Добре е че ви имам - вие просто сте другото ми семейство

:hugs...Последни снимки, отново с най- верните си приятелки.
МИМИ, Джил ..

Нашият любопитко очарова всички ни .И папараци и фенове на Буфчетата.
A това виждали ли сме го?

Здравейте момичета и аз да си влезна във втория си дом,както казва Себи,изгледах втория фрагман,ми борба ни чака жестока и коварна.с тези безмозъчни и предатели,трудно се води битка,малко и е на малхатун да си повиси дано и дойде акъла,ма като гледам и на баща и му трябва урок ще си действал сам.забелязахте ли че в предишната серия липсваше савджи интересно за къде е изпратен.Добре че ги има верните войни около Осман,иначе тежко му и горко с вуйчо предател и хора непокорни,Както казва Осман докато не се обединим всички не може да има ред.
Великите
синеочко в по-млад вариянт сладур
и пролетната ни красавица да ни стопли в тез студени дни.
Имало гости от Пакистан,имало коментарии защо на снимката няма Осман и Бала хатун.Хляб за провокатори и анти.
и всички вие ,които харесвате и следите живота и успехите на нашите фаворити 

Здравейте мили момичета,два дни без нет си цяла гадост,прочетох ви и оставам с впечатлението че не съм загубила много като не съм гледала серията,прочетох ви,дожаля ми за Абдурахман и Зюлфикяр,супер ае аправиха с ролите си абдурахман си го гледам от Ертогрул,сега като се замисля и там имаше сезони дето смучеха доста от пръстите си ,но имаше и много силни .Така е като периода за който се снима е голям.Надявам се на раздвижване,смешно става един Дюндар да върти на пръста сума хора,кога стана толкова хитър.
цели 7 сезона игра никак не е малко и се справи блестящо.
тези са колкорита и смеха
тез юмруци свити доста още ще са свити,няма спокойствие.
някога,харизматичен и магнетичен мъж си е Бу,а очите му са просто прелест от говорещите,мъж който с годините става все по-чаровен.
Прияте уикенд ви желая момичета Себи,Мими ,Мами:revolving_hearts: Препоръчани теми