Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 80 928
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Аз първите пъти и температура вдигах, но сега има някакъв нов продукт с поставен кортикостероид в него - и минава по-леко Simple Smile
Прави масажи - първите 3-4 дни е най-тегаво, после отминава. Масажите са много важни - всеки ден - колкото пъти се сетиш - без да травмираш. Не е лоша идеята и да се свържеш с лекаря - ще се успокоиш и ще ти даде свежи съвети, които ще запомниш Simple Smile До вторник ще отшуми, а апаратните процедури не са болезнени и много релаксират зоната Simple Smile
Благодаря a.l.e.n.a за отговора!
Успокоих се Sweat Smile

# 181
  • Пловдив
Здравейте, гледам и се чудя за пакетите в Дерма Акт и по-конкретно ботокс +  Radiesse. Болезнено ли е поставянето на  Radiesse, остават ли следи след това?
Подкрепям написаното преди мен - Не боли. При мен Радиес-а беше поставен с канюла/усещането е странно, но не болезнено/. Нямах никакви травми след това. Можех да се появя пред хора веднага след процедурата, нямах следи.

# 182
Здравейте, гледам и се чудя за пакетите в Дерма Акт и по-конкретно ботокс +  Radiesse. Болезнено ли е поставянето на  Radiesse, остават ли следи след това?

Здравейте,
за болезнено не е, но после има поне седмица синини. Правят се ежедневни масажи с арника.

# 183
Какъв е ефекта след мезо на корем?

# 184
  • Sofia

Здравейте,
за болезнено не е, но после има поне седмица синини. Правят се ежедневни масажи с арника.
Мен не ме е боляло, имах леки синини, по-скоро жълтини, които се появиха на 2рия ден. И при мен беше с канюла и трябваше да правя масажи с Арника 5дни по 5 пъти на ден.

# 185
  • София
Какъв е ефекта след мезо на корем?

Никакъв, абсолютна загуба на много пари.

# 186
Здравейте, във вторник си сложих хиалурон в устните при д-р Трендафилова в Дерма акт.
На някои места най вече около контура усещам все още напрежение, и устните ми в тази част са по твърди. Чудя се дали е нормално?
И ми каза да си правя масаж на устните ... но четох доста в интернет и пише да НЕ се прави масаж... какво бихте ме посъветвали?

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 19:38 от rmilenkova

# 187
Да, нормално е

# 188
  • в 1001-та нощ
Здравейте, във вторник си сложих хиалурон в устните при д-р Трендафилова в Дерма акт.
На някои места най вече около контура усещам все още напрежение, и устните ми в тази част са по твърди. Чудя се дали е нормално?
И ми каза да си правя масаж на устните ... но четох доста в интернет и пише да НЕ се прави масаж... какво бихте ме посъветвали?

Следвате препоръките на лекаря. Ако имате колебания - питате него.

# 189
за Трендафилова: пиши й въпроса на SMS. Отговаря бързо и предпочита така, за да не й се звъни докато работи.

Аз приключих с една 4ка процедури VelaShape III, през 2 седмици, на задна част бедра. Доволна съм. Ефект има видим. Предвид липсата на спорт, на хранителен режим, и на каквито и да било процедури в тази зона от поне  2 години насам, имаше доста материал за оправяне и се повлия добре. Даже си мисля, че с още 4 ще се получи почти отлично. Но няма да продължа със същата интензивност, а по-скоро поддържащо през месец. Първо защото не гоня съвършенство, а някакъв приемлив вид, и второ, за да задържа положението, че с липсата на режим бързо ще се съсипя 😀

# 190
Doro къде прави Velata?

# 191
В новия салон Рейна на Стамболийски и канала, близо е до Зона Б-18, София.

# 192
Ще го проверя, благодаря!

# 193
Ако решиш, задължително търси промо цени, ако няма обявени, си искай директно от тях, собственичката е готина.

# 194
Тъкмо видях,че пакет 4ри процедури е 1000лв.
Няма обявена промоция.

Общи условия

Активация на акаунт