Също поставяне на конци преди и след 6 дни. Надявам се след още 6-7дни на още по-добър резултат. В момента все още има нагъната кожа, която се вижда на снимките. Почти на 50 съм.

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 11:21 от bubanka

# 218
  • I want it all and I want it now.
босоногата херцогиня

Много добре се е получило.
Колко конеца и какви ползвахте?

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 21:14 от Syn

# 219
Doro, харесват ми устните ти, особено на първите 2 снимки са страхотни. Относно конците на мен ми харесва контура на лицето преди тях.
Просто или не се вижда добре на снимките, или аз съм с изкривено виждане за естетика, но преди според мен си е било съвсем добре Simple Smile

При босоногата херцогиня, като че ли се забелязва повече повдигането.
Но аз съм предубедена към конци и ако има друг вариант за справяне с проза и отпускане, ще го избера на 100%.

# 220
Десети ден от поставяне на  Anchor , по 4 бр.от всяка страна .Вижда се " хлътването   " при входа на конците .Бузата в областта на скулата е отточна , конците не са отпуснали и се усеща боцкане и болка при говорене , хранене .Бузата при докосване е твърда и неравна .

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 00:34 от nkv_sz

# 221
  • София
При мен са 6 зъбчати конеца - от двете страни по три. Уверяват ме, че би трябвало още малко да се "опъна"☺️

# 222
  • I want it all and I want it now.
Прочетох, че при поставен фильр не се препоръчват конци, чака се да се абсорбира фильр и тогава😉 така ли е?

# 223
При мен са 6 зъбчати конеца - от двете страни по три. Уверяват ме, че би трябвало още малко да се "опъна"☺️

А защо не поставиха по - голям брой конци ?

# 224
Здравейте мили дами,
след разграждане на филър под очи ми останаха хлътнатини, 3 месеца се чудих какво да ги правя, сега съм в Турция 7 дни след имплантиране на мастни клетки на тези места и брау лифт ( ако някой се интересува може да ме пише на лични)
засега изглежда ОК но да видим... да ви попитам от какво сте доволни за стягане на долен контур ?
В Амбър ми предложиха апаратна процедура Accent Prime и Alma-Q.

Общи условия

Активация на акаунт