Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 80 874
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Marsa какъв пакет взе и на каква цена, аз още се чудя къде и какво да взема за целулита?!
Взех пакет от 12 процедури за проблемни зони.Третираме дупе,брич и бедрата.Цената е 660 лв.Има вариант с 6 процедури.Някой беше похвалил по-назад в темата Premium studio и понеже ми е удобно започнах там.
Кой ще те прави ?
Успех ! Аз много харесвам LPG и съм сигурна, че новата им технология е още по-добра.

Ще чакам отзиви,че аз съм винаги в големи размисли дали има смисъл и все се бавя и чудя и накрая съм си в целулит Cry

# 166
  • в 1001-та нощ
Почти всяка процедура ще даде ефект, ако се промени и начина на живот - спорт, хранене.

LPG и аз харесвам, както и Venus Legacy и криолиполиза, но всяка от тях е различна и с различна цел Simple Smile

Не трябва да се получава посиняване в никакъв случай - да се травмират тъканите, кр. съдове и нервните окончания. Състоянието на кр. съдове е много важно при борбата с целулита, тъй като когато има целулит - той ги притиска и мачка, и тъканите не се кръвоснабдяват добре, а това е важнои за изчистването. При Вемус легаси е предвидено и това - да има възстановяване на кр. съдове.

# 167
  • Sofia
Момичета, знаете ли кой дерматолог е правил устните на Саня Борисова? Страхотен контур е сътворил! Heart Eyes

# 168
Тя е рекламно лице на Teoxane и Teosyal, затова си мисля, че Бърдаров е нейния човек.

# 169
Здравейте, някой успешно да се е преборил с т.нар. банани (слой мазнини точно между дупето и бедрата)?
Миналата година опитах 3 мезотерапии там, свърхзвуково отслабване 6 процедури, vela shape около 15 процедури (всичко това в Хил Клиник) и без резултат. Само бричовете се повлияха добре.
Слаба съм 54 кг на 170 см, спортувам редовно, гледам да се храня добре, но от тези мазнинки няма отърване.

# 170
  • София
Кой ще те прави ?
Успех ! Аз много харесвам LPG и съм сигурна, че новата им технология е още по-добра.
Собственичката,мисля че се казва Албена.

# 171
Момичета, знаете ли кой дерматолог е правил устните на Саня Борисова? Страхотен контур е сътворил! Heart Eyes

И аз съм влюбена в нейните устни и даже я бях питала в инстаграм, но естествено не ми отговори. Мислех, че в Дерма Акт ги прави честно казано.

# 172
Здравейте, някой успешно да се е преборил с т.нар. банани (слой мазнини точно между дупето и бедрата)?
Миналата година опитах 3 мезотерапии там, свърхзвуково отслабване 6 процедури, vela shape около 15 процедури (всичко това в Хил Клиник) и без резултат. Само бричовете се повлияха добре.
Слаба съм 54 кг на 170 см, спортувам редовно, гледам да се храня добре, но от тези мазнинки няма отърване.

Аз имам същия проблем, не съм правила подобни на Вашите процедури, но това,което забелязах,че ги намалява са клековете, повдигнеш ли дупето и зачезват:)

На Саня много и е мигрирал филъра и се е получило ръбче, и при мен се получи, когато ми направиха контур - 2015г  и никога повече няма да позволя да ми бодат устните по края. Много е видимо и на мен не хареса въобще, едвам чаках да се разнесе, отне му повече от година да се скрие.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 08:45 от *Serendipity*

# 173
  • в 1001-та нощ

Аз Simple Smile

С кой продукт беше мезото?

И на мен контурът на Саня не ми допада. Не изглежда естествен.

# 174
Здравейте и от мен.
От доста време не съм се включвала в темите, малко бях оставила на заден план естетичните корекции и си поддържах единствено устните на определен период.

След мин. лято, обаче, направих курс от 3 процедури плазмотерапия +ексилис на лице ( бях пробвала преди няколко процедури с радиочестота за лице и тяло, но най-добър ефект съм виждала от ексилис, колкото и странно да е).

Края на годината пък си направих Ултера при д-р Ивайло Петров и вече виждам резултатите от процедурата,  лицето ми изглежда по-стегнато и повдигнато, съответно и по-младо, защото имах чувството, че тръгва надолу, а и зоната около очите много ме притесняваше. За момента съм много доволна, а се очаква ефектът да се доразгърне в следвашите месеци.  Ще ви държа в течение.

Между другото -преди обиколих доста клиники, в които съм си правила различни процедури и от повечето съм била доволна, но съм изключително впечатлена от д-р Петров, просто работи на друго ниво. Имам усещането, че не гледа на мен като на дойна крава -извинявам се за израза, на която заради комплексите или желанието да изглежда добре да ми набута десетки процедури, напротив.
При него съм премахвала бенка преди време, сега пак ми предстои и оттогава ми е направил много добро впечатление.

# 175
Здравейте, гледам и се чудя за пакетите в Дерма Акт и по-конкретно ботокс +  Radiesse. Болезнено ли е поставянето на  Radiesse, остават ли следи след това?

# 176
  • Варна
Гледам в фейса един пътуващ доктор от град на град много го хвалят за естествени устни д-р Марковски, един такъв младичък. Някой да си е правил нешо при него?
Този младеж в зъболекар. Поне така пише.
Бягай далече от зъболекари, които слагат филъри, недай си Боже, ботокс, да не говорим, че някои и на мезоконци се хвърлят.

Довери се на дерматолог. В автобиографията му да пише, че има специалност "Кожни и венерически болести". Понякога го формулират като "специалист ".
Като "специализант" е разлипно. Това означава, че докторът все още учи, за да вземе тази специалност.

Пиша го, защото мярнах някъде, май беше в Дерма акт, че има и такива, а хората не знаят, че специалист и специализант не са едно и също нещо.

# 177
Здравейте! Във вторник направих първата мезотерапия на корем (в долната част) с Bodycontour 10ml. Към момента цялата област е подута със синини, страшна картинка Disappointed Relieved Да попитам по-запознатите: горе-долу кога да очаквам да отмине? Следващият вторник трябва да започна с апаратните процедури и се надявам до тогава да е отшумяла тази реакция. Кожата ми по принцип много лесно се травмира, то и това си има значение, но все пак да питам. Той докторът ми обясняваше, ама кой да слуша, изпаднах в някакъв ступор с тоя ужас от игли дето имам, хем и упойка ми сложи и пак потръпвах при всяко боцкане Sob

# 178
  • в 1001-та нощ
Здравейте, гледам и се чудя за пакетите в Дерма Акт и по-конкретно ботокс +  Radiesse. Болезнено ли е поставянето на  Radiesse, остават ли следи след това?

Не боли и не остават белези, поставя се с канюла. Вероятно зависи и от лекаря, нов моя опит - процедурата е - ставаш и отиваш на опера Simple Smile

Здравейте! Във вторник направих първата мезотерапия на корем (в долната част) с Bodycontour 10ml. Към момента цялата област е подута със синини, страшна картинка Disappointed Relieved Да попитам по-запознатите: горе-долу кога да очаквам да отмине? Следващият вторник трябва да започна с апаратните процедури и се надявам до тогава да е отшумяла тази реакция. Кожата ми по принцип много лесно се травмира, то и това си има значение, но все пак да питам. Той докторът ми обясняваше, ама кой да слуша, изпаднах в някакъв ступор с тоя ужас от игли дето имам, хем и упойка ми сложи и пак потръпвах при всяко боцкане Sob

Аз първите пъти и температура вдигах, но сега има някакъв нов продукт с поставен кортикостероид в него - и минава по-леко Simple Smile

Прави масажи - първите 3-4 дни е най-тегаво, после отминава. Масажите са много важни - всеки ден - колкото пъти се сетиш - без да травмираш. Не е лоша идеята и да се свържеш с лекаря - ще се успокоиш и ще ти даде свежи съвети, които ще запомниш Simple Smile До вторник ще отшуми, а апаратните процедури не са болезнени и много релаксират зоната Simple Smile

# 179
Здравейте, гледам и се чудя за пакетите в Дерма Акт и по-конкретно ботокс +  Radiesse. Болезнено ли е поставянето на  Radiesse, остават ли следи след това?
Подставя се като филър, с канюлапри мен и не ме боли.
Последващо има неразположение, трябват редовно масажи и да се пази лицето при спане за около седмица.Аз посинявам последващо.

Общи условия

Активация на акаунт