Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 79 532
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,
Къде в Бургас бихте ми препоръчали поставяне на хиалуронов филър в устните. Преди ковид съм слагала два пъти в Дерма акт и дали има значение тогава с какъв филър съм била. Гледах снимки на д-р Назал от Бургас дерма, но ми изглеждат много изкуствени, а аз винаги съм целяла максимално "натурален" ефект - въпреки, че бях с 1мл.

# 661
Здравейте дами, извинявам се ако задавам повтарящ се въпрос, но нямам време да чета назад, че съм с малък бебок. На 41 год съм, слагала съм ботокс на 3-те зони. Пачия крак така и не беше много ок и моля за съвет от какво сте доволни освен ботокс? Благодаря🤗

# 662
За мен пък 7-8 месеца не е ок да държи ботокс.
Това означава, че челото ще е било "яко" бетон. Мен този ефект ме смразява. Аз бях така (около 7-8 месеца) с ботокс от Денкова и бях бетонирана тотално. Болеше ме глава почти постоянно до 4-тия месец и постоянно усещах притискане.
И изглеждах доста зле и изкуствено - личеше, че има намеса. Мимика нямах никаква.

Не знам и аз, то реално ако искаш да си запазиш мимиката, ще трябва ботоксът да е бил по-разреден или по-малко единици. А като е в тези варианти - ще отпуска по-бързо.
Просто разсъждавам, но ми се струва логично да е така.
В Дермаакт винаги се стремят към естествени резултати и си мисля, че може би и при ботоксът се стремят да не правят бетон и да пазят мимика. Но при всички положения ботокс под 4 месеца не е ок.
Иначе и аз бях гледала една графика на ботокса и там беше посочено точно, че на 4-5 месец отпуска.

Момичетата с над 7 месеца ботокс - про вас имаше ли мимика и силно бетониран и изглаждащ ефект ли имаше/търсехте?

# 663
При мен от Денкова, и не само, вкл. и Дерма акт при Чокоева преди 2 години, ботоксът ме хващаше в първите 2-3 дни, на ретуш нищо не добавяха. Мимика 6 месеца нямах, бетонирам се, и си ми харесва. След шестия месец постепенно се отпускаше. Понякога слагах на 9тия месец, понякота на 12тия, понякога и по-късно.
От новата партида на Дерма акт мимика имаше остатъчна до ретуша, след ретуша един месец и половина перфектен бетониран ефект и оттам следващите 2 месеца отпускане до начална позиция. Реално от първо боцкане са минали 4 месеца, от които 2 и половина с мимика. Колкото и да ми се е променил организма или реакцията към ботокс за последната година, все пак твърдя, че въпросният дерма акт ботокс/или концентрация/ НЕ е невинен.

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 00:24 от Doro

# 664
При мен от Денкова, и не само, вкл. и Дерма акт при Чокоева преди 2 години, ботоксът ме хващаше в първите 2-3 дни, на ретуш нищо не добавяха, и започваше да отпуска след шестия месец. Тоест мимика 6 месеца нямах, бетонирам се, и си ми харесва. След шестия месец постепенно се отпускаше. Понякога слагах на 9тия месец, понякота на 12тия, понякога и по-късно.
От новата партида на Дерма акт мимика имаше остатъчна до ретуша, след ретуша един месец и половина перфектен бетониран ефект и оттам следващите 2 месеца отпускане до начална позиция. Реално от първо боцкане са минали 4 месеца, от които 2 и половина с мимика. Колкото и да ми се е променил организма или реакцията към ботокс за последната година, все пак твърдя, че подозирам, че въпросният дерма акт ботокс/или концентрация/ НЕ е невинен.
Точно и аз това имах предвид. Слагам два пъти на едно място, при един и същи лекар единия път поне ме хваща и 2 месеца изглежда супер с лека мимика, по мое желание. Втория не ме хваща напълно в нито един момент, а месец след поставянето вече отпуска и нормално мимиките на част от мускулите си останаха подвижни и се раздвижват все повече. Отидох на ретуш и споделих, че този път не сме блокирали гневната и веждите, обясни ми се, че ботокса е хванал добре, гневната нямало да изчезне, ако ме дразни можело да запълним, а веждите ако поставим още можело да паднат, е ок, но 7месеца по-рано същата докторка блокира гневната, и на ретуш няколко пъти ме пита искам ли веждите да нямат никаква мимика въпреки, че беше много по лека от сегашната. Еми честно, но или нещо обърка точките при поставянето или ботокса просто си е калпав, резултатите просто са много различни. И като знам първия път гневната, как изглеждаше, сега просто е все едно нищо.

# 665
Ами явно от тук идват разминаванията, дамите които очакват да нямат мимика, се разочароват от това, че остава някаква, други пък сме доволни, че си имаме мимика и не личи ботокса.

Аз честно казано ботокс слагам за превенция и главно, за да ми повдига веждите.

Иначе, няма как дори и при един и същи лекар да очакваме един и същи резултат. То си зависи от моментно състояние на организма, от лекаря, от самата партида ботокс.
И на мен първия път като сложих в Дерма акт ми хвана на втория ден и не ми трябваше ретуш и веждите се вдигнаха супер, втория уцелих дефектната партида и знаете и сега третия път - преди ретуша ми хвана много странно и веждите ми станаха прави като черти, челото бетон. На ретуша ми сложи под веждата, за да ги повдигне и сега в момента се е наместил супер. Имам си и мимика и така, като гледам, аз сложих някъде март, ще ме отпусне частично до степен да ме дразни към август (т.е. на пети месец). За мен е нормално честно казано. Мен е ефектът бетон ме плаши и най-вече - чувствам го, че е бетон, не ми харесва усещането и ме боли главата и ме притиска.
Ще видим сега, ако изкара до август, ще си слагам в Дермаакт, ако не - и аз ще сменям, но трябва да търся някой, който не бетонира, че съм виждала страхотии, особено при зъболекарите...

Иначе, аз ще се възползвам от пакетите сега. Устните ми са за пооформяне, че вече 7ми месец и им трябва освежаване. Мисля да взема пакета с филъри Restylane и бустер Restylane. Дали обаче Restylane Kysse може да се слага в назолабиални? Там твърд или мек трябваше?
Иначе сега съм с Juvederm Smile и мисля да пробвам Restylane-a, Трендафилова казва, че няма проблем да се съчетаят, но дали няма да ми направи комбинацията топчета?

# 666
И мен пълния бетон при ботокса ме плаши, харесва ми да има лека мимика, именно затова още не слагам и на Пачи крак превантивно, а чакам когато има нужда. Но за жалост на гневната ботокса просто не хвана този път, както писах горната част на челото добре се получи, но вече отпуска.

# 667
  • София
На единици - 10 лв за Е .

Къде ходите,бихте ли ми казали?😊
Въпросът ми и към Алена също.

# 668
Това е за град Варна... не съм уточнила.

# 669
Това е за град Варна... не съм уточнила.

Къде ходите във Варна?

# 670
  • в 1001-та нощ

Къде ходите,бихте ли ми казали?😊
Въпросът ми и към Алена също.

Аз ходя в Скин лайн при Михайлов.

# 671
[spoiler

[/spoiler] и аз да побутна въпроса:)
Също,
някой слагал ли си е филър в зоната около очите , както правят тук
https://www.instagram.com/p/CMpzFUVFE2F/?igshid=1ot0cruf78i2h
Дали се получава добър и траен ефект ?
Замислила съм да взема пакет от Дерма Акт и се чудя , ако 1мл отиде в устните, другия къде да го приложа 😀

# 672
  • при Arctic Monkeys
Момичета, имам правена преди месец мезотерапия Реденсити, която съдържа ХК. Имам слаган ботокс през февруари. Смятате ли, че това е пречка да си поставя сега ваксина Файзер?

# 673
Моята лекарка, относно филър за един белег ми каза 4-6 седмици, не би трябвало да има проблем при такива процедури, просто разсъждавам де

# 674
  • в 1001-та нощ
Нали с Модерна имаше проблеми? Аз имам 2 дози Пфайзер - никакви драми с лицето.

Общи условия

Активация на акаунт