Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 80 843
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Аз поддържам цялото лице при нея.

Дали би се справила със много слабо лице и липса на обем в скулите и назолабиални бръчки?

# 151
ДХ3, ти беше качвала снимка след скинбустер, нали не бъркам.. резултата беше повече от страхотен.. но още събирам смелост за процедурата

# 152
ДХ3, ти беше качвала снимка след скинбустер, нали не бъркам.. резултата беше повече от страхотен.. но още събирам смелост за процедурата
Под очи да, още ми държи, мина точно година.
Ако трябва да съм честна усещането е странно и ми беше притеснено и на мен.Не боли, по-скоро е особено какво се чувства като ти нанася продукта под окото.

Аз поддържам цялото лице при нея.

Дали би се справила със много слабо лице и липса на обем в скулите и назолабиални бръчки?
Според мен да.Моя приятелка е така и лицето и стана много добре.Но все пак има назолабиални гънки, които са много грудни за третиране ако няма подкожна мазнина.

# 153
ДХ3,  какво коригира под очите. Аз съм с доста колеми кръгове и сенки под очите, та и затам мисля какво може да се направи.

# 154
ДХ3,  какво коригира под очите. Аз съм с доста колеми кръгове и сенки под очите, та и затам мисля какво може да се направи.
Леко хлътване в слъзната долина

# 155
  • София
Включвам се по темата за целулита.Започвам процедури с апарат Аlliance.Ще правя 12 процедури за проблемни зони.Никакъв дискомфорт не съм изпитвала до този момент.

# 156
  • София
И на мен последните корекции всички тя ми ги поднови - устни,jawline,назобиални и мезотерапия. И мен ме отряза за корекция. Мислих,че е време за устни,ама каза не сега 🤷♀

# 157
Marsa какъв пакет взе и на каква цена, аз още се чудя къде и какво да взема за целулита?!

# 158
Включвам се по темата за целулита.Започвам процедури с апарат Аlliance.Ще правя 12 процедури за проблемни зони.Никакъв дискомфорт не съм изпитвала до този момент.
Къде и на каква цена ?
Трябва да има ефект. И при LPG не трябва да има синина - получи ли се, се смята, че мястото е травмирано и клетката спира да реагира. Това ми го е обяснявала Руми.

# 159
  • София
Marsa какъв пакет взе и на каква цена, аз още се чудя къде и какво да взема за целулита?!
Взех пакет от 12 процедури за проблемни зони.Третираме дупе,брич и бедрата.Цената е 660 лв.Има вариант с 6 процедури.Някой беше похвалил по-назад в темата Premium studio и понеже ми е удобно започнах там.

# 160
Здравейте момичета, малко ви изпуснах мапоследък и ще се връщам да чета .
Имам белези от акне и доста неравна пигментация на лицето , понеже явно пак ще затварят и ще поседя вкъщи се чудя дали да не взема пакет от Дерма акт , включващ Pisosure  и Palomar icon. Дали сте пробвали процедури с тези апарати?
Благодаря предварително 😘

# 161
СО2 да, другото не съм.В Дерма правих, не беше много дълбок лазерът.Не като на Жаки.

# 162
А ефект видя ли? Болезнена ли е процедурата?

# 163
А ефект видя ли? Болезнена ли е процедурата?
Не е болезнена за мен, леко некомфортна.Имаше болка и неразположения няколко
часа след това. Имаше ефвкт, да, даже май бях пускалаи снимки някъде назад.
Аз заради петна го правих.Но не се махнаха на 100%, някои леко се върнаха пак, но не колкото преди.

# 164
Взех пакет от 12 процедури за проблемни зони.Третираме дупе,брич и бедрата.Цената е 660 лв.Има вариант с 6 процедури.Някой беше похвалил по-назад в темата Premium studio и понеже ми е удобно започнах там.
Кой ще те прави ?
Успех ! Аз много харесвам LPG и съм сигурна, че новата им технология е още по-добра.

Общи условия

Активация на акаунт