Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №71

• 29 154
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
https://vk.com/dizimedya?fbclid=IwAR0eY1_a8UufiLKuJ_8ncVbfCZvKm1 … l_wall_-132999259

37-2 Фрага с руски субтитри

Много разочароващо...с нищо не ни изненадаха..Cry но ми стана криво все пак...

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 21:24 от Аniksi

# 631
И на мен ми стана доста мъчно за Мехди уста Disappointed Relieved
не заслужаваше такава съдба,,,,

# 632
И Бенал, нахалницата, пак на топло при женурята, а Зейнеп с бебето на ръце, направо на врата й даже. ..

# 633
Момичета,прекрасна идея за темата,аз също никога не съм правила за съжаление,ако мога ще помогна с нещо! Simple Smile
 Мнооого мъчно ми стана и на мен за Мехди,изгледжа беше решен да поправи грешките,но уви,много кофти,гледайки филма доста пъти се просълзих до сега,отново ме чака същото!
Относно Бъръш,и аз очаквах все някъде да сбърка и да я разочарова и тя да осъзнае колко много я обича Мехди,но само си мечтаех.. 😕 Все си мислех,че има нещо гнило щом е толкова добър,но явно не е както в повечето сериали,ще има друга изненада! С цялото си сърце казвам жалко за героя на Ибрахим... дори и като двойка заедно много се кефех да ги гледам,макар и за малко,точно затова мечтаех да се наредят нещата.. ще гледаме с интерес другата седмица.. 🍀

# 634
  • Плевен / София
И Бенал, нахалницата, пак на топло при женурята, а Зейнеп с бебето на ръце, направо на врата й даже. ..
Да...нищо ново под слънцето...
Аз също мога да помогна със събирането на информация за темата....

# 635
Ама чакайте малко, какво е това, бе?
Какъв е този трейлър, който показва убийство?
Идват ми много хаотични мисли накуп, разстроих се.

Ако Мехди си отива след като бива убит, не би ли следвало това да е кулминацията на епизода, която би било нелепо да разкриват нацяло във фрага? Все едно на трейлър за филм да покажат развръзката...

Този момент с Мюжгян пораснала и Бенал, която я пита "Къде отиде татко ти?" ми се струва, че е нечия фантазия или сън - има характерната леко размазана и жълтеникава бленда. Още повече, че Зейнеп бяга с бебето на ръце, докато Мехди се хвърля пред куршумите, за да ги предпази...

Много странно. Не искам да го убиват!! Не можаха ли нещо друго да измислят....
Но дори докато пиша това, знам, че както вече казахме, за трагичен образ като него, това е логичен край...
Мъчно ми е! Ще има голям рев, предусещам вече...

За темата на Деметка, дайте да измислим име първо, пък ако искате аз мога да я направя.

# 636
Сигурно ли е, че Мехди умря?
Сега Баръш ли ще ги коландрисва всичките тези жени, нали Мехди му ги зачисли!?

# 637
Сега не ми се мисли какво ще се случи с психиката на Зейнеп, щом Мехди умира пред очите ѝ, защитавайки я за втори път от куршуми (е, и детето си защитава, но все пак) Rolling Eyes Защо ли Зейнеп се грижи за малаката Мюжгян, а не Бенал Thinking Да идва сряда, че ми се гледт много Heart Eyes въпреки че знам, че ще пуснем някоя и друга сълза Kissing Smiling Eyes

# 638
  • Бургас
Оффф, пак ме предизвиквате Sunglasses Не ми се разсъждаваше върху фрага, ама не мога да устоя на раздумката Rolling Eyes , а и тъкмо бях започнала да си повтарям 21 серия със смърттта на Мюжгян та.....
Е, голям е бе....то такава игра! Че и като го облякоха пак със сивото поло и коженото сетренце - забравих за всичкото зло, което от глупост направи! Смъртта му напълно го реабилитира в очите ми и както се казва - за умрелите само добро или нищо! Защо, как, какво - ще си чакаме в сряда да разберем...Едно ми стана ясно, че никакъв скок във времето няма да има - явно Бенал сънува....Финала на епизода ще е може би погребението му, защото имаха снимки всички в черно...А защо бебе-М е със Зейнеп -продължавам да мисля, че са били отвлечени от Мето. А и последните му думи са към Зейнеп когато казва: "Аз не съм този, който ще стреля в теб! Аз съм този, който ще застане пред всичко, което лети към теб!"-  явно това го казва, когато тя му подава тухлата с бележката.
Много ме притесни погледа на Баръш.... и по- скоро очаквам някакъв срив в отношенията между двамата...Може би намеса на психиатър и евентуално завръщане към оригиналния финал на разказа за Зейнеп и Мехди.

ПП А за темата на Деметка, можете да ме включите - ще помагам с каквото мога. Свободно време и желание имам в излишък! Heart Eyes Kissing Heart

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 23:09 от Аniksi

# 639
Всичко е възможно, Аникси. Въпросът е дали това е било замисленото от новите сценаристи развитие на сериала, или решението на Ибо да напусне е променило в движение цялата концепция... Важното е, че Мехди получи това, което искаше - героична смърт в името на обичаните от него хора, повтаряйки пътя на баща си. За него родния дом си остана съдба и присъда. Не мога да разбера защо обаче някои фенове вече започнаха с обвиненията към Зейнеп Rolling Eyes

# 640
  • Бургас
super_katia  аз отдавна не разбирам много от феновете, но се отказах да чета разни пристрастни и крайни мнения, че се изнервям Някои хора забравят, че това е филм по сценарий пишещ се на коляно, което е равносилно да четеш  незавършена книга в чернова. Явно такава е политиката в турската киноиндустрия. Дали Ибрахим е пожелал да излезе или такава е била концепцията - ще се разбере рано или късно. Сериалът е продаден в над 50 страни, а Испания го излъчиха до 3-та серия и спряха, заради нисък рейтинг. В същото време има огромна гледаемост в нета.Така, че жалко за добрата  продукция, за чудесното партньорство и за това, че Демет само подсили с прекрасната си игра блестящо изградения образ от Ибо!
Все повече се убеждавам, че дали сега или по-нататък, но смъртта бе единствения изход за Мехди.И затова си мисля, че поне на този етап, Зейнеп ще му остане вярна...

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 00:02 от Аniksi

# 641
В Испания се изгавриха със сериала и много от феновете бяха бесни. Започнаха излъчването му в 00:45 ч., което дори за испанците е доста късен час... в началото имаха много добри резултати като публика и телевизионен дял, но няколко пъти им сменяха часа и дните на излъчване и накрая обявиха, че пресместват излъчването на някаква платена платформа. Тогава имаше призиви за бойкот, защото канал, който разиграва публиката си и не може да оцени сериала, чийто права е закупил, не заслужава и едно евро да му се плаща. Скоро не ми е попадало нищо по темата. Артистите, които озвучаваха сериала на испански бяха доста доволни от работат си и редовно качваха кратки клипчета от работния процес, но и тях не съм ги засичала от много време.

# 642
  • Бургас
super_katia Както винаги точна и изчерпателна! Ей за това с удоволствие си хортувам тук!

# 643
И кратката версия на реквиема за Мехди уста на български - https://ok.ru/video/2416698329632

Много безнадеждност в този край, много. Добрият човек ще свърши достойно, но понякога е по-добре да се осъзнае навреме и да изкупи вината си приживе. Такъв край исках за Мехди.

Ще ми липсва Ибо много. Сред купищата турски актьори той е моят човек, въпреки че аз съм широко скроена и харесвам много, да не кажа всички. Grinning С малки изключения на актриси, като причината най-вече е че са дръвца, които се пробват в актьорското поприще.

Не знаех за ДЕК в Испания. Катя, отново много благодаря за информационния фон, който създаваш около сериала, актьорите, всичко.

Михре е имала рожден ден вчера.

# 644
Добро утро!
Разбира се, че изпитвам тъга. И по Мехди, и по Ибрахим. Има нещо трагично, тъжно и в двамата. Може би, точно Ибрахим беше за тази роля. И домът му е същият, рано останал без баща, заобиколен от жени. Както домът във филма, с твърде много жени, които мислят, всяка поотделно, че се грижат за него, а той всъщност знае, че те са неговата постоянна, доживотна  грижа. Това е съдба, която той не е избрал...да бъдеш постоянно отговорен, до саможертва. Може би, точно в това се докосваха двата образа на Зейнеп и Мехди, чувството за постоянна обреченост да се грижат за някого...Иначе те бяха различни. Аз лично никога не повярвах в бъдещето на тяхната любов. Мехди обичаше Зейнеп като копнеж по невъзможното. За Зейнеп Мехди беше този, която ще махне товара от плещите й... Но и двамата разбраха, че в този свят те са се разминали. После всеки следваше своята карма...
Ибрахим има специално място в турските филми. Такова, което не всеки би могъл да има. Аз мисля, че неговата творческа съдба никога няма да бъде свързана с леки и безгрижни герои.
Демет е толкова универсална  и вече си мисля, че може да изиграе всичко. В нея има някаква голяма благодарност към всичко...това е щедрост, която идва "отвътре".  Партньорите, публиката я обичат. Тя не е най-голямата красавица, но е един открит и очарователен човек. Това не е лесно, дори е доста натоварващо.
Обичам този сериал. Докарва ми меланхолия, но с позитивен оттенък...

Общи условия

Активация на акаунт