Трудно съжителство със свекървата.

• 21 485
  • 571
  •   1
Отговори
# 150
Авторката след  двадесет, тридесет години, ще смени плочата.
Пълно щастие има, чак като надвиеш на себе си, с другите не се получава.

# 151
  • СИ

А, това променя нещата. Пак влизаме в гадния казус някой да пусне тема, да не каже всичко, ние да си пишем с едни предположения и накрая с един пост нещата да се обърнат.  Ми сега всичко написано досега от мен става безпредметно, много я мразя тази ситуация.

Та в новата светлина поставяй ултиматум на мъжа си и ако не иска и него го гони, ти си имаш дом и детето ще е за теб.

Не ги променя, ами направо ги обръща с хастара навън!
Следващата стъпка е, да оставят детето на спокойствие в неговата стая и да вземат свеки да спи между тях.         Mask

# 152
  • София
Предложи на мъжа ти да купите на бабата гарсониера. С идеята да остане един ден за вашето дете. Все ще сте на далавера.

Може да нямат достатъчно доходи, че да плащат и квартира на майка му... Ако имат заем за жилище с още колко да се заробят?

# 153
  • Варна
Авторке, зимата почти свърши. Предполагам, че най-късно другия месец свекърва ти ще си отиде на вилата. Още с нейното заминаване сядаш и говориш с мъжа си отрано да започва да оправя вилата или да търси друго жилище в града за майка си, защото другата зима в твоя дом тя няма да дойде. Ако се разкрещи да не го занимаваш с глупости, кажи му, че би трябвало да му пука и че не е глупост дали и той ще отиде с нея там да живее или ще продължи да е при теб.

Но трябва да ти стиска.

# 154
  • София
Варианти много, ама мъжът се е запънал.

Отпецни го с едно сопрано авторке, жена си, все ще спретнеш едно скандале гранде.
Пред мама с апломб!

# 155
Предложи на мъжа ти да купите на бабата гарсониера. С идеята да остане един ден за вашето дете. Все ще сте на далавера.
И откъде накъде? Ако имам пари за жилище, ще го купя директно на детеро, не на свекърва ми.
Ама авторката толкова търпелива, та чак глупава. Не стига, че жилището нейно, ами мъжът ѝ наврял и майка си там. То няма такава наглост. Я да седне да им обясни на тея двамцата в прав текст, че или бабет си заминава, или си заминават и двамата. Реално не виждам този нейния мъж за какво ѝ е.

# 156
  • София
Ок, апартаментът е на авторката. Вилата на свекървата.
А къде е апартаментът на свекървата? Продаден, изяден?
Тя защо не си ходи зимата у тях?
И мъжът къде си е наврял ръцете, та не може да подреди нещата удобно за всички?
Да стегне или купи жилище на майка си с удобства. Да разкара порутената вила и да купи една гарсониера с ТЕЦ и топла вода за майка си.
Или е някъв чехльо, дето намерил покрив за себе си и мама, че и слугиня си уредил.
Проблемът не е със свекървата, с с мъжа!
И наистина е тъпо да не се дава яснота в началото, а после на час по лъжичка, според развоя на темата!!!

# 157
  • София
Може и да обърнете играта в своя ползва и да смените тактиката вместо да вдигате скандали. Все пак както ви се каза вие сте жена Wink

# 158
  • София
Я да седне да им обясни на тея двамцата в прав текст, че или бабет си заминава, или си заминават и двамата. Реално не виждам този нейния мъж за какво ѝ е.
Ей, тези изхвърляници на чужд гръб, не ги разбирам!
Ми, нека ги изхвърли и да си заживее като скот- доволна и щастлива.
Щом ти не виждаш защо й е мъжът й, значи не й трябва!
Ай, че се ядосах- не сте по на 16 години, че да хвърчите така.

# 159
  • София
Ма, мъжът може да си е супер във всички други аспекти.
Как ли заради майка му, ще си развалям аз рахата на семейството.

# 160
  • СИ

... Реално не виждам този нейния мъж за какво ѝ е.

Може пък да е много красив и неустоим...?!

# 161
  • Варна
Стига де, Абсурт, като е сама значи живее като скот, така ли? А не живее скотски сега, да й дават акъл в собствения й дом, да й ощетяват детето, да се гъчкат в един апартамент, да я третират като слугиня и на всичко отгоре оня мизерен готованец да й крещи, че го занимава с глупости?

# 162
  • София
Много се ядосах пък аз, четейки как лесно се изхвърлят майки и свекърви. Ами ако тези същите майки си бяха изхвърлили децата навремето,когато пък те са се нуждаели от грижи и покрив?!
Не вярвам жена на възраст, при възможност да живее сама и спокойна, да се тика умишлено при младите и с внучето.

# 163
Ами това е вариант да си бъдат в добри отношения и с мъжа си. Иначе може да изгони майка му с метлата директно другата зима, но и нов мъж да потърси. Няма лошо.

И аз се питам мъжът на вилата ли е отгледан и къде е живяла свекървата преди?

# 164
  • Варна
Бас хващам, че на вилата е отгледан. Намерил жена с жилище, наместил се на готовото, а после и маминка довел. След още някоя година маминка няма изобщо да си ходи на вилата, ще живее целогодишно наготово. А, и дете направил, за да е сигурен, че няма да му намаже кънките авторката.

Общи условия

Активация на акаунт