Тема 2 - Гоблин...и размисли за корейски и китайски вълнуващи драми

• 26 782
  • 780
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, а сега какво гледате? 🎥🍿

# 106
Изгледах 8-те излезли епизода на Bossam и сега чакам още Simple Smile

# 107
Doom at your service - повече ми харесва от my roomate is a gumiho /и вторият щеше да ми допадне ако главният беше по-симпатичен.

# 108
  • гр. София
За съжаление нищо, сега имам повече ангажименти, а и наблягам на четенето, след Панаира на книгата Simple Smile, защото знам загледам ли нещо няма спиране. Това не ми пречи да се оглеждам и да си набелязвам сериали Simple Smile
Въпрос относно Doom at your service- не е ли тежък? , видях, че става дума за рак и това ме отказа.

# 109
За съжаление нищо, сега имам повече ангажименти, а и наблягам на четенето, след Панаира на книгата Simple Smile, защото знам загледам ли нещо няма спиране. Това не ми пречи да се оглеждам и да си набелязвам сериали Simple Smile
Въпрос относно Doom at your service- не е ли тежък? , видях, че става дума за рак и това ме отказа.
Не наблягат толкова на болестта, поне засега, акцента е върху любовната история и споразумението.

# 110
  • България
Започвам 21ви епизод на Miss S (2020)

Няма място за прескачане, всичко ми е интересно.

# 111
Аз стопирах сериалите заради изпитите ми. След като ги приключа ще продължа с 10те ми сериала.

# 112
Аз в момента съм на Marriage Contract, ама много ме натоварва нещо тоя сериал... Sad Сигурно в един момент ще се оправят нещата, ама точно сега съм на такъв тегав момент, направо ми съсипа психиката Simple Smile

# 113
  • гр. София
Аз стопирах сериалите заради изпитите ми. След като ги приключа ще продължа с 10те ми сериала.
Кои са тези десет сериала? Simple Smile

# 114
Кои са тези десет сериала? Simple Smile

1. Bossam
2. Sell Your Haunted House
3. Doom at Your Service
4. My Roommate is a Gumiho
5. My unfamiliar family
6. Move to Heaven
7. Imitation
8. So I Married an Anti-Fan
9. Penthouse
10. Dark hole

# 115
  • гр. София
Благодаря Simple Smile На някои се чудя все още дали да ги гледам като Bossam i Dark hole,  на Гумихото гледах първа серия, но ще си го продължа Simple Smile, а за другите не мога нищо да кажа.
Аз, докато си разглеждах качените сериали в замунда попаднах на китайски сериал, който по резюме ми напомни на Какво не е наред със Секретар Ким, и изглежда не само на мен Simple Smile, гледах първа серия и ми хареса, въпреки че имам работа и не трябва да се разсейвам. Сериалът се казва Well dominated love.

# 116
  • България
Започнах сериала с букета.

Букетът го бива, поведението на главната героиня е доста дразнещо.
Скрит текст:
Бива да си невъзпитан, но чак толкова.
Видимо беше, че момчето със зелените обувки не настъпа нарочно телефона ѝ, а тя отиде и започна да му се прави на интересна. Един възпитан човек би подходил по друг начин. Пък и кой ѝ е виновен, че е непохватна и не си държи здраво телефона. Или пък защо не подскача, на тая, която я блъсна.
А когато го нарече паразит?
Той какво да направи, да ѝ падне на едно коляно и да ѝ съобщи колко е прекрасна.
Грешни внушения за момиченцата, после се чудим защо се бият в училище.
Абе ужас някакъв. Такива агресивни, неугледни девойчета са ми неприятни.
Ако гледате само на български, сериалът е преведен до 30ти епизод и явно е изоставен.
Meteor Garden (2018)

# 117
МоарейнД и на мен главната героиня ми е антипатична, много нахална и отракана. Но нали бях гледала корейската версия преди тази и ми беше интересен сюжета, хем същия, хем леко променен, та го изгледах целия сериал все пак.

# 118
  • България
МоарейнД и на мен главната героиня ми е антипатична, много нахална и отракана. Но нали бях гледала корейската версия преди тази и ми беше интересен сюжета, хем същия, хем леко променен, та го изгледах целия сериал все пак.
И корейката ли е толкова противна?
Скрит текст:
От много години съм убедена, че такова държание е с цел да се привлича внимание. Обаче такива станаха твърде много и вече са като обща маса.
По-скоро ще изпъкне някоя с вкус и собствен стил, без да е арогантна.
Подбраните корейци са хубави, виждам че има и някакви допълнителни, странични истории.
Тайванската версия е доста стара, но пък актьорите много стават за гледане. Simple Smile
Този жанр става за гледане след фентъзи с много смърт и насилие.

# 119
Корейката в началото се държи като малоумна, по едно време взех да се чудя дали не съм пуснала някаква пародия, а не нормален филм...просто така преиграва, такива тъпи физиономии прави, абе като едно време комедиите без думи дето са, некви тъпизми... по-натам се пооправи, към втория или третия епизод... но както казах вече много пъти - много е грозна корейката, а главния герой е хубавец, просто ти се вижда абсолютно недостоверна тая  любов, особено в началото, какво пък толкова й хареса не разбрах...

Общи условия

Активация на акаунт