Трудно съжителство със свекървата.

• 21 512
  • 571
  •   1
Отговори
# 135
  • СИ
Ма, знаем ли дали е собственичка?

Може да се предполага с голяма доза сигурност. Иначе авторката щеше да повтори, потрети и натърти, че бабата се мъкне в тяхното жилище.

# 136
Апартамента си е лично мой, вилата си е нейна, навремето е била стара и порутена къщурка,която с общи семейни финанси ремонтирахме има си изолация и всичко необходимо,като за живеене.
Въпрос е че не мога да седна и да говоря с мъжа ми на тази тема той избухва и ми казва да не го занимавам с глупости.

# 137
Апартамента си е лично мой, вилата си е нейна, навремето е била стара и порутена къщурка,която с общи семейни финанси ремонтирахме има си изолация и всичко необходимо,като за живеене.
Въпрос е че не мога да седна и да говоря с мъжа ми на тази тема той избухва и ми казва да не го занимавам с глупости.

А, това променя нещата. Пак влизаме в гадния казус някой да пусне тема, да не каже всичко, ние да си пишем с едни предположения и накрая с един пост нещата да се обърнат.  Ми сега всичко написано досега от мен става безпредметно, много я мразя тази ситуация.

Та в новата светлина поставяй ултиматум на мъжа си и ако не иска и него го гони, ти си имаш дом и детето ще е за теб.

# 138
  • Варна
Ужас...

# 139
Човечност липсва на хората, няма какво да го говорим.

Баш това тръгнах да отговарям на мисълта за хитрост в подхода, но ти сама го написа.
За който го има, и може. Останалите винаги имат възможността да се дразнят ежедневно на собствените си неумения и неудовлвтвореност от живота, съжителството и общуването с хора.

# 140
Това не го очаквах. Как ли пък не Бабет ще пречи на детето ми да има стая и да му изяжда толумбите.
След като милуту не предприема действия по освобождаване на маман бих ги натирила и двамата...във вилата.

# 141
Ако бабата живее сама не трябва ли пак да си сготви, да измие, да изпере. Тук разликата е, че като сложи леща, ще сложи цял пакет за всички. Днес тя ще измие чиниите, утре снахата, вдруги ден сина и и ще се постигне баланс.

# 142
  • СИ

Апартаментът е лично твой? И къде е проблема тогава? Че не можеш да се разбереш с мъжа си?
Като не искаш да занимаваш мъжа си, тогава си карай с бабишкерата. Решението зависи само и единствено от тебе.

# 143
  • Варна
Явно трябва да проумееш, че мъжа върви с майка си. Пакет. Или траеш и двамата, или се лишаваш от двамата.

П.П. Аз също бих ги натирила на вилата да си живуркат заедно. Тоя мъж ми става все по-противен.

# 144
Чудесно е, че апартаментът е твой. Стягай им багажа на мъжа и свекървата. Не ми е ясно защо въобще търпиш.

# 145
  • София
При това положение, допреди да се появиш ти в картинката, свекървата къде е живяла? Ако апартаментът е твоя лична собственост, имаш право да поставяш и условия как нещата да се случват. Дали ще подпомагате бабата с пари за ток, с пазаруване и обгрижване, но тогава мъжът ти не може да има очаквания да се превръщаш в прислужница на всички и безплатен пансион.

# 146
  • София
Няма и да разберем повече подробности- авторката няма да се появи, защото не я устройват допълнителните въпроси.
Както писах- за да изсипе във форума негодуванието си, че свекървата била изяла 10 тулумбички, дори не мога да си представя как е обработвано съзнанието на детето- баба му го подяжда и куп такива простотии.

И каквото да се говори- това, да не си вдигнеш чинията от масата, е жива демонстрация в отговор на личното отношение на снахата.
Пунически войни се водят под под този покрив, а на мъжа не му завиждам.
Какъвто и ход да предприеме, все ще е грешен.

# 147
Абсурт, върни се да прочетеш.

# 148
Работата е ясна, на бабчето и се живее на чужд гръб, както и си мислех тайно в мен. Плюска и се яде в несвяст, чак пушек се вдига 😂😂😂 а щом е твое жилището изпрати ги на вилата с мъжлето да си поживуркат като едно време Simple Smile

# 149
Предложи на мъжа ти да купите на бабата гарсониера. С идеята да остане един ден за вашето дете. Все ще сте на далавера.

Общи условия

Активация на акаунт