Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №71

• 29 174
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Май тая седмица няма да има серия....Expressionless

Явно се е наложило промени в сюжета......от напускането на Ибрахим.

# 586
  • Бургас
Май тая седмица няма да има серия....Expressionless

Току що и аз прочетох същата информация при рускините! Е...и тук не се размина без скандал...

# 587
Ето защо нямаме озет, снимки и фраг. Надявам се пропускането на седмица и напускането на Ибо да не дадат отрицателен ефект на сериала..

# 588
  • Плевен / София
Ето защо нямаме озет, снимки и фраг. Надявам се пропускането на седмица и напускането на Ибо да не дадат отрицателен ефект на сериала..
Дано си е заслужавало...Между първи и втори сезон се смениха доста от актьорите в сериала "Рамо"...отидоха за по добри роли...Сериалите им приключиха вече, а "Рамо" продължава да се снима и то с не лош рейтинг...

# 589
  • Бургас
Говори се, че ще има няколко години скок във времето, което е наложило презаснемане на сцени и затова не са успели с монтажа.

Това момиченце се спряга за порасналата Мюжгян.

# 590
Аникси, мерси за обяснението, така по-лесно мога да си представя защо наистина има разлика след 26-ти епизод и защо се случват тези промени.
Аз не бих се отказала да гледам, независимо от всичко, защото ми е интересно как ще завърши. Единствено искам да планират качествено финала, когато и да е той, да не стане мазало като с Мистър Грешен и разни други дизита, дето в последния епизод така претупаха нещата, че се чудиш имаше ли въобще смисъл да правят сериала.

Честно казано, предпочитам да се знае, че примерно още 10 или 15 епизода се планират, но да се изпипат и да се даде заслужен завършек на всички сюжетни линии, отколкото да се продължава хаотично, без много логика, само и само да има пълнеж, докато изведнъж не решат да клъцнат проекта и да си останем недовършени.

# 591
Аз пък държа да видя как ще се развие историята на Баръш и Зейнеп, така че не ми допада- ако има такъв голям скок във времето. Close
Предполагам, че продуцентите от ОГМ ще направят финал на сериала-през май месец. рейтинга го позволява.

причината за липса на серия- била футболната среща м/у Турция и Холандия, утре вечер.

# 592
Не знам какво да кажа, освен че гледането на турски сериал си е истинско приключение с много неизвестни. Турците не умеят да бягат на дълги разстояния, пък все се пънат да участват в маратони. 10-15 серии и започват да буксуват, да вкарват психопати, мафиоти, възкръснали мъртъвци и кашата е пълна.

Все някога ще стане ясно защо Ибо напусна, но в ума си имам много примери за актьори, напуснали своя сериал само за да се сгромолясат безславно в следващия проект. Считам, че Ибо има добра работна етика и не изоставя колегите си, напускането му е съгласувано, но ако все пак той е инициаторът на напускането, ще изпитам леко разочарование.

# 593
  • Бургас
  Да бе, да...ние трева пасем! Те днес решиха, че ще има футболна среща! Затова 20 мин. след като пуснаха фраг и го махнаха!
Има си проблем продукцията, две мнения няма, но поне да ни изведат подобаващо до един логичен край!
Жалко.....ще си чакаме още една седмица Pensive

# 594
Доста неприятно се получи, както и да го погледнем. Мисля, че решението тази седмица да пропуснат излъчването на епизод е най-правилно. По-добре да обмислят какво и как може да се случва от тук нататък в сериала и да има някаква приемственост в сценария, отколкото надве-натри да скалъпят нещо. Конкуренцията в сряда е убийствена и един грешен ход ще се отрази много демотивиращо на екипа. Нека не се получава като с власите на края на Дунава...дано устискат още няколко седмици, за да завършат историята подобаващо.

Aniksi, много ти благодаря за информацията относно договорите. Звучи ми съвсем логична и достоверна. Грубо казано, на всеки 12 еп. се отваря трансферния прозорец за актьорите и сценаристите значи Satisfied

Ибо няма как да сбърка с проекта в Нетфликс, защото там епизодите се снимат предварително и после се пускат наведнъж, за да си ги гледат хората, който, когато поиска. В този ред на мисли, факторът рейтинг не влияе, нито пък желанията на феновете могат да оказват натиск над сценаристите. Каквото са заснели - такова. По принцип, форматът на Нетфликс е един сезон да е от 8 серии по 45 мин. Не знам дали и в Турция е така. При всички положения обаче не всеки има достъп до платформата, което е ограничаващ фактор. Т.е. популярността на едно класическо дизи по презумпция е по-голяма, а и осигурява работа на актьорите за по-дълго време. Като заплащане нямам идея дали е повече. Верятно за себе си Ибо е преценил плюсовете и минусите и е сметнал, че това е най-доброто решение. На нас не ни остава нищо друго, освен да му пожелаем успех Kissing

# 595
От реклама на Пантен

# 596
  • Бургас
Много странен ден... за кино, без филм! Rolling Eyes А и фенските страсти поутихнаха....Но се натъкнах на едно съобщение на Ivanka Encheva от групата  Перлите на турското кино®️ във ФБ, за което много и благодаря! Flowers Tulip
"За почитателите на романите на Д-р Гюлсерен Будайъджъоглу!
На българския пазар от днес е романа "Момичето на прозореца".
По първите две глави от книгата е сериала "ДЕК".
За желаещите да си я поръчат: https://www.book.store.bg/momicheto-na-prozoreca…   - тук ще намерите и описание на историите.
Скрит текст:
От 1.04.2021 г. ще започне излъчването на сериала  
"Момичето на прозореца" в главната роля ще бъде Бурджу Биринджик.

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 15:17 от Аniksi

# 597
Добро утро, момичета Coffee

Да повдигна малко темата, че от вчера наистина е доста тихо Kissing

Блогърът Токио е отговарял на въпроси в инстаграм. Според него неизлъчването на епизод на ДЕК вчера е било стратегическа грешка. Футболният мач на националния отбор е бил само извинение, защото останалите сериали са си излъчвали епизодите нормално. Освен това другата седмица започвал още един нов сериал в сряда и конкуренцията ставала вече свръхголяма.

Донякъде съм съгласна с разсъжденията му. Сега погледнах рейтингите на Dizilah, има спадове, но не са фрапантни, някои сериали, в някои групи даже са увеличили публиката си. Т.е. мачът наистина е извинение, но вече писах, че според мен е по-добре да пропуснеш една седмица излъчване, отколкото да пуснеш нещо, направено на надве-натри, с което да компрометираш и по-нататъшното развитие на действието Rolling Eyes

Също така го бяха питали дали е ясен партньорът на Демет за филма, който ще снима през лятото. Отговорът е: "да".

И последно, сега като се е видяла със свободно време, Деметката пак е в залата за танци People Dancer

# 598
  • Плевен / София

И последно, сега като се е видяла със свободно време, Деметката пак е в залата за танци People Dancer

При тях няма ли локдаун....
Честито Благовещение Heart

# 599
Гости, правилно обръщаш внимание Hands Plus1 Това най-вероятно е в новия ѝ дом (съдя по вътрешното стълбище и вратата, които се виждат на заден фон), т.е. аз подвеждащо написах, че е в зала за танци.

Буквално е написала: "След като наредих дома си, сега е време за танци Flowers Hibiscus Имам страхотни предложения за (дрехи) за танци и спорт за вас. Следва реклама на някакъв сайт и завършва с - хайде, малко движение Flowers Hibiscus "

-------------------------

Ще има някакъв скок във времето вероятно. В туитър коментират, че Бенал вместо да я състарят, са я подмладили обаче Joy

Така като гледам по якенцето, детето верно може да е Мюжгян, защото се е снимало с Ибо и Инджи Rolling Eyes

Въпреки че на мен честно казано, стилът на всички ми изглежда доста ретро, та не знам напред или назад във времето ще скачаме, или някой ще си представя нещо Thinking

---------------------------

Две момичета, фенки на сериала (по-точно на Демет) са били на сета днес. Пуснали са тази снимка, на която всички актьори са в черно... сещате се каква сцена са снимали вероятно.

Момичетата са изсвирили песен, за да поздравят Наз за рождения ден. Демет след тях е носела торта. Приказвали са си с Енгин. Демет била много красива. Щели да пуснат още информация, като се приберат от сета.

Ето това е профилът на едно от момичетата https://twitter.com/1demetincerenii, а това е на другото https://twitter.com/1demetinsevgisi има доста информация, развълнувани са, че целия екип им е ръкопляскал на изпълненията. Има качено видео как свирят, наистина е много приятно.

И братя Тунахан или Енгин и Каан Wink

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 16:36 от super_katia

Общи условия

Активация на акаунт