Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 80 914
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Този ефект на клепачите реален ли ви изглежда?
https://www.facebook.com/glowbeautybydorislozanova

# 106
Момичета имате ли отзиви от лазерна епилация в Дерма акт?

Май за това трябва да пишем в темата за епилацията, но се включвам с отзив, преди малко се върнах точно от такава процедура в Дерма акт.
Страшно съм доволна, има невероятни резултати при мен. От 1 година ходя на интим и подмишници и вече почти нищо нямам, тази зима почнах ръце и крака и има видими резултати само след 2 процедури. Предстои ми още по една в тези зони преди лятото и се надявам за сезона на късите поли и блузки да не се тормозя с обезкосмяване вече.
Аз се правя при д-р Петкова, препоръчвам с две ръце, страхотна е.

# 107
  • в 1001-та нощ
1 година за интим и подмищници ми се вижда ужасно много. През колко дни ходите? Колко процедури са това?

# 108
Интим и подмишници изчезнаха при мен на над 50% след второто ходене, след 3тото почти на 100%. Ще направя още една процедура и спирам. Какво е това едногодишно ходене?

hrrisss, много ми се иска да вярвам на ефекта от тази процедура, но не мога. Твърде е хубаво, за да е истина за неоперативен метод. Къде отива цялата кожа, която в повечето показани случаи хич не е малко?

# 109
Аз знам , че се правят 5-6 процвдури , за максималвн ефект.Те и на мен след 2 лазера ми изчезнаха космите под милшиците и много време нямаше, но после пак се върнаха.
Та 6 процедури през 30-50
дни са си доста време.

# 110
За мишниците ми 4 процедури бяха достатъчни и така мислех и за интима, като го почнах, но не би. Купих още един пакет от 4. Надявам се до лятото да съм приключила.

# 111
  • София
И аз ходя в Дерма акт на епилация. Доволна съм,ефект си има определено,но трябва и търпение Simple Smile

# 112
Малко се изместваме от темата Wink имаме си такава за лазерна епилация Simple Smile Но да си кажа и аз Trollface
Според мен не трябва да се подценява индивидуалният фактор - цвета на кожата и космите. И аз от скоро правя лазерна епилация, но тръгнах с доста скептични нагласи. Мега бяла кожа и много светли косми. На скоро правих 2 процедура интим и първа на подбедрици - това са единствените места дето що-годе имам някакъв пигмент в косъма. След първата процедура на интим имах някакво опадане на косъмчетата на места, което ми дава надежда, че нещата ще се случат, но ще иска време. Продължавам с процедурите, но далеч не смятам, че 3-4 ще се достатъчни за моят случай. Не ми е първи опит с лазерната епилация  - преди 10-12 години правих 4 процедури в Леграно (най-накрая си спомних името на клиниката) - ефект абсолютно 0 - болката на четвъртата процедура беше вече нетърпима и се отказах.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 10:50 от Elyon Brown

# 113
Правя се през 2 - 2,5 месеца. Още при 2-рата процедура редукцията беше 80% и аз реално третирам някакви единични косми. Но ако някой ми каже, че за 2-4 процедури се отървава от всичко завинаги и нищо не излиза, просто не мога да си го представя.

# 114
Здравейте, някой пробвал ли е хидратиращата терапия с Forlled в Дерма акт? Гледам разни сторита от блогърки, които я хвалят, а аз съм със страшно дехидратирана кожа последните месеци и вече се чудя какво да й направя.

# 115
Ефекта от лазерното обезкосмяване според мен зависи от апарата и от честотите на който се работи.
Пример: с апарат elision pro(мисля че така се казваше) направих 8 процедури имах оредяване но малко. С апарат Soprano след първата процедура махнах всичко. Но ще направя поне още три за всеки случай.

# 116
И на мен след един лазер подмишници ми се махна всичко.Бе така много време, направих втори и повече не отидох.Върнаха си се след доста време пак.Има си протокол за тези неща.

# 117
Тъй и тъй сте подхванали темата за лазерната епилация, може ли споделите с какви лазери и дали лятото може?

Ако направиш една процедра с един лазер, а последващите с друг дали ще се оплескат много работите Simple Smile))?

# 118
  • София
Здравейте, някой пробвал ли е хидратиращата терапия с Forlled в Дерма акт? Гледам разни сторита от блогърки, които я хвалят, а аз съм със страшно дехидратирана кожа последните месеци и вече се чудя какво да й направя.

Здравей, аз ползвам кремовете на  Forlled и съм възхитена. Всичко им е хубаво Simple Smile Почистване и терапии правя редовно при моята козметичка, която работи с тази козметика, но за Дерма Акт незнам как стоят нещата Simple Smile

# 119

Здравей, аз ползвам кремовете на  Forlled и съм възхитена. Всичко им е хубаво Simple Smile Почистване и терапии правя редовно при моята козметичка, която работи с тази козметика, но за Дерма Акт незнам как стоят нещата Simple Smile

Много благодаря, а може ли малко допълнителна информация за твоята козметичка? Не бях виждала до сега отзиви за тази козметика и Дерма акт беше първото място, за което ми се наби на очи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт