KURULUŞ OSMAN С БУРАК ОЗЧИВИТ/ЛЮБОВТА ПРИЛИЧА НА БУРАК И ФАХРИЕ/СТАРИ И НОВИ ПРОЕКТИ-тема 73

• 39 830
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Гледахме половин час голямото сбогуване на Бамсе бей с Абдулрахман Гази. Няма как стари дружки са си.
Гонджа оцеля , Боран ще си има жена.
Малхун хатун и баща й продължават да си правят каквото си искат и не слушат Осман. Явно търговските им връзки с Никола и жълтиците са им по-важни.
Видяхме и новият персонаж в сериала, играе го помощник на Толгай.
А Никола прати писмо на Осман, че за нападението на кервана е виновен само Толгай.
СЕБИ, пръстенът е на чичо Дюндар. Когато го покажат на Осман той ще се сети кой е предателя.

# 61
Привет на 1-я ден от април.
Пожелавам ви щастлив,спорен,здрав месец.
Пиша от телефона и от работата си,само да споделя че изгледах серията и ми хареса.
Много нежна дори красива е Малхун със спуснати коси.
Няма много да му е трудно на Осман да си сътвори наследник.
Според мен рейта може и 12 да е.
Приятен ден

# 62
Здравейте и то мен , момичета!

МАМИ, къде ги намери тези снимки? Колко години са минали и как са се променили само. Очарователно!!! Обаче нашите любимци са си все така красиви и влюбени.

СЕБИ и аз учудващо този път изгледах цялата серия, въпреки че ми беше малко скучна, освен битките разбира се. Бурак беше във вихъра си , блестящ както винаги. Накрая на епизода , когато бащата на Малхун хатун му даде пръстена, Осман разбра , че е на Дюндар бей. Каква ли ще е ответната му реакция сега?

Рейтингът на епизода , очаквано за мен е същият като миналата седмица. Отново сме първи сред сериалите.

Хубав ден!

# 63
Kissing HeartHeartЗдравейте момичета честит ви април,дано донесе топлина и да изгони вируса дълеч,да си отдъхнем,не съм гледала серията снощи,но от това което сте писали ми става ясно че,нещата почват да се разплитат.
Рейтинга е важно че се задържа на ниво.Много мили и прекрасни спомени от чучулигата е споделила Мами,много пораснали и прекрасни бъдещи актьори има.тази малка чучулига се очертава да стане много сладка дама.
В очакване на реклами ,и рожденници съм,сигурна съм че ни предстоят изненади.не знам дали е стара или нова но е супери тук сме в очакване,Бу си и харесва всичко което споделя
Приятен ден момичета ,дано ми остане време да погледна серията после ще коментирам.
Sparkling Heart

# 64
Ето ме и на любимия си лаптоп.

Доволна съм от рейтинга.Нали знаете колко сериали сънуват  и бленуват  нещо подобно.

В този тип каре май не съм я виждала.Да , ново е !

Това момиче ,го харесвам много, защото играе перфектно ролята си и се държи сериозно като истинска  дама ,а не фарфарак !

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 18:42 от sebilMM

# 65
Добро утро, момичета!

Нашите прекрасни модели, не само за реклами, а и за подражание.

Иска ми се повече реплики и действия в сериите с този великолепен Гектук. А не само да изглежда като притурка към Осман. Защо не намерят някоя булка и за него, я какъв е красавец. Пък може и няколко, няма само Осман да намазва. Той и без това трудно се справя и с двете. Едната ревнува, другата не го слуша...

Актрисата, изиграла принцеса София в първи сезон е родила момиченце. Да и е честито, живо и здраво!

Хубав Петък от мен!

# 66
Привет момичета,

Един фотошоп ,койтo  много ми допада.Пък може и да не е фотощоп.

А това е от днес.Пречи ми тази брада .Едва го издържам .Моля се скоро да я намали максимално

Дюндар и Хазал разтоварват.Не е лесно да си лош.

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 00:19 от sebilMM

# 67
Привет в Събота!

Нови снимки на ФЕ в челно-бяло. В чест на СЕБИ.

Както казва Бурак за съпругата си - неописуемо красива.

Приятна и слънчева почивка, момичета!

# 68
Sparkling HeartЗдравейте мили мои ,да си кажа изгледах серията и ми хареса ,ей най-сетне разбра за Дюндар Осман,разгеле сега да видим каква съдба го очаква,Гюндуз му казва че неговата смърт ще бъде празник за тях,скри се гадюхата при Никола,то от мекотело какво да очакваш я.
Работохолик ни е момчето реклами,серияли и и
Мими в чернобяло и цветно Фе е просто супер.
малкия Осман поддържа връзка със всички от сериала,пораснал.
умница и красавица Бала.
и на мен ми се ще да го видя до някой този красаве,да се надяваме скоро
май е време за среща скоро
нашия лъв или небесен вълк страхотен.
Приятни почивни дни момичета!:revolving_hearts:Sparkling Heart

# 69
С най- хубави чувства към вас  момичета...... здравейте.

....
  МИМИ,направи деня  и настроението  ме неописуемо прекрасни.
  Джил HugHeartHug   винаги ми е приятно с теб и споделеното от теб.

Благодаря ти, на теб и Фахрие разбира се!

Обожавам черно/бялата фотография.Когато е и Фе на фокус  съвсем се побърквам от щастие.

Не зная какво си мисли  сега  Барисея ,която я излови  с кърмаческа  сива тениска  посред нощ  с 20 кг, наднормрно  тегло на опашка/изкараха я и оплешивяла/ посред нощ на летощето и напълни първите странизи на жълтата преса с тези снимки.Евалах на Бу, продължи да си я обича и уважава ,защото се грижеше и кърмеше  сина им, защото беше сигурен в много упоритото си момиче че ще стане още по невероятна и тя стана.

Браво Фахрие Hands WaveHands WaveHands Wave

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 00:03 от sebilMM

# 70
Добро утро момичета иамаме си ново от Фе красавица неземна,доколкото разбрах ще участва в нов проект за деца
https://vk.com/ptichka_korolek?z=video-40525808_456242625%2F49b15f5210b0e6a61a%2Fpl_wall_-40525808

направи ми деня прекрасен:blue_heart:
Прекрасно начало на седмицата,желая ви приятен ден Мили мои!:hibiscus:

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 10:16 от djil

# 71
Привет и от мен, момичета!
Да си пожелаем една нова, изпълнена с чудесни емоции седмица!

ФЕ е прелестна в това видео, което ни сподели. Не разбирам за какво става въпрос, но се надявам да е наистина нещо ново, свързано с нейната работа както споменава Джил.

Хубав да ви е Понеделника!

# 72
Ех ,че хубаво КРАСИВО начало на седмицата .Дано е все така и другата седмица.

Сладур е Бу от млад.

Малхун  има рожден ден.

И един  много готин фотошоп.

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 21:32 от sebilMM

# 73
Здравейте, момичета!

Последната нова снимка на Бурак, май от работното място.

И последната на Синеочко. Красавец.

Имаме и втори фрагман на следващия 53 епизод. Става страшно за Дюндар бей. Ясна ще му е съдбата на предателя в племето Кайъ. Май и Хазал ще пострада, тя нали е мозъкът на предателските операции.

Хубав ден!

# 74
Revolving HeartsЗдравейте момичета във вторник,имаме си фрагман ,браво на Айгюл  как хубаво ще си отмъсти на Хазал за всичко.
Осман е сърдит на Малхатун и баща и и с право,да криеш улика и да не я покажеш си е предателство явно за това ще  е ядосан.Дюндар да не му се мярка пред очите лошо го чака.Очертава се супер серия дано успея този път да гледам онлайн,ако не ми мине котка път.
Мими хубав Бу,това е учителят му по арабски език,помага му за корана от самото начало на серияла е с него Арда Решад
от рождения ден на Малхатун
Бу в целия си блясък май-всички роли съм гледала.
Приятен ден момичета!
Revolving Hearts

Общи условия

Активация на акаунт