Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 80 860
  • 745
  •   2
Отговори
# 375
  • в 1001-та нощ
Има от 0,8 мл

# 376
След последното ми интервенция преди 10 дни, пълнене на назо с ЕлансЕ продължавам да си имам линиите, но и с малка папула отстрани до устната. Сега изглежда още по-зле, отпреди боденето
 А на шия ефект 0,само дупчиците от носене.
Голяма съм късметлийка.

аз на 20.4 сложих 1 мл за назо, първите дни мн се харесах почтина 90 % изчезнаха, след 2 седм виждам, че пак ми се показа назо линий, е не е каквотото беше преди, но очаквах даже да се развие филъра и да е още по добре.
Пия много вода, разградил ли се филъра?
Значи ипри Вас го има. Докторът ми сподели, че в началото организма се ''бори'', като чуждо тяло и се опитва да го асимилира, затова след 40 дни се повтаряло и тогава е бил ''истинския'' ефект..
Мнения ?

# 377
Момичета, на 27г. съм, със смесена кожа, широки пори, черни точки в Т-зоната. Розацея. Имам и финни линии на челото защото започнах доста да си го бръчкам.
Правила съм Laser Genesis,но освен повлияване на зачервяването няма абсолютно никакъв друг ефект (изглаждане на финни линии, свиване на пори и т.н).
Кажете какво е допустимо да направя на тази възраст? Замислям се за малко ботокс чисто превантивно, за да не задълбочат линиите на челото, но не знам дали не е прекалено рано за това.

# 378
Дами, поредното полезно виде от Бен Талей, може да е от полза и за вас. Коментира филърите- от най-лошия към най-добрия за устни. И е поредния лекар, който потвърждава,че не се резорбират по 10 и отгоре години, така че мислете какво се случва с обема и формата на лицата ви с последователни инжектирания през годините.
Имаме клиничен ефект (това , което виждаме като ефект след процедурата ) и самият филър. Клиничният ефект обикновенно изчезва за около 6мес., но това не означава,че филърът е изчезнал. Филърите остават много години. Това ,че се резорбират е лъжа. Само до към 30% в тях е хиалуронова киселина. Останалото са полимери( проучвах състава на една марка филъри и основната съставка беше съставка на антифриза), които омрежват хиалурона и си седят в нас с години, просот мигрират из лицето, то постепенно нараства, променя и финния първоначален вид, губи си формата. Да, може да се разградят с хиалуронидаза, но не напълно, тъй като не се знае накъде е мигрирал. Освен това този ензим разгражда и вашата си хиалуронова киселина в лицето, с две думи от такова разграждане с този ензим си влошавате качеството на кожата.
https://www.youtube.com/watch?v=3qt2SM1_4zY

# 379
  • София
Дерма акт са пуснали пакети с апаратни процедури за тяло,но за съжаление повечето като имена не ми говорят нищо. Някоя от вас да е пробвала някоя от тях и да има отзиви ? - btl unison и  maximus ?

# 380
  • София
Момичета, някоя от вас, слагала ли е филър в устните при д-р Трендафилова от Дерма акт с канюла?

# 381
И аз съм се насочила към нея за филър, но свободен час има за след месец.. Confused
Чудя се дали да не се запиша при д-р Хаджийска. Някой ходил ли е при нея, тъй като при нея май ще има по-рано час..

# 382
  • Варна
Здравейте, аз в крайна сметка сложих Pluryal FaceContour 5ml за двойната гушка. Процедурата се води мезотерапия..
TheAxe, горещо ти препоръчвам да правиш масажи, потупвания на гушката с обратната страна на ръката и дрениращи движения, с които да източваш лимфата:обхващаш брадичката с показалец и палец като щипки все едно /показалеца отгоре /и плъзгаш към челюстта до ушите и надолу към ключиците.
Цената за 1 доза е 500 лв. Ефектът обещават да е завинаги или поне докато не се напълнява.
Засега не чакам бърз ефект, а поне да ми спадне отока, честно казано не очаквах да се подуя толкова Sad
Имаш предвид такъв тип масажи ли?
https://youtu.be/m5BkwQ-bzEw?t=222
Нещо подобно, но и хубаво потупвай и гушката да се разнася отока. Аз правих 2 процедури с подобен препарат, но с нулев ефект...Ще се радвам ако при теб има.

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 23:01 от ivka_smile

# 383
Напоследък проучвам вариантите за оперативна блефаропластика на горен клепач и преди да пристъпя към процедурата, ми се иска малко повече да се образовам и събера информация.
Разгледах българските клиники, попрочетох коментари, но вместо да ми се изяснят, нещата се обърках май повече.
Има ли някой от вас, който си е правил тази процедура и може да препоръча лекар? Знам, че възстановяването е 7-14 дни и е доста индивидуално, но не ме притеснява. В кой сезон е препоръчително да се направи процедурата или няма значение?

# 384
Има тема за блефаропластиката с доста информация.

# 385
  • Варна
Напоследък проучвам вариантите за оперативна блефаропластика на горен клепач и преди да пристъпя към процедурата, ми се иска малко повече да се образовам и събера информация.
Разгледах българските клиники, попрочетох коментари, но вместо да ми се изяснят, нещата се обърках май повече.
Има ли някой от вас, който си е правил тази процедура и може да препоръча лекар? Знам, че възстановяването е 7-14 дни и е доста индивидуално, но не ме притеснява. В кой сезон е препоръчително да се направи процедурата или няма значение?
Темата за блефаропластика
https://m.bg-mamma.com/?topic=1305167

# 386
Ееее, страхотни сте!! Много благодаря, заминавам в нея.

# 387
Здравейте! Виждам, че има нови пакети в Дерма акт за различни процедури за намаляне за обиколки и заглаждане. Знам, че всичко е субективно, но бих се радвала на мнения. Интересува ме някой правил ли е тези процедури и според вас коя я най-ефективна? Аз съм и за намаляне на обиколка и за антицелулит - който и да в от двата ефекта ще ме задоволи Grinning
Maximus
BTL Unison
TempSure and SculpSure
Криолиполиза EcoCryo
Благодаря предварително!

# 388
Да попитам някой слагал ли е филър под очите на FILLMED M-HA 18, и ако да как се е развил във времето?

# 389
  • София
И аз се интересувам от пакетите на Дерма-акт, конкретно от криолиполизата.
Ако някой сподели лични впечатления, ще съм много бладодарна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт