Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №71

• 29 022
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Не гарантирам за достоверност
От девочките

Цитат
Девочки я читала что Дженгиз стреляет в Зейнеп вовремя свадьбы иза Мехти что он ушёл от него

# 271
  • Плевен / София
Не гарантирам за достоверност
От девочките

Цитат
Девочки я читала что Дженгиз стреляет в Зейнеп вовремя свадьбы иза Мехти что он ушёл от него
Е то беше ясно, че човекът, който Мехди обича е Зейнеп и тя трябва да плати....Той дали ще е готов да плати цената ще видим кога....Тази вечер не трябва ли да имаме фраг?

# 272
  • Бургас
Цитат
 Е то беше ясно, че човекът, който Мехди обича е Зейнеп и тя трябва да плати
Гости,  аз останах с впечатление, че Дженгиз каза: все ще се намери някой, който обича Мехди, за да плати дълга му! Защо да е Зейнеп ?....А  да стрелят по нея на сватбата - напълно възможно, ако измислят толкова достоверен мотив, че да ни убедят в любовта и към него! Rolling Eyes
Дженгиз е наясно с чувствата на Мехди към Зейнеп и най-логично беше чрез нея да го унищожи, но защо избра друг вариант? Ще си почакаме да разберем...

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 20:20 от Аniksi

# 273
  • Плевен / София
Цитат
  Е то беше ясно, че човекът, който Мехди обича е Зейнеп и тя трябва да плати
Гости,  аз останах с впечатление, че Дженгиз каза: все ще се намери някой, който обича Мехди, за да плати дълга му! Защо да е Зейнеп ?....А  да стрелят по нея на сватбата - напълно възможно, ако измислят толкова достоверен мотив, че да ни убедят в любовта и към него! Rolling Eyes
Аз мисля, че трябва да е някой който Мехди обича, за да го заболи, че е "предал" Дженгиз....Така го разбрах...Може и да не съм права...

# 274
  • Бургас
Дженгиз казва: " Не сме казали, че ще ти вземем душата! Сигурно има някой, който те обича. Ще го намерим и ще си оправим сметките с него!" Затова се чудя, в каква посока ще тръгнат сценаристите - този вариант е по-непредвидим....People Eyes

# 275
Естествено, че Зейнеп - дядката колко пъти наостряше уши като Мехди му доверяваше за любовта си към нея и се вайкаше след всичките 3 минути познанство - голям наивник е нашия.
После и джигитите забелязаха накъде духа вятърът, нормално е, то няма кой друг.
Единствено на бебенцето нещо да направят, да понечат да отвлекат или нещо такова, но не ми се вярва да стигнат чак толкова далеч, на турския зрител няма да му понесе насилие над дете, нищо че за жените нямат против.

# 276
Ако искат да изнудят Мехди да не се отказва от работата, трябва да го атакуват най-вече чрез Мюжгян. Отвличат бебето, той им играе по свирката. А достъп до бебето имат чрез горилите. Ако искат да изнудят друг да върне парите обаче, трябва да намерят някой, който обича Мехди, че да е готов да плати. За Мехди разбраха, че е гол като пушка и трябва да намерят човека с парите.
Друг вариант да се преведат думите на Дженгиз: Все има някой, който те обича. Ще го намерим и ще изпратим сметката на него.

# 277
  • Бургас
Има фраг в инстаграм, но не мога да го кача от телефона....Weary

Ще ни развалят романтиката със стрелби пак...

# 278
# 279
Ето коя била новата любов на хоризонта - вуйчото направи предложение. Утре ще сложа субки, че съм от телефона, но то всичко красноречиво - ще се сменят стъклата на прозорците.

# 280
  • Плевен / София

Дано Саваш е невредим...
В крайна сметка мишената Зейнеп ли беше

# 281
Саваш ли е ранен?

# 282
  • Плевен / София
Не успях да разбера....
Баръш го свали на земята, но дали не го улучи някой куршум...

# 283
  • Бургас
Новата любов - ясно, но стрелбата беше по всички около Зейнеп, които имат пари май - и Нермин и Баръш...Абе няма да има спокойствие...А и ако със Саваш нещо се случи...гадост! Sob

# 284
Не успях да разбера....
Баръш го свали на земята, но дали не го улучи някой куршум...

Май е улучен, защото физиономията му е като на човек, изпитваш болка

Общи условия

Активация на акаунт