Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 79 377
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
  • в 1001-та нощ
Като начало - можеш да вземеш ХК за пиене, както и богати нощни кремове. Със сигурност състоянието видимо ще се подобри. Но ако желаеш и още лифтиране (да не виси) - това е за дерматолог.

Можеш първо да видиш какви резултати ще постигнеш сама у дома с добавки и козметика и примерно след месец да оцениш резултата. Ако е необходимо още - консултация с дерматолог. Предполагам, че Радиес с канюла локално ще даде задоволителен резултат. Относно лифтинга - може да е с конци, филъри. Също мисля процедури тип микронидлинг, Морфеус8 ...от този тип с множество микроубождания - ще повлияят добре кожата, за да се регенерира и стегне.

# 706
Алена, много благодаря! ХК пих 2, 3 месеца, но не видях видим ефект, а и в Бг я няма тази  injuv дето беше..А иначе съм след две процедури фраксел и една микронидълинг, та явно съм си за лифтинг. Морфеус ми бяха предложили, но ме е страх от апаратни нещо.

# 707
Някой да е ползвал от тези филъри? Има ли ефект? Стават ли за нещо? Или са пари на вятъра 😃

# 708
Някой да е ползвал от тези филъри? Има ли ефект? Стават ли за нещо? Или са пари на вятъра 😃
?кои?

# 709
Момичета, аз се убедих, че при мен няма да има убождане без посиняване Joy леко започна да ми писва. И схемата е винаги около 7 дни синьо-лилаво и още толкова, че и отгоре зелено-жълто, кошмар е и прозира през фон дьо тен. След Профайло съм и този път посинях на 2 места, другия месец втората доза от него. Боля ме само около назолабиала и марионетните и е за части от секундата. Папулите ми се разнесоха за около 30 минути. Ще пиша скоро за ефекта.

# 710
Здравейте! Има ли някой опит с филър послявен в прасците?

# 711
Аз имам 12 синини след мезотерапия. Cry

# 712
  • в 1001-та нощ
Алена, много благодаря! ХК пих 2, 3 месеца, но не видях видим ефект, а и в Бг я няма тази  injuv дето беше..А иначе съм след две процедури фраксел и една микронидълинг, та явно съм си за лифтинг. Морфеус ми бяха предложили, но ме е страх от апаратни нещо.

Ех, значи по-тежката артилерия. На кои зони прави фраксел и една микронидлинг?

# 713
  • Пловдив
Здравейте, моля да препоръчате ефективна процедура при целулит на бедра. Много е зле положението, а не знам кък какво да се насоча. Благодаря.
Алена има много хубава публикация по въпроса. Аз .......
Простички неща, но при мен ефекта е отличен, струва си да пробвате.
Здравейте, колко сте висока и колко вода пиете на ден?

На 44 г. съм никога не съм била в по-добра форма от сега Simple Smile. С размерите си съм от абитуриентският бал - 94/69/94. Висока съм 170с. и съм 52-53кг. Нещо се случи последните години, започнах да обичам тялото си, и то сякаш ми се отблагодари и е в супер форма. Не казвам, че не полагам усилия за това разбира се Simple Smile.
Пия около 2л. вода на ден, отделно органичен зелен японски чай, и плодове и зеленчуци.

# 714
Момичета, да попитам, сигурно е глупав въпросът ми, но все пак съм блондинка;)
В четвъртък имам час за консултация с дерматолог, поставящ ботокс.
Ако се харесаме с лекарката, мислех да сложа на гневна бръчка, за пръв път ще ми е да правя каквото и да е по лицето си, тя може и друго да препоръча, на 40 съм, не е като да няма нужда;)
От днес съм с цикъл, има ли значение това за процедурата?

# 715
Някои кървим доста на местата на убожданията: по време на овулация и точно преди цикъл. На третия ден няма да имаш реакция.

# 716
  • София
Момичета, да попитам, сигурно е глупав въпросът ми, но все пак съм блондинка;)
Аз имам по-глупав въпрос. И аз блонд 😂
Утре съм на консултация - процедура. По обяд. Чистя ли си грима преди срещата?

# 717
На цяло лице и трите процедури, като след последния фраксел лицето ми все още е нашарено със следи като пикселчета и сега ми е по зле кожата, при все че минаха 2 месеца вече! Но като цяло имах широко и бузесто лице и май този тип са по склонни към увисвания..може да греша. Ако може да ми препоръчаш някакъв читав крем за шия ще съм много благодарна. И най вероятно ще започна с Радиес.

Ех, значи по-тежката артилерия. На кои зони прави фраксел и една микронидлинг?

# 718
  • в 1001-та нощ
Ако процедурите (фраксел и една микронидлинг) са само на лицето, но не и по шията и под брадичката - там в тези две проблемни зони няма да има желания ефект. Моята идея беше за процедура - конкретно в тези проблемни зони. И отделно лифтинг на лицето. Хубаво е, че се работи и лицето.

# 719
Шаркови голяма реклама на този Морфеус, обаче не знам защо съм скептично настроена.
Някой тук с реален отзив?

Общи условия

Активация на акаунт