Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 80 910
  • 745
  •   1
Отговори
# 135

И аз мислех като теб и започнах късно - на 43. От друга страна всеки ден срещам жени, които са с толкова изкривени физиономии от филъри, ботокс и т.н. , че все не се осмелявах. Сега вече обмислям да направя и друга процедура, но ми се иска някой да подходи цялостно към лицето ми, а не на парче. Аз не искам обеми и някакви фрапиращи неща, просто леко повдигане и оформяне на лицевия контур, но не знам към кого да се обърна от страх да не се превърна в нещо, което не искам.
Това все едно аз съм го писала. За мен естетика е да не си личи, че нещо си корегирал. Много ги надуват устни, скули виждат се корекции с просто око. Стремят се постигнат едни такива типични фолк физиономии + нарисувани или боядисани вежди..
А така искам малко устните да си оправя, че съм пушач от много години и си личи вече , че нямат пълнеж.. Ама къде, като ме е страх да не ме направят на пате.

# 136
  • Пловдив
Има доктори, които работят много примерено и няма опасност да стане гротеска картината. В София харесвам работата на доктор Валянова, виждала съм много устни правени от нея, изобщо не си личи намесата, даже на мен ми малеят Simple Smile. Тя не е привърженик на обемите, търси максимално естествена линия, затова ми допада нейната работа. Аз устни при нея не съм правила, но имам слаган Радиес и филър с ХК за корекция на асиметрия в брадичката и челюста. Никой от близките ми не разбра, че съм правила нещо по лицето. Резултатът е повдигнат овал, и свежест. Доволна съм много.
Вчера бях на консултация с турски хирург за блефаропластика. Отказа ми, каза, че имам свличане на десният клепач, но не толкова, че да се реже. Предложи да опитам с ботокс за повдигане на веждата, за лек лифтинг на клепача, друго не. Каза, че очите са ми леко хлътнали /което е съвсем вярно/ и една блефаропалстика, само ще задълбочи проблема.

# 137
  • при Arctic Monkeys
Mamaden, филъра за корекция на брадичката и челюстта къде ти го поставя точно, в края на челюстта ли?

# 138
  • Пловдив
Mamaden, филъра за корекция на брадичката и челюстта къде ти го поставя точно, в края на челюстта ли?
При мен имаше асиметрия между лява и дясна половина на лицето. Филърът е поставен на малко необичайно място - там където се образуват марионетни бръчки, макар че нямам такива, малко по-надолу, но не в самата брадичка. Също и малко количество в края на челюста.

# 139
Здравейте момичета, имам огромен проблем с тъмни кръгове около очите, не са само под окото, но и на клепача (или по-скоро пигментация) + хлътване. За хлътването знам, че може да се коригира с филър, но това няма да ми оправи проблема с пигментния кръг на цялото око. Знаете ли за някаква процедура, която може да помогне в случая ?
Относно хлътването и запълването с филър се притеснявам, да няма някаква опасност, все пак е доста деликатна зона.
Да отбележа, че кръговете ми са от доста време, но преди не ми е правело чак такова впечатление, а и с фон дьо тен и коректор горе долу съм успявала да прикрия, но вече става все по-трудно.

# 140
  • в 1001-та нощ
Наред с естетичните процедури - изследвайте желязо, хемоглобин, черен дроб. Може би интернист ще Ви насочи по-коректно какво точно.

# 141
Здравейте, до сега съм се грижила за кожата си само с козметични продукти.
Смятам, че е подходящо вече да започна с някакви процедури. Резултатите, които търся са почистване, избистряне, (имам разширени пори и често се образуват комедони) и хидратация.
Освен пилинг си чудя какво би било подходящо.
Като клиники се чудя между Денкова, Амбър, Дерма-акт и Белисимо.

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 22:43 от Pinki

# 142
  • Varna
Здравейте, до сега съм се грижила за кожата си само с козметични продукти.
Смятам, че е подходящо вече да започна с някакви процедури. Резултатите, които търся са почистване, избистряне, (имам разширени пори и често се образуват комедони) и хидратация.
Освен пилинг си чудя какво би било подходящо.
Като клиники се чудя между Денкова, Амбър, Дерма-акт и Белисимо.
С удоволствие ще следя от кое ще си доволна.Аз с две ръце препоръчвам д-р Райкова от Амбър,но съм отворена за всички позитивни отзиви:)

# 143
Гледам в фейса един пътуващ доктор от град на град много го хвалят за естествени устни д-р Марковски, един такъв младичък. Някой да си е правил нешо при него?
Последно когато бях в Естетик клуб при Ганчева, тя също се слави привърженик на естетичното, а не фрапиращо. Обаче нещо ми остана една горчивина. Стои гледа ме, не говори, не казва от какво имам нужда, аз незнам какво да питам. Не обяснява. Някакво напрежение във въздуха усетих. Просто не ме предразположи.

# 144
Здравейте момичета, малко късно отговарям.

Става въпрос за Ани от Женско Царство на Тодор Александров.
+359886702891
Честно казано не знам какъв е апаратът, със сигурност не е от най-лъскавите,  скъпи и модерни, но е факт, че е единственият, от който имам видими резултати. Както казах, откриха ми се плочки на корема, както и се очерта мускулът на крака. Аз не тренирам, а в момента тялото ми изглежда така, сякаш тичам поне 2 пъти в седмицата. А аз не ставам от офис стола и дивана за съжаление...
Иначе съм пробвала какво ли не - лазери, Vellashape, криополиза и т.н. и т.н. - едно голямо нищо.
Те предлагат пакет за 250 лв. Важно е да се прави обаче комбинацията от процедури, за да има ефект.
Първата процедура у изключително болезнена, после си насинен, но не малки синини, Ами представете си цялата площ на крака да е с една огромна синина, върху която има малки точици, там където се е разбил целулита.
Но с Хепароид за 4 дена се оправя.

# 145
  • София
За естествен резултат на устни отново мога да препоръчам др Чилингирова в Дерма акт Simple Smile

# 146
За естествен резултат на устни отново мога да препоръчам др Чилингирова в Дерма акт Simple Smile
Моите, след година и половина, все още са прекрасни д-р. Чилингирова каза да не ги пипаме засега. Та и аз съм за нея.

# 147
  • Sofia
И моите са естествени, никой не може да каже, имам корекции, и мнооого си ги харесвам, както и всичко останало, което си правя при нея.

# 148
И моите са естествени, никой не може да каже, имам корекции, и мнооого си ги харесвам, както и всичко останало, което си правя при нея.

Какво други си правите при нея?
Може ли снимка на устните?

# 149
Аз поддържам цялото лице при нея.

Общи условия

Активация на акаунт