💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 3 /10.03. - 21.03.2021/

• 51 130
  • 996
  •   1
Отговори
# 150
Снощи не ми хареса епизода. Скучно беше. Играта на жените с "мъжките" задължения беше далеч по-интересна. Сега с мъжете пак търсеха комичния елемент, но като изключим 2-3 падания или задъртания - друго комично не видях. Даже се чудех какво толкова се заливаха от смях тези жени.

Иван Асен както винаги прехвърли вината на друг. Надявам се те двамата с Милена да си тръгнат.

Здравка продължавам да си я харесвам аз.

Тяна не ме дразни с изказванията си. Дразни ме, че понякога се държи изкуствено - опитва се да се шегува, да се покаже колко широко скроена е, но не й идват нещата от вътре сякаш. Повечето е заучено поведение. Иначе Евала мога да й кажа за чистачката - ако имах пари и аз нямаше да чистя и да правя каквото и да е вкъщи. Ще готвя сигурно от време на време, защото много обичам, но само за удоволствие - не ежедневно - за да не ми омръзва! Достатъчно добри ресторанти има  за да си поръча добре сготвена храна - не е казала, че поръчва пица или бургери.

Много повече ме дразни поведението на Поли и на съпругата на Вальо/забравих й името/ - "вкъщи всичко правя аз - искам да е перфектно". Нито смятам, че жените са длъжни да правят всичко, нито е нормално чак пък толкова да ти харесват такъв тип дейности, че да искаш да ги правиш непрекъснато. При първата дори не съм убедена, че е вярно - все пак сама си призна, че дълго е живяла с родителите си - явно Мама е домакинствала.

Стефания вече прекалява с лигаването си - почва да ме напряга леко - хихи.

Лейля все повече ме кефи. Ще ми стане фаворитка. Иван не чак толкова, тя го превъзхожда в някои отношения, но мисля, че той също е приятен и добър човек и ми хареса грижата, която проявява към нея.

# 151
  • София
Абе от видяното снощи извън игрите установих, че като цяло мъжете ме кефят много повече от жените Simple Smile Разговорите им са сякаш по-непринудени и забавни и си личи, че се забавляват. А при жените настроението е едно такова сковано, напрегнато, не знам защо така ми се струва. Само лигавенето на Тина не ми стига, за да е забавно.

# 152
  • Варна
И на мен мъжката половина ми е по-приятна за гледане, с изключение на Валентин. Зорница ми е забавна, Стефания също ми допада.
Питам моя мъж днес знае ли как бих подредила домакинските задължения, изкара ме луда роботка 🤣 
Чакам го да си дойде в началото на седмицата и го мятам да играем, да видим познаваме ли се Simple Smile

# 153
Искам да си тръгнат Дани/Дени,с нищо не са ми интересни.
Доктора и Милена искам да останат,в очакване на “избухването” на Иван-Асен,много ми е неприятен,не му е чиста работата.Снощи бая хилеж хвърлих на физиономиите на Здравка,когато Поли разказваше как всичко вкъщи прави и не може да трае да не е оправила къщата.Тяна ми е равна,наистина леко надменно се  държи с другите жени.
Най-неприятен участник -Яница. Горкия Момчил,все на такива добри момчета се “падат” такива лигочи. Само се представям моите синове да ми доведат такива снахички Simple Smile

# 154
  • Тра-ла-ла
На мен всички мъже ми скучнеят. Не виждам ярко изразени характери със силно присъствие. Но предполагам всичко е поза и сценарий, за да изглеждат двойките като идеално влюбени гълъбчета, живеещи в мир и хармония.

# 155
Искам да си тръгнат Дани/Дени,с нищо не са ми интересни.
Доктора и Милена искам да останат,в очакване на “избухването” на Иван-Асен,много ми е неприятен,не му е чиста работата.Снощи бая хилеж хвърлих на физиономиите на Здравка,когато Поли разказваше как всичко вкъщи прави и не може да трае да не е оправила къщата.Тяна ми е равна,наистина леко надменно се  държи с другите жени.
Най-неприятен участник -Яница. Горкия Момчил,все на такива добри момчета се “падат” такива лигочи. Само се представям моите синове да ми доведат такива снахички Simple Smile

Малко офф топик-а : Ти се радвай, че в днешно време ще доведат снахи. Grinning Grinning

# 156
  • Sofia
Можете да ми се смеете колкото искате, но лично за мен двойката -  олицетворение на израза "един за друг" бяха Ралица и мъж. Въпреки, че изобщо не ги харесвах, те са си точно лика-прилика, дори и визуално много си приличат. Как живеят и кой, кого командва е друга тема...

# 157
Гласувах за Милена и Иван Асен, адски са ми неприятни. Снощи не можах да гледам и не мога да коментирам.

# 158
  • Испания
Умрял някой да общува с Тяна след предаването, та прави тези сметки!

# 159
  • Далечният изток
Леле, Тяна по-голям стратег и от Димитър Пенев. Joy

# 160
  • София
Милена много си криви лицето.
По един некрасив начин.

# 161
Милена много си криви лицето.
По един некрасив начин.
Направо се състарява така

# 162
Леле, Тяна по-голям стратег и от Димитър Пенев. Joy
Кърти мивки тактиката й Joy

# 163
Никой от провинцията няма да тръгне да се разкрасяване чак в София, я.
Всичко е бизнес.

# 164
  • Sofia
С уникалната мисловна дейност, която струи от Тяна, започвам да се чудя, как е развила и запазила бизнеса си!?

Общи условия

Активация на акаунт