Трудно съжителство със свекървата.

• 21 554
  • 571
  •   1
Отговори
# 315
Конче, спри кафето Grinning
 Съмнявам се на бабет там да й е проблема. То е пълна липса на усещане.

# 316
  • Варна
Аааа, HighSpeed, недей така! Какъв март, то сняг навън, ще измръзне бабата на вилата. Нека напече хубаво къде юни-юли, ще стане......

Моя грешка. Ми във Варна рядко виждаме сняг Simple Smile

# 317
Темата леко отиде в кулинарно направление - сЪрми, тОлумбички, киндер.... Ако искате да си пуснем нова тема - какво ви се яде в момента на Вас и близките Ви Simple Smile))))))))

# 318
  • Варна
Ми като я няма авторката... Може пък да е заета да събира багажи, знае ли човек.

# 319
Ау, това с млякото ме разстрои! Flushed Как ще иска детенцето нещо, а аз ще го пазя за себе си, ужас!
Мойта е любителка на бонбоните "Линд" в кутия по 10 лв. Вземам й винаги като иска, аз не пипам. За мен става и шоколад от 1 лев. Е, понякога може да си купя и "Линд", но не ми е навик.

# 320
  • СИ
Конче, спри кафето Grinning
 Съмнявам се на бабет там да й е проблема. То е пълна липса на усещане.

Хайде сега... И кафето ли? При тази остра липса на удоволствия...! Няма как! Като няма секс, поне кафенце и дребни житейски радости трябва да подкрепят грешната ми душа.         Yum

Може да си напълно сигурна, че бабето е напълно с акъла си и има много добро усещане, какво и как се случва. Пробва докъде може да стигне. Що да не смачка фасона на снахата?             Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 321
  • Далече, далече
Чак ми стана смешно колко е нагло това бабе. Ако аз бях в тази ситуация, нечии багаж отдавна щеше да е събран. Чий зависи от неразказаните неща в историята.

# 322
Тц, тц, в една друга тема се дивите на жени, намерили начин да се грижат за възрастни и болни близки. “Аз ако бях” - това спокойно можете да си го спестявате, но бих казала още, че сблъсквайки се с различни човешки съдби, в едно съм сигурна - без подкрепа от семейството (няма твое и мое), нещата се развиват и приключват трагично.

# 323
Подкрепата не следва ли да е взаимна?

# 324
Който както си е постлал, избрал и т.н.

# 325
  • София
Подкрепата не следва ли да е взаимна?

Следва, ама като ти забегне авторката, щото не й изнасят въпросите, които напират, го удряме на свободни съчинения, стъпвайки върху собствените си случки и преживелици.

# 326
Е как, нали няма твое- мое? Има известно противоречие, сякаш?
Който както си е постлал, избрал и т.н.

# 327
  • Далече, далече
Останах с впечатление, че бабето нарочно дразни снаха си. Ако втората е изчерпала всички разумни опити, не остава нищо друго, освен да усвои тънкостите на пасивно-агресивното поведение.
Идеята с ковида ми се струва много добра. Взима си една-две седмици болничен от джипи-то, лъже, че тестът е бил положителен и си покашля периодично, освен че в същото време не хваща никаква домакинска работа.

# 328
Вече отговорих за чуждите хора в семейството. Simple Smile

# 329
Идеята с ковида ми се струва много добра. Взима си една-две седмици болничен от джипи-то, лъже, че тестът е бил положителен и си покашля периодично, освен че в същото време не хваща никаква домакинска работа.

И мъжът ѝ ще я прати да си боледува на вилата, за да не ги зарази. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт