Трудно съжителство със свекървата.

• 21 534
  • 571
  •   1
Отговори
# 345
  • Далече, далече
Ако баба ми се беше натресла в стаята ми, когато бях тийн, аз сама бих ѝ вгорчила живота, без да се съюзявам с майка ми.

Децата могат да бъдат досадни или направо непоносими. Явно това е доста възпитано.

Аз не разбрах тази жена прави ли/купува ли нещо за внучката си. Много грозно поведение.

# 346
Какви печки на дърва бълнувате, тя чинията си не вдига. Печката иска чистене, зареждане, палене, а бабет е стара и безпомощна женица. 😉
Явно някои от вас не разбират, че ако на тоя караконджул му предложат 10 варианта, в които да не живее при тях, тя ще измисли 11 оправдания.

# 347
  • София
Какви печки на дърва бълнувате, тя чинията си не вдига. Печката иска чистене, зареждане, палене, а бабет е стара и безпомощна женица. 😉
Явно някои от вас не разбират, че ако на тоя караконджул му предложат 10 варианта, в които да не живее при тях, тя ще измисли 11 оправдания.

Тя може като остане сама да може много работи Wink

# 348
Авторката каза, че няма против тя да плаща сметките за отопление. Проблема не е в парите, а в начина на мислене на мъжът ѝ.

Щото не е видяла зимна сметка от вилата, нали свекървата зимно време е при тях, затова няма против. Ако е някоя зиморничава бабетка с климатик на 26 градуса или 15 кубика дърва за сезона, може и с червен килим и чиния тулумбички да я покани у тях след една такава зима.

Аз пък така да мразя тулумбички и всякакви сиропирани неща, ама вафли обичам, детето и то. Извадих един ред вафли, 3 броя, и детето ги взе и нахапа и трите, и ги стиска, и бе ги пуска, ще трябва да взимам мерки срещу егоистичното ядене на вафли.

# 349

Тя може като остане сама да може много работи Wink
И още как! Само че е намерила мекото на хляба и каквото и да ѝ предложат, то ще бъде отхвърлено. И защо да приема като живее безплатно, натъпкала е тумбака и е на топличко, не пипва нищо и си бичи айляк?

# 350
  • Далече, далече
Не знам каква е тази баба да пафка цигари по цял ден и да не ще да сготви нещо поне на внучката си. Ако й е писнало от готвене, пак може да свърши нещо полезно.

# 351

За сметка на това, ни мъчеше по веднъж в седмицата с една гнусна яхния- ориз със сини сливи и другата- от бамя която се лигавеше в устата ми.
За нея, това което ни даваше, беше най- доброто и другото просто не си заслужава да се опитва.

А опитвала ли си бамя сега? Като дете и аз мразех този лигав вкус, но сега си умирам за бамя. Вкусовете се променят с възрастта Wink

# 352
Авторката каза, че няма против тя да плаща сметките за отопление. Проблема не е в парите, а в начина на мислене на мъжът ѝ.

Щото не е видяла зимна сметка от вилата, нали свекървата зимно време е при тях, затова няма против. Ако е някоя зиморничава бабетка с климатик на 26 градуса или 15 кубика дърва за сезона, може и с червен килим и чиния тулумбички да я покани у тях след една такава зима.

Аз пък така да мразя тулумбички и всякакви сиропирани неща, ама вафли обичам, детето и то. Извадих един ред вафли, 3 броя, и детето ги взе и нахапа и трите, и ги стиска, и бе ги пуска, ще трябва да взимам мерки срещу егоистичното ядене на вафли.
Ами тя авторката да ѝ плати минимума (въпреки, че не е длъжна) пък глезотиите да си ги поема бабет.

# 353
  • Далече, далече
На бабето може да не й е проблем нито отоплението, нито животът сама. Подозирам, че просто иска да разкара снаха си от картинката.

# 354
  • Варна
Е, малко е нагло да разкарва снахата, в чието жилище живее. Трябва да е много зле за да не стопля, че ТЯ ще си замине, не омразната снаха.

# 355
  • София
Единственото сигурно нещо е, че авторката не иска свекървата вкъщи.
Нищо друго не знаем- нахвърляни отвратителни факти, без взаимовръзка.
Затвърждава ми се мнението, че снахата не е цвете за мирисане и че има подробности, които биха обърнали картинката на 180 градуса.

# 356
  • Далече, далече
Аз не разбрах чие е жилището, но ако беше само на снахата, бабето отдавна да си е заминало.

# 357
Дана, да беше прочела всичко.

# 358
  • Далече, далече
Нямам толкова търпение. Наистина ли е нейно и тя търпи такова нещо в дома си?

# 359
  • София
Нямам толкова търпение. Наистина ли е нейно и тя търпи такова нещо в дома си?

Нейно си е, да.

Общи условия

Активация на акаунт