Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №71

• 28 996
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Бях се наканила тази вечер да гледам епизода с превод, но се замотах нещо и ще си го оставя за утре. Благодарности на преводачките Heart

Иначе Наз е била на гости на Демет в новата ѝ къща и е готвила лазаня Kissing Smiling Eyes

Били са и на снимки. Тази патерица в дясно дали не е на Нермин? Защото не мога да се сетя за кого друг може да е Thinking
П.С. Тази Бенал не излиза от дома на Зейнеп, бе Imp

И аз докарвам същата физиономия при мисълта, че утре е понеделник Satisfied

# 241
  • Плевен / София
Здравейте момичета...
Нова седмица...нов късмет Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:
Новият сериал, който гледам...Аз като дете на полковник от запаса, си падам много по "военни" сериали....
-----------------------------------------
Допълвам...Намерих един филм, в който играе актрисата, която сега ни е "любимка" в ролята на Сакине...
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 10:48 от gostenka68

# 242
Здравейте момичета...
Нова седмица...нов късмет Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:
Новият сериал, който гледам...Аз като дете на полковник от запаса, си падам много по "военни" сериали....
-----------------------------------------

Гости, това е моят човек!
Хареса ми първи епизод, дано да продължи с такова напрежение и екшън.

# 243
И аз съм в отбора на Разузнаването, снощи съм го гледала онлайн. Снощи е счупил тавана с този рейтинг.

Но и за срядата нямам търпение.

И на вас хубава седмица, ще е студеничка, но нищо, пролетта наближава!

Мери, Чаалар ли е твоят човек. Много му ходи тази роля!

# 244
Снимките към 36 еп.

Има и резюме, ако може някой да го пусне, ако не аз ще се опитам да го преведа по-късно.

Скрит текст:

# 245
[bДданни ][/b], точно Чаалар Heart
Много интелигентно излъчван, прекрасно чувство за хумор, много секси дрезгав глас с нотка на фалцет и външно не прилича на болшинството турци. Отиват му и др. роли, защото е талантлив.

super_katia, благодаря за снимките, а озета ще го чакам преведен.
Сега тази Бенал пак ли е в дома на Нермин!? Ако е там, не й ли омръзна да се влачи от къща на къща?!

# 246
Привет и хубава нова седмица Hug
Благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus

направих един превод от руски на озета.....
Зейнеп, на която Бенал е поверила детето си за да се спаси от Мехди, пристига в отчаяние! За да попречи на това дете да расте без майка в ръцете на баща, който подтиска другите, Зейнеп трябва да намери Бенал и да се погрижи за нея.

Баръш, който ще се озове в центъра на този конфликт, отново ще усети сянката от миналото на Зейнеп - но пак  ще подкрепи жената, която обича.

Пътят на Зейнеп е трънлив, пълен с неочаквани събития, но не е ли достатъчно една усмивка, думи от любов, за да забрави всички тези трудности?

Мехди е решен да се грижи сам за детето си и да не го дава на никого. След като Нух и Джемиле най-накрая се изправиха лице в лице с/у него и осъдиха стореното, той вече е напълно сам.

Опитвайки се да промени миналото,  Мехди  ще обърне настоящето и бъдещето си с главата надолу. Може ли да остави всичко и да се върне към добрите стари времена и стария си живот? Явяват ли се фактите  без значение, ако ги отрича? Може ли да опита да избяга от себе си?

На хоризонта отново се събират - тъмни облаци, озарени от нова любов, топене на ледове, борба рамо до рамо и преодоляване на трудности./??/

Случилото се в миналото е прелюдия към настоящето и бъдещето, но зависи от това, което правим днес.

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 15:12 от Airra

# 247
Благодаря ти,  Аirra Heart

Интересно е резюмето. Да идва сряда, че наистина ми е интересно какво и как ще се случи. Дано не се налага да ремонтираме Зейнепчето (да я бием демек Joy ), че тъкмо почна да нацелва правия път и айде обратно към блатото Мехдиево Rolling Eyes

Междувременно Демет отговаря в шеговит тон на поредната журналистическа измислица по нейн адрес. Оузан и той ѝ влиза в тона. Доколкото схващам са писали нещо за новия ѝ дом, че не бил завършен, че не можела да готви (предполагам заради снимките от лазанята на Наз вчера, ей такива сигнално жълти неща Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 248
Привет, дами Hug

Благодаря за снимките, озета и превода на озета Gift Heart

Първата част на озета я разбрах, но втората част е пълна мистерия??!!
Да ни пуснат  втори фраг и да се объркаме повече Grinning

топене на ледове, борба рамо до рамо и преодоляване на трудности.
/??/

Това ако се отнася за Зейнеп и Мехди, то тогава какво ще стане с новата любов  Зейнеп- Баръш ,  объркват ни съвсем...

# 249
Привет, дами Hug

Благодаря за снимките, озета и превода на озета Gift Heart

Първата част на озета я разбрах, но втората част е пълна мистерия??!!
Да ни пуснат  втори фраг и да се объркаме повече Grinning

топене на ледове, борба рамо до рамо и преодоляване на трудности.
/??/

Това ако се отнася за Зейнеп и Мехди, то тогава какво ще стане с новата любов  Зейнеп- Баръш ,  объркват ни съвсем...

Това за ледовете не знам, но борбата рамо до рамо си мисля, че се отнася за Зейнеп и Беръш. Нали пише, че той пак ще я подкрепи.

# 250
Тая част, затова й сложих въпросителни, защото не съм сигурна в превода, ако искат момичетата знаещи повече турски да ме поправят..........

ето за Демет Wink
Цитат
💥 Демет Оздемир опровергла слухи!

Сегодня вышли новости о том, что актриса не успевает закончить ремонтные работы в доме из-за того, что у неё очень плотный график. В связи с чем, ее молодой человек взял ремонт в доме на себя, а все на столько плохо, что соседи даже приносят актрисе еду! А вот ответ от Демет:

📍 «Дом уже закончен. Ремонта больше нет Simple Smile @bacaksizpinar обо всем позаботилась, чтобы я не переехала домой до окончания ремонта и я умею готовить Simple Smile но один из моих соседей прислал мне чудесный инжир десерт я с удовольствием его съела. По вопросам и жалобам обращайтесь в DM»

Огузхан Коч также поделился фотографией в своих стори следующего содержания:

📍 «Вам нужно отремонтировать свой дом, но вы очень много работаете ??? Я всегда готов со своей сплоченной бригадой и надежным сервисом! Информацию о ценах можно получить в DM.»

..................................................

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 15:19 от Airra

# 251
Airra, моят турски е сериален, затова пуснах през преводач оригиналния текст и пак същото излиза, но те така ги пишат резюметата - леко витиевато, та не винаги е ясно какво е искал да каже авторът Nerd В сряда ще стане ясно за какви ледове и борби става дума Kissing Face

Харесва ми чувството за хумор на Деметка и Коч Revolving Hearts Въпреки че няма какво да отговаря и да се обяснява. С жълтата преса никога няма да излезе на глава.

# 252
И моят опит да прочета изречението с въпросителните:
На хоризонта, озарен от нова любов, топящи се ледове и съвместни усилия пред трудностите, надвисват черни облаци. или На светлия хоризонт пред влюбените, където ледовете се топят и те са си подали ръка да преодолеят всички трудности, се трупат черни облаци.
 (Сложна тази турска граматика. Нямат предлози, всичко накачили едно след друго, което определя граматическите отношения - иди, че го разплитай. Така че може да не е нито едно от двете. Grinning )

# 253
  • Плевен / София
И аз съм в отбора на Разузнаването, снощи съм го гледала онлайн. Снощи е счупил тавана с този рейтинг.

Но и за срядата нямам търпение.

И на вас хубава седмица, ще е студеничка, но нищо, пролетта наближава!

Мери, Чаалар ли е твоят човек. Много му ходи тази роля!
Ненамерих тема за сериала ...

# 254
Пореден успех за феновете на DEK Sunglasses Второ място сред най-обсъжданите сериали за седмицата в социалните мрежи.

Общи условия

Активация на акаунт