Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 80 939
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Януари и февруари бяха на 500 лв. и бих пробвала със запитване за тази цена 🙂.

# 196
Благодаря ти, ще ги пробвам, тавана ми е 600лв, трябва да се впиша в него.

# 197
    Здравейте и от мен.
    От доста време не съм се включвала в темите, малко бях оставила на заден план естетичните корекции и си поддържах единствено устните на определен период.

След мин. лято, обаче, направих курс от 3 процедури плазмотерапия +ексилис на лице ( бях пробвала преди няколко процедури с радиочестота за лице и тяло, но най-добър ефект съм виждала от ексилис, колкото и странно да е).

Края на годината пък си направих Ултера при д-р Ивайло Петров и вече виждам резултатите от процедурата,  лицето ми изглежда по-стегнато и повдигнато, съответно и по-младо, защото имах чувството, че тръгва надолу, а и зоната около очите много ме притесняваше. За момента съм много доволна, а се очаква ефектът да се доразгърне в следвашите месеци.  Ще ви държа в течение.
Между другото -преди обиколих доста клиники, в които съм си правила различни процедури и от повечето съм била доволна, но съм изключително впечатлена от д-р Петров, просто работи на друго ниво. Имам усещането, че не гледа на мен като на дойна крава -извинявам се за израза, на която заради комплексите или желанието да изглежда добре да ми набута десетки процедури, напротив.
При него съм премахвала бенка преди време, сега пак ми предстои и оттогава ми е направил много добро впечатление.

Това ли е докторът https://dermasofia.com/page.php?IDMenu=980&IDLang=1 ? Може ли да споделиш малко повече за ултерата, колко видим е лифтингът, цена и т.н.? За ботокс добър ли е, работи ли на единици или само на зони? Мерси много!

# 198
    Здравейте и от мен.
    От доста време не съм се включвала в темите, малко бях оставила на заден план естетичните корекции и си поддържах единствено устните на определен период.

След мин. лято, обаче, направих курс от 3 процедури плазмотерапия +ексилис на лице ( бях пробвала преди няколко процедури с радиочестота за лице и тяло, но най-добър ефект съм виждала от ексилис, колкото и странно да е).

Края на годината пък си направих Ултера при д-р Ивайло Петров и вече виждам резултатите от процедурата,  лицето ми изглежда по-стегнато и повдигнато, съответно и по-младо, защото имах чувството, че тръгва надолу, а и зоната около очите много ме притесняваше. За момента съм много доволна, а се очаква ефектът да се доразгърне в следвашите месеци.  Ще ви държа в течение.
Между другото -преди обиколих доста клиники, в които съм си правила различни процедури и от повечето съм била доволна, но съм изключително впечатлена от д-р Петров, просто работи на друго ниво. Имам усещането, че не гледа на мен като на дойна крава -извинявам се за израза, на която заради комплексите или желанието да изглежда добре да ми набута десетки процедури, напротив.
При него съм премахвала бенка преди време, сега пак ми предстои и оттогава ми е направил много добро впечатление.

Това ли е докторът https://dermasofia.com/page.php?IDMenu=980&IDLang=1 ? Може ли да споделиш малко повече за ултерата, колко видим е лифтингът, цена и т.н.? За ботокс добър ли е, работи ли на единици или само на зони? Мерси много!

Здрасти, да, това е д-р Петров. Само като му видите биографията и вече виждате, че е на доста високо ниво. Той е и трейнър на Мерц естетикс.

Ултерата (когато разувах за нея) се оказа, че е оригиналната Хайфу процедура, само, че позволява на дерматолога наистина да види на каква дълбочина работи. Процедурата е много по-безболезнана от Хайфу /защото преди 3г. си правих хайфу и бяха зле похарчени пари и страшна болка в скулите). При мен се очаква ефектът да се разгръща и в следващите месеци, но вече получавам комплименти от странични хора, че изглеждам много-добре. Прибира се отпускането на кожата определено и придобива различен вид. Даже доктора ми прави снимки преди/след, за да следи процеса и когато ходих последния път за устни ги разгледахме -има голяма разлика. Цената зависи от зоната -имат ценоразпис в сайта и по принцип 1 процедура е достатъчна, което е плюсът на процедурата.
Аз бях на консултация и там доктора ми обясни какво да очаквам като ефект при мен и тн.

А иначе за ботокс - не съм си слагала, но знам, че работи на единици.

# 199
  • София
Планирам средата на април да слагам ботокс.
Някой иска ли да си раделим по 50 единици Hutox, за София става дума.

# 200
Привет, днес ми поставиха 1 мл Plyryal филър на назолиниите , има ефект, не ена 100 %, но се заглади. Докторът ми каза, че след 40 дни е хубаво за се повтори процедурата за по добър ефект, понежи след този период , започва да се абсорбира  и е добре да се натрупа, за дане може толкова лесно да се абсорб. Напълно...
Какво мислите? 📩

# 201
Пий много вода. Не бих повторила по-рано от 3 месеца.

# 202
Преди два дни разградих остатък от филър под очи. Под едното стана синина....някой знае ли с какво изчезва по-бързо, освен Хепароид ?

# 203
Момичета , сигурно елементарен въпрос, но, мога ли да правя коремни преси след ботокс в челото? Док каза без навеждане и кардио?🤔, което не схванах защо , но пък за клекови и преси също ли не може.. две седмици ..

# 204
Здравейте, преди около 10 дена ми сложиха фильр  и в скулите и назалните. Обаче в момента в назалните напълно изчезна в скулите е сьвсем леко забележимо. Над 40 год. сьм и ми е за прьв пьт. Нормално ли е?

# 205
Здравейте, преди около 10 дена ми сложиха фильр  и в скулите и назалните. Обаче в момента в назалните напълно изчезна в скулите е сьвсем леко забележимо. Над 40 год. сьм и ми е за прьв пьт. Нормално ли е?
Спаднал е отока, и аз бях така 1 път, даже звтнях на лекаря 😄

# 206
Ясно е че спадна отока, обаче разликата от преди е минимална. Брьчките са си там. Все едно нищо не сьм правила. Не знам какво да предприема.

# 207
Ясно е че спадна отока, обаче разликата от преди е минимална. Брьчките са си там. Все едно нищо не сьм правила. Не знам какво да предприема.
Не искам да разочаровам, но при някои хора, както при мен, трябва натрупване и системно нещо да се предприема, за да се махнат назото.И пак си ги имам,но не толкова изразени.
За мен проработи(от ползваното дотук) Радиес най-добре, за цялостно реконструиране на лицето, за да се решат съществуващите проблеми.

# 208
Е точно с това ми сложи в скулите и назалните . Скулите още ме болят.Не очаквах изцяло премахване, но поне да има видима промяна, а то нищо.
От конците ме хвана страх и се отказах. Престой ми консултация и се чудя може ли да се направи нещо или да изчакам.

# 209
Момичета , сигурно елементарен въпрос, но, мога ли да правя коремни преси след ботокс в челото? Док каза без навеждане и кардио?🤔, което не схванах защо , но пък за клекови и преси също ли не може.. две седмици ..
Когато аз съм слагала ботокс, моята лекарка ми е казвала да не спортувам само в деня на поставянето. Без лягане, навеждане-до 4 часа.  Въздържала съм се от козметични процедури 20 дни, но за спорт 2 седмици ми се струва прекалено.

Общи условия

Активация на акаунт