Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 80 803
  • 745
  •   2
Отговори
# 495
  • Варна
А къде го правите?

# 496
Аз го правих при Ванеска. При мен даде много обем, направо медената питка бях Simple Smile Вярно, кожата светна, нямах нужд и от крем сутрин, но обема....

# 497
  • при Arctic Monkeys
Аз си харесвам лицето заоблено и сочно.  Ужасявам се от изпити лица с изхвръкнали скули и изтеглена челюст, не го възприемам, на себе си никак. Старая се да не отслабвам поради тази причина, веднага отпихвам. То и за това протокола е 3 пъти по 1 мл., като не вярвам от 1 мл. да направи някакъв обем. При нужда-допълване.

# 498
И аз не обичам изпити лица и ме дразни като се дехидратирам или вземе да ми изчезва приятната пълнота от бустера. Ставам като болна.
Но пък ако ставаш и като питка..
В Дермаакт дали го има?

# 499
Точно защото сега свалих 10кг и лицето ми е доста изпито, но някак си кореспондира с тялото Simple Smile Слабо тяло с обем в лицето също не е приятна гледка.

# 500
Здравейте момичета Simple Smile

Бих искала да попитам някоя от вас ползвала ли е услугите на https://dermallase.com/ за лазерна епилация и по-конкретно на интим? Или, ако сте чували някакви мнения за там и отношението на персонала ще съм благодарна, ако споделите Simple Smile

Ако това не е правилната група за върпоса ми, моля да ме извните.

Аз ползвам там лазера. Мишниците изчезнаха веднага /4 процедури купих и ми бяха много/ интимът още го мъчим, и след 6 посещения има още растеж. Не е нетипично, по реакцията на терапевтката - имало клиенти с до 10 процедури, което за лазер ми звучи странно /но не съм особен експерт/.
Отношението е прекрасно, нямам забележки. На рожден ден получаваш подарък 50 лв. отстъпка от неизползнава процедура. Единственият проблем е, че като наближи време за следваща процедура, шансът да не получиш известяване/смс/ е голям. Аз по цял ден на работа гоня календари, и искам поне за процедури друг да ме следи. Та ме дразни, че трябва сама да отбелязвам и следя, за да не ме пропуснат.

# 501

Бих искала да попитам някоя от вас ползвала ли е услугите на https://dermallase.com/ за лазерна епилация и по-конкретно на интим? Или, ако сте чували някакви мнения за там и отношението на персонала ще съм благодарна, ако споделите Simple Smile

Аз ползвам там лазера. Мишниците изчезнаха веднага /4 процедури купих и ми бяха много/ интимът още го мъчим, и след 6 посещения има още растеж. Не е нетипично, по реакцията на терапевтката - имало клиенти с до 10 процедури, което за лазер ми звучи странно /но не съм особен експерт/.
Отношението е прекрасно, нямам забележки. На рожден ден получаваш подарък 50 лв. отстъпка от неизползнава процедура. Единственият проблем е, че като наближи време за следваща процедура, шансът да не получиш известяване/смс/ е голям. Аз по цял ден на работа гоня календари, и искам поне за процедури друг да ме следи. Та ме дразни, че трябва сама да отбелязвам и следя, за да не ме пропуснат.
Направих си 10 процедури интим в Body Aesthetics. И аз още го мъча. Ще следя за отзиви за Dermallase

# 502

Здравейте!

Не съм ползвала услугите на д-р Етугов, но може би ще получите повече мнения в специалната тема за лазерна епилация:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1276916.630

Допълвам се:
Виждам, че е заложил на Gentle Lase Pro - златен стандарт в лазерната епилация, вид александрит на марката Candela. Aз имам отлични резултати с такъв вид лазер, но в друга клиника.

Много благодаря за инфромацията, а дали може да ми кажете вие в кой лазерен център сте били? Simple Smile

# 503
  • София
toni112233, във Versus, но те работят със същия лазер, както и Lege Artis, Body Aesthetics, а сигурно има и други студиа, които са заложили на Candela.
Според мен това е най-добрият вариант за лазерно обезкосмяване, особено за бяла кожа с тъмен косъм.

# 504
Дами, търсих стари мнения, но нямаше много. Спряла съм се на Teosyal филъри за устни. Имам записан час другата седмица. Какви са ви впечатленията? Видях, че има и други Teosyal RHA.. Rolling Eyes

# 505
karmacoma, моля, сподели къде и при кого си го поставя?

# 506
  • при Arctic Monkeys
Дами, търсих стари мнения, но нямаше много. Спряла съм се на Teosyal филъри за устни. Имам записан час другата седмица. Какви са ви впечатленията? Видях, че има и други Teosyal RHA.. Rolling Eyes
Аз съм с Теосиал Кис. Нелош продукт, понякога става на топчета, които с времето се разнасят. Явно зависи много кой го поставя. Траен е , при мен действа с наслагване, но аз слагам малко и само в горна устна.

# 507
  • в 1001-та нощ
При мен динамичния направи топчета, класическия не.

# 508
Това ме притеснява - да не станат някакви топчета.
А други използвали ли сте, от които да сте доволни и да не правят топчета. То може би е субективно и според зависи, но.. Simple Smile

# 509
  • в 1001-та нощ
Най-доволна съм - най-естествен и траен ефект при мен има Жуведерм Волифт. Но на тези, които искат да им личи от километър и нямат търпение за следващата доза - няма да им хареса.

След всички други филъри си личи веднага и от отока и не само. Този е много пластичен, интегрира се много добре и ефектът е много естествен, без да се набива в очи. Щом и мъжът ми не забеляза - за мен е показателно. Е, вероятно и зависи кой го слага Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт