Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №71

• 29 100
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Артистката, която играе Сакине трябва да получи някаква голяма награда, може и международна. По-противен женски образ не съм виждала да бъде пресъздаден на екран. Фигура, движенията, скомряне на устни, злобни очета, злъчен език, итригантка, злобарка Не. Никой не може да я мине...УжасТ просто нЕкакъв...

# 106
  • Бургас
И каката удари дъното! Разбирам загрижеността и, но все пак Баръш  е зрял човек!
Айдеее, самолетчето и за Америка! Дори екипът се радва на тръгването и! Wink

# 107
  • Плевен / София
Радвам се, че този път Баръш беше свидетел на случилото се...обаждането на Бенал....Зейнеп искаше да откаже разговорът, но той я насърчи и видя какво е направил Мехди....
Много грозни намеци на Озлем относно Зейнеп...Ще видим утре по добре с превод...но Озлем много лесно издава присъди...Все едно Баръш не може да взема сам решения или му трябва настойник....Зейнеп си била направила сметката...

# 108
Озлем с мед да я намажеш в сравнение с подмолното Сакине! Едната се опитва да защити брат си, а другата забива нож в гърба на СОБСТВЕНОТО си дете!

# 109
Щастие Two Hearts

Много ми хареса тоалета на Зейнеп-бяла блузка, дънки и бели маратонки- спортно елегантна Simple Smile

# 110
  • Плевен / София
Прекрасен момент....
Почвам да броя палтата на Зейнеп...до тук в серията са три....
Финалът май го видяхме в края на фрага....

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 22:46 от gostenka68

# 111
Сакине има повече ефирно време / в този епизод / от главните герои Angry

# 112
Вие сте се преместили в новата тема без да разбера и аз се чудя защо е тихо покрай новия епизод.
Простете ме, момичета! Записвам се да ви следя, изоставам с епизодите... ❤

# 113
Мехди правилно си взе детето. То майка му къде ли не го разнася и в сняг и в студ. Не разбирам претенциите на Зейнеп за детето.

Значи със случката трябваше да съчустваме на Сакине. Нищо де, поне идея й дадохме за следващите й действия Simple Smile

# 114
  • Плевен / София
Това е....Мехди си  взе детето, а Бенал избяга през нощта...Каквито и причини да е имала да го направи, трябваше да говори очи в очи със Зейнеп, а не да оставя писма....
Естествено при липса на майката за детето грижа има бащата....
Да видим какво не съм разбрала утре с превод....

# 115
  • Бургас
Ако искате ме плюйте, ама това поведение на Мехди беше най-логичното от много време насам!
С думи, без думи, с писмо или не - евалла на момчето! За тази постъпка не мога да го обвинявам!

# 116
  • Плевен / София
Ако искате ме плюйте, ама това поведение на Мехди беше най-логичното от много време насам! С
С думи, без думи, с писмо или не - евалла на момчето! За тази постъпка не мога да го обвинявам!
И аз...така погледнато и представено..Мехди е в правото си....

# 117
Ако искате ме плюйте, ама това поведение на Мехди беше най-логичното от много време насам!

Винаги се е държал грижовно, бащински и с много обич към детето.
Сега да не почнат Зейнеп и Баръш съдебни дела, за да му го вземат /дано не стане така/

# 118
Недоумявам как майката на бебето се е съгласила на снимки. Разбирам, ако от време на време дават кошарката с бебето , но толкова народ да го подхвърлят от ръка на ръка?!... Дори да нямаше пандемия, за малко бебе на 2- 3 месеца не е здравословно.

Не разбрах, какво пише в писмото, но защо Мехди да не вземе дъщеря си???
Освен него, кой друг има юридически  права!?
Бенал изостави детето си, има ли морално право право да поставя условия!!!

# 119
Аз не им ги знам на турците законите, но детето нали се роди преди брака. Мехди припознал ли го е? Записано ло е на негово име

Общи условия

Активация на акаунт