Американски колеж - двадесет и втора тема

• 52 500
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
  • В офиса
Моята, а и не само тя, и доста деца от нейното училище, влязоха с С1 от висок FCE. За едни в 8-ми клас езикът е предизвикателство, за други организацията, за трети друго. Пък ако нищо не е предизвикателство, има толкова клубове за уплътняване на времето. Със сигурност никой не скучае. Това е последното, което бих мислила.

# 331
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз като видях лексиката и термините за psat, много се съмнявам някое дете да ги е знаело преди това и да е скучаело.

# 332
  • Къде ли не
Чудесно, значи остава да го приемат! Поговорката за рибата и тигана е в сила! ☺️

# 333
На двамата сина английския си беше поне С1 на влизане,
Ама се четат и обсъждат книги (всекиму според нивото), попълва се лексика, поправят се дребни грешки, ако има. Отделно се свиква на нови порядки, имаше клубове...
Но ако човек иска да е мързел, му е една идея по-възможно, ако влезе с по-височко ниво. Но пък мързелът в АК отнесен към ДГ не е баш мързел Joy

# 334
  • София
Бъркаш! Поне С2 им е бил английския на влизане. Joy

# 335
  • София
Да ви разсмея с днешния лаф на колежанката. Боядисва яйца (ама направо ги изписва с една малка четчица) и казва:
"Като някой бизнесмен съм, в главата ми непрекъснато цъкат механизми за печелене на CAS точки. Та тези яйца са иделани за целта" Joy

# 336
  • софия
Да ви разсмея с днешния лаф на колежанката. Боядисва яйца (ама направо ги изписва с една малка четчица) и казва:
"Като някой бизнесмен съм, в главата ми непрекъснато цъкат механизми за печелене на CAS точки. Та тези яйца са иделани за целта" Joy
За кас не знам, ама ако наистина ги изписва, снимай и нея и яйцето за портфолио Grinning

# 337
  • София
То CAS-а да беше достатъчно условие на прием …а то само необходимо.

# 338
  • София
В някакъв конкурс ще участва, май на платформата на колежа с днес краен срок. Ама си е преметнала единия крак почти зад ухото докато рисува. Това била най-удобната поза за рисуване.

# 339
  • софия
В някакъв конкурс ще участва, май на платформата на колежа с днес краен срок. Ама си е преметнала единия крак почти зад ухото докато рисува. Това била най-удобната поза за рисуване.
еееее значи ще викаме за нея! Simple Smile

ама опасни сме, всеки с неговите си мисли, кой какво му е наоколо - аз за портфолио, Шарки за кандидатсване, а девойката на - рисува си.

# 340
Цитат на: Амели
ама опасни сме, всеки с неговите си мисли, кой какво му е наоколо - аз за портфолио, Шарки за кандидатсване, а девойката на - рисува си.
И аз със своите си мисли...
Grinning

# 341
  • София
Христос Воскресе!
Здраве и благодат в домовете! Светлина в душите, умовете и сърцата ви!

# 342
  • София
Воистину воскресе!

# 343
Честит празник! Много здраве и пролетно настроение на всички!

# 344
  • София
Как сте майчета на кандидат-колежанчета? 5 дни до истината 😮 Детето брои дните, а аз хем нямам търпение, хем ме хваща страх 🙄
Има ли вариант да обявят по-рано резултатите?

Общи условия

Активация на акаунт