Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №71

• 28 993
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Дженгиз ще отвлече Зейнеп и ще иска откуп- 500 хилядарки.
И кой ще плати? Баръш?
А Мехди ще си върти броеницата.

Не ми харесва такъв развой на събитията.
Дано сценаристите са написали нещо по- смислено.

# 226
А, ми Мехди Кахраман кога ще плати нещо сам!
Все не иска Баръш да го спасява, но все парите на Баръш го спасяват.
dariVale е право в това отношение - " свършвам една простотия, даваме на кило обещания и после дигаме рамене с овчи поглед".
 Другите да се оправят, Мехди си има броеница за успокоение на нервите и много ме дразни като кажа с един самосъжаляващ се, примирен  и непукиски глас - yapmadan !?/не знам дали правилно съм го написала, но вие ще се сетите за какво говоря/.

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 23:18 от mery_poppins1

# 227
Затова казвам, че пак върнаха интригата, защото могат в много посоки да завъртят действието и все ще е логично, т.е. няма да стои като кръпка (да видим, де Laughing ) А дали ще ни хареса, или не - в сряда ще можем да кажем Kissing Smiling Eyes

И отново Андреа се е вдъхновила от Зейнеп и Баръш Heart Аз също съм в техния отбор. Дано Мехди си спаси кожата, но не го искам вече до Зейнеп.

# 228
Преди месец го бях написала:
Веднъж с мафията - завинаги с мафията...
Съжалявам, в по предишна тема писах, че Мехди не е много умен, доколко съм права незнам, но той е наивен...Как смята, че ще си вземе бохчите и ще си тръгне?! Че какъв е според него Дженгиз?! Защо е тартор там, в затвора?! Какво разбра за него като излезе?!  След разговора с Дженгиз какво ще направи?! "Ще платиш с някой, който те обича...", спокойно му каза мафиотът. Откъде Дженгиз знае кой го обича...Или той ще си нарочи някой, за когото Мехди да го заболи. Децата, сестрата, Зейнеп... Защо да е Зейнеп? Мехди никога нищо не е могъл да направи за нея, напротив. Сега още по-малко. Но Зейнеп вече има кой да я защити. Едно отвличане на Зейнеп ще се стовари върху Баръш и той ще направи всичко за нея, защото има ресурса и финансов, и институционален, а Мехди само ще страда и най-много да набие някой, евентуално...
Въпросът е, че за всеки друг, който бъде похитен, Зейнеп "иска-неиска" отново ще е на линия....Ето на това му викам аз: умиране има , отърване няма...

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 10:36 от mari08

# 229
Ама каква гледка са Мехдиеви като се изнасят от конака със сакчетата. 😀 😀 😀
Смешна работа и жалка.

# 230
За съжаление от сценария досега не разбрахме какво точно представляваше работата на Мехди за Дженгиз. Толкова антураж, за да охраняват човек, който надзирава няколко магазина - нелогично. Мехди, освен да ангажира горилите със своите грижи, друго не направи. Много слаб момент в сценария беше това. Не видяхме никакви мафиотски изпълнения, следователно Мехди спокойно можеше да се шири в палата и да си разиграва горилите напред-назад - да купят бебешко мляко за Мюжгянчето, да осигуряват дискретна охрана на Зейнеп ханъм, да пазаруват и пълнят хладилника, защо не и да готвят, нали Джемиле го остави сам-самичък.

Да се измъкват от тази сюжетна клопка сценаристите някак в следващия епизод и да създадат реални проблеми пред героите ни.

Вчера, като правих фрага, като съм се изсилила и съм превела, че пазителките пазели принцесата от лоши мъже, пък то било от един лош човек, ама като не съм чула точно. Не че не ми прозвуча странно де! Grinning

# 231
Привет Hug
Рано, рано с кафето гледах половин серия с бг. превод.
Научих две нови /за мен/ неща.

Нух- напуска работата си при Баръш , истински мъж , който иска да стои на краката си и да си подреди живота, без чужда намеса.

Озлем каза на брат си, че допуска същата грешка, както първия път... това какво ли означава?
Баръш е обичал, но съпругата му него- не. Възможно е и Озлем да е "помогнала" на съпругата да го напусне?

# 232
И аз снощи прегледах епизода с Бг субтитри, доволна съм, че 95% съм разбрала от гледането с Руските, само на определени моменти исках да видя точното значение, като например разговорите на Зейнеп с Баръш, така сладко се кикотят заедно, добре им се получава химията..на Баръш му светят очите, ама и Зейнеп изглежда искрена...поне засега не долавям онази дразнеща за мен сянка на сдържаност и съмнение, които са присъщи на героините от дизитата, които хем харесват мъжа с който са, хем нещо тайно ги гложди и не им дава мира да се насладят напълно на момента. Нали се сещате за какво говоря? Дефне от Любов под наем, Санем от Птичката...

Lilims, къде видя, че Нух е напуснал работата при Баръш? Аз само разбрах, че каза на Мехди, че се изнасят от къщата и ще си търсят самостоятелна квартира, то той ако напусне - нито имат къде да живеят, нито работа..не знам как я мислят?

# 233
Bea Snow, след 38 мин. когато Нух отива в дома на Зейнеп. На нея казва, че иска да работи старата си работа, че е благодарен на Баръш... предполагам, че ще наеме кафене.

# 234
Преди миналата серия имах сериозни притеснения как Зейнеп ще каже "да", ако го каже. Много хубаво го каза. И въпреки колебливото обяснение за решението да приеме предложението "Баръш ме обича", наистина се държи като човек, който действа осъзнато, решено и е щастлив от това. Има една книга, която е филмирана - "Любовта идва полека"/Love comes softly. Винаги това изречение ми идва в ума, когато се случва бавна трансформация от уважение и доверие в любов. И при нашите птички е така.

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 13:07 от Дданни

# 235
  • Плевен / София
Нищо спокойно не ни чака. Зейнеп пак ще плаща за глупостите на Мехди, според последните думи на Дженгис. Сервират му вече сметката на Мехди.
Както се казва " няма безплатен обяд" .
Още не съм се прибрала вкъщи,  но колкото мога ви следя от телефона 😀

# 236
Лили, вярно! Забравих за този момент, но правилно - човек трябва да се занимава с това, което му е по сърце.

Дданни, и аз се сетих наскоро за този филм във връзка с историята на Зейнеп...
Книгата не съм чела, но филма го бях гледала след една тежка раздяла с човек, с когото всичко беше мнооого драматично, и се успокоявах и лекувах докато гледах него, заедно с този: https://www.imdb.com/title/tt0406046/?ref_=nm_flmg_act_25, който е на подобна тематика.

Не ме учудва, но въпреки всичко не мога да проумея това странно спокойствие на Караджови - изобщо, как я мислят тази работа? Дженгиз от едната човещинка бил помогнал на Мехди, а сега заради черните му очи ще го разбере и даже ще го благослови, че напуска бизнеса...абе, Олум!

# 237
  • Плевен / София
Прибрах се....
Изпълнявам си обещанието...

Излишно е да казвам, че предпочитам Баръш пред Мехди и се надявам неговото минало да е по светло от това на Мехди...Да видим...

# 238
Прибрах се....
Изпълнявам си обещанието...
Много благодаря. Прибрано на сигурно място.

# 239
Демет пак се е забавлявала в ИГ. 😀

Общи условия

Активация на акаунт