Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №71

• 28 989
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Беа, добре, че каза, че Катя пише тук за първи път. Аз понеже с удоволствие я чета в други теми, напоследък в тази за Марашлъ, и направо не забелязах, че не е била сред нас досега.

Катя Flowers Hibiscus

Цитат
тя така или иначе всички носи на гърба си, какво е още едно вързопче...
Тя направо си го нарами вързопчето, от гърба ѝ го свалиха. Не знам на какво се надяваха обаче двамата корпоративни адвокати Баръш бей и Зейнеп ханъм? Детето си има баща.

Определено започва някакъв обрат в Мехди - много се радвам. Спуснаха го твърде силно по стръмното и трябваше да се спре някак. Сега очаквам умела развръзка и на ситуацията с горилите му и зависимостите му от Дженгиз. Нещо куца в сюжета там и трябва да се поправи, дано новата двойка сценаристи успее.

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 21:48 от Дданни

# 211
  • Бургас
Домът, в който си роден, е твоята съдба. 35 епизод бг. субтитри
  https://ok.ru/video/2487144745492   

Фраг не знам дали ще има, но момичетата преводачки ни зарадваха с бърз превод на серията! Flowers Hibiscus Heart

# 212
# 213
  • Бургас
https://vk.com/dizimedya?fbclid=IwAR0eY1_a8UufiLKuJ_8ncVbfCZvKm1 … l_wall_-132999259

И фрага с руски суб. - ооо, много романтика, ама и блудницата се завръща....общо взето май ще е спокойно....

# 214
Благодарности за превода!

# 215
Нищо спокойно не ни чака. Зейнеп пак ще плаща за глупостите на Мехди, според последните думи на Дженгис. Сервират му вече сметката на Мехди.

# 216
Айдее, правилно ли разбрах, дядо Шапко каза на Мехди, че все ще намерят някой, за когото му пука и ще си разчистят сметките с него?? Не се напуска така лесно мафията, бе Мехди-уста...наивник на средна възраст! Weary

# 217
БГ субки - https://ok.ru/video/2387104827936

Който предсказа, че Зейнеп ще пострада покрай глупостите на Мехди, да си каже веднага, че не помня. Някой предположи, че ще я отвлекат.

Много голям наивник е Мехди. Дженгиз каза обаче, че сигурно има някой, който обича Мехди, а не когото Мехди обича. Защо ли избра такава тактика?

# 218
И естествено, най-вероятно пак Зейнеп ще обере пешкира.
Аман, бе!

Бял ден не видя, дано поне да се задържи връзката им с Баръш, да ги видим повече заедно...то е ясно, че няма да отървем най-малкото още едно отвличане, кой знае дали и в болница няма да видим Зейнеп...с трите влъхви..ъъ.."пазителки" до леглото си Smile

# 219
  • Бургас
Да бързам, не изгледах добре фрага, но думите на дядото ги преведох като "все някъде има някой, който те обича Той ще плати вместо теб..." Зейнеп ще плаща пак..
Дданни Flowers Tulip за субките. А тактиката на дядката е абсолютно в стил - проточване на действието.Сега ще трябва с "конкурс" да изберат, кой ще е съперник на Джемиле в любовта към Мехди!

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 22:04 от Аniksi

# 220
Естествено, че Зейнеп ще плаща!
 Мехди се изнася от голямата къща, но оттърване от мафията не става лесно!
Бенал не се е върнала, ами са я издирили и намерили. Гледа като  припикано мушкато! Май не й харесва, че са я открили. Това в никъкъв случай не може да се каже, че е майка. За мен оправдание няма. Не стига, че досега все другите й гледат детето, та чак пък и дотежа и се измъкна с нелепи оправдания.

Да не е някаква грешка при рускините, които са правили превода?
По-логично е да навредят на някой, който Мехди обича, а не обратното. Иначе Бенал трябва да го отнесе Simple Smile)))))))))))))

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 22:07 от mery_poppins1

# 221
Е, много са добри, трябва да им се признае. За пореден път връщат интригата в сериала Sunglasses При това по много естествен начин. Още в затворските епизоди бяха заложили нишката, че Мехди освен Зейнеп друго не вижда и дядото го забеляза това веднага Kissing Smiling Eyes Както и че Зейнеп направи и невъзможното да го измъкне. Еми, щом има пушка на сцената, ще гръмне Wink (въпреки че това в дизитата не винаги важи) Kissing Face

Интересно ми е къде са Зейнеп и Баръш, защото мястото прилича на хотел. Даже съм сигурна, че е хотел.

# 222
Да бяха ни подарили една серия романтика...

Мехди трябваше да знае, че няма нищо безплатно, рано или късно ще си плати.
И все пак, той не е искал пари от Дженгиз, беше се настроил да лежи в затвора...
Дядката използва момента, да го впримчи. А може би това е план на Вейсал?!...

Цитат
Интересно ми е къде са Зейнеп и Баръш, защото мястото прилича на хотел. Даже съм сигурна, че е хотел.

Може би са в София Simple Smile ))))

Благодаря за преведената серия и за фрага Flowers Hibiscus

# 223
Правилен е превода на рускините. Ситуацията е следната. Дъртия не заплашва някого, когото Мехди обича.
Мехди му дължи пари и типично в Караджовски стил казва - нямам да ти ги върна, не ща и да работя за теб, няма да ме убиеш за някакъв си половин милион лири, я. (стилът - свършвам една простотия, даваме на кило обещания и после дигаме рамене с овчи поглед).
Дедито му отговаря  - ми няма проблем, да видим ще се намери ли някой, който да те обича толкова, че да ти плати дълга...
Ей това е цялата работа. Зейнеп няма да е невинна жертва. Тя с двата крака ще скочи сама в блатото, та Мехди да изпълзи по гърба й на сухо.
За протокола ще кажа, че бях от тези, които предвиждаха такъв развой и искрено се надявам да НЕ бъда права.

# 224
  • Бургас
Цитат
 Дедито му отговаря  - ми няма проблем, да видим ще се намери ли някой, който да те обича толкова, че да ти плати дълга...
Ей това е цялата работа. Зейнеп няма да е невинна жертва. Тя с двата крака ще скочи сама в блатото, та Мехди да изпълзи по гърба й на сухо.  
Това е истината! Жалко за Баръш...Но все пак ще ни подарят малко романтика....за да ни стане още по-гадно!
И аз си помислих, че най-накрая може да са стигнали до София! Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт