Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №71

• 29 202
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • ЯМБОЛ
Може всички да заминат при майката на Мехти и да започнат отначало простичък живот.

# 556
Момичета, много хубави надгробни слова казахте за Мехди.

Всъщност товарът на неговото минало го смаза. Това, че беше наследил от баща си една безсмислена вражда (тази с Вейси), това, че всеки в семейството му се месеше в живота на другите, от което никой не беше щастлив в крайна сметка. Това, че е имал връзка с Бенал, без да я обича грам. Всичко това предопредели трагичността на неговия образ... Ще ми липсва Мехди уста и най-вече прекрасната енергия между Ибо и Демет. Направиха стахотно партньорство. Нетипично, незахаросано, но много запомнящо се и красиво...

Мехди, поиска да управлява своя свят според собствената си преценка за справедливост, в която има много искреност, много тъга, но и много наивност. Накрая разбра, че няма да може да се справи с тази отговорност и нещо повече, че той самият носи повече проблеми на любимите се хора, отколкото да ги предпазва от тях. Трагичен образ от началото докрая. Мехди не можа да изгради нов вътрешен дом, различен от този, който познава...

Много съжалявам, че трагичните герои ги убиват. На тях сякаш не им подхожда обикновен живот, в който приемат своята съдба доброволно. Такива финали ще героизират крайностите обаче. Ще бъда разочарована, че не дадоха изходен път за хората, които са в такъв конфликт със себе си.

# 557
  • Плевен / София
Момичета, много хубави надгробни слова казахте за Мехди.
Ако ще го убиват, нали знаеш за умрелите или добро или

# 558
Може всички да заминат при майката на Мехти и да започнат отначало простичък живот.

Дано да стане така, не ми се иска никак да го убиват...някак не е справедливо към главен герой, особено такъв, който е на път да извърви сюжетния кръговрат и да се завърне към 'себе си'.
След всичко, което преживя, но особено при реалната заплаха за живота на най-близките му, Мехди най-сетне ще може да загърби това петльово его, което все го тикаше към импулсивни и безразсъдни реакции досега.
Може би е време да се помири и с майка си, да излекува раните от детството с първоизточника...

Пък дано и всички останали недовършени линии да засегнат, освен голямата тайна от детството на Мехди - сестрата на Зейнеп, детството на Баръш, и т.н.

Надявам се Сакине и Нермин след 1029373-тото им изясняване на отношения, вече най-после да спрат да ровят миналото и да осъзнаят, че ако искат да имат здравословни отношения с дъщеря си, е време да ѝ дадат малко пространство да диша и живее като нормален голям човек, вместо непрекъснато да ѝ светят...

Султан дано приеме предложението на Али Ръза бей, да не се прави и тя на ощипана и излишно скромна, да се върне малко към първоначалната си смелост и размах, че нещо се позагуби напоследък.

Емине да спре да съществува само като коректив за Зейнеп, а да видим развитие на образа като самостоятелен такъв - личен живот, професия.. Искрите между нея и Саваш явно всички сме ги уловили, дано сценаристите доразвият отношенията, да не стане като в Ранобудна птичка между Дерен и онзи хубавец от чифлика, дето 10 епизода флиртуваха и се сближаваха, а накрая нищо.

# 559
  • Плевен / София
А дали ще ни пуснат втори фраг

# 560
По-скоро не, днес по принцип пускаха официалните снимки и озета...

# 561
В руския форум пише, че това е бебе Мюжгян.
Ако е истина, скок във времето ли ще има ?

# 562
Може да направят като в Ранобудна птичка, само че не само 1 година, а няколко напред... Това ми дава надежда, че може и да не убият Мехди, а просто да разделят пътищата им със Зейнеп.
В крайна сметка, това от самото начало си беше нейната история, Мехди беше главен герой в нея, но не в цялата...

Изнервям се вече, да идва тази Сряда!

# 563
Малката Мюжгян повече на З.прилича отколкото на Бенал. 😀 😀 😀

# 564
Ха, добър ден, момичета Kissing Heart

Още ми е странно след вчерашната новина, че Ибо напуска сериала. От една страна смятах, че е крайно време да разделят Мехди от Зейнеп, от друга героят му ще ми липсва Rolling Eyes Не обичам сбогуванията аз, разчувстват ме, дори когато са на кино Kissing Face И Ибо си взе довиждане с голяма част от екипа Sleepy

Вчера имаше много бурни реакции насякъде в мрежата. С някои съм съгласна, други доста ме напрегнаха. Изведнъж масово се заоплакваха от втория сезон на сериала... звученето е все едно някой насила ни е накарал да изгледаме тези 24 еп. Rolling Eyes Добре, 2-3-5-10 скучни епизода може и да си причиниш, но 24... не знам, можеби аз нещо не разбирам.

Интересно ми се стори едно тълкуване на промо-плакатите на двата сезона в отговор на многобройните оплаквания, че сериалът бил за историята на Мехди и Зейнеп и че във втори сезон е подменена >>> на плаката за първи сезон виждаме Мехди и Зейнеп заедно, един до друг, но на плаката за втория сезон двамата са ясно разделени и заобиколени - Мехди от Бенал, а Зейнеп от Баръш... ами,  наистина е така и точно в този дух се стекоха събитията в сериала Kissing Smiling Eyes

Също така има доста коментари, че са похабили таланта на Ибо и са го мъчели в глупав сериал. Според мен, благодарение на промените в героя му, точно Ибо успя да разгърне в най-голяма степен актьорския си арсенал и да спечели много нови почитатели. Като доказателство, някой си е направил труда да сравни броя на последователите му в инстаграм преди и след ДЕК... ами, удвоил ги е, че и отгоре Sunglasses

# 565
  • Плевен / София
Кате, никога не съм разбирала фенове, които се "жертват", за да гледат нещо, което не харесват. Аз например харесвам Йозджан Дениз...Гледала съм всичко с него до този момент, но "Толкова дълго те чаках " не ми хареса и след първата серия спрях да го гледам.
Четох, че Ибрахим е изнесъл сериала на гърба сивсе едно това, което гледаме е моно спектакъл...

# 566
Абсолютно, Гости! Сега сигурно ще чакат с нетърпение рейтингите да паднат, за да кажат - ами, ето, Ибо носеше ДЕК на плещите си Kissing Face

# 567
  • Плевен / София
Абсолютно, Гости! Сега сигурно ще чакат с нетърпение рейтингите да паднат, за да кажат - ами, ето, Ибо носеше ДЕК на плещите си Kissing Face
Ще видим....Но, ако грешат няма да си признаят....

# 568
Дали ще имаме втори фраг и дали там ще загатнат напускането на Ибо, как мислите?

# 569
  • Плевен / София
Дали ще имаме втори фраг и дали там ще загатнат напускането на Ибо, как мислите?
Ако тази вечер не пуснат фраг, сигурно ще си останем само с този ...

Общи условия

Активация на акаунт