Тема 2 - Гоблин...и размисли за корейски и китайски вълнуващи драми

• 26 221
  • 780
  •   1
Отговори
# 405
  • гр. София
И аз като Уили Танер  от Алф не обичам изненади Simple Smile
Когато гледам сериал и очакването е А и В да са задно, никакво А и С
 не се приема Joy Гледам за разтоварване, дори да е напълно
нереалистично моята романтична душа си има своите очаквания. Главният трябва да е някакъв гадняр или да харесам твърде много другия герой.
Гледа ми се нещо с фентъзи елемент, затова ще оставя Скандалът и ще започна Man from the stars Simple Smile

# 406
Това е формула - според мен е скучно, но е по-добре, отколкото като в американските сериали, където сценаристите се водят от желанията на публиката или от прищявките на актьорите. Има много такива примери, при които една двойка е определена да е заедно, но не се случва, защото хората започват да шипват персонажи в Туитър (и глупавите сценаристи решават да им угодят), или пък някой от актьорите реши да напусне, заради друг ангажимент или конфликт. На мен ми се е случвало да спра да гледам сериал, като стане нещо такова.

Допълних си поста за La Brea в другата тема - не е кой знае какво.

# 407
Да, да, и мен ме дразни като почнат да се правят съществени промени по сценария ей така в движение и става едно съшито с бели конци. И промяна на партньорите някаква ни в клин ни в ръкав.
Така че в тоя смисъл корейските сериали са много по-праволинейни и логични и това ми харесва и на мен.
Но аз по-скоро имам предвид, че героинята винаги от самото начало си избира единия за "най-добър приятел" и край, той каквото и да прави тоя статут не се променя. И някак ми спада в голяма степен интереса към сюжета. Т.е. интересно ми е, но най-вече какво ще направят на момента в дадена ситуация, но като цяло си знам, че крайния резултат няма да се промени. И обикновено ми е жал за младежа, щото само гледам как страда Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 19:20 от Змей Горянски

# 408
  • България
Аз също гледам за разтоварване и не само искам А и В да са заедно, но не искам да има и С.
Не харесвам триъгълници, четириъгълници и всякакви други многоъгълници.
Само по линията трябва да се върви, за да съм доволна.
Толкова много се дразня на триъгълниците, че често искам С да спечели наградата.
Само веднъж стана така, но пък много пъти съм предпочитала излишния, заради което съм приключвала с гледането на дадения сериал.
Има случаи, в които и двамата ми харесват и се чудя накъде е по-добре.

# 409
  • гр. София
То С и без това в повечето случаи е там, за да дразни съответния главен или главна Simple Smile Например в китайския сериал Well dominated love
Скрит текст:
  той бързо осъзна, че няма шансове, но тъй като си държи на главната откровено си дразнеше главния и го караше да ревнува и неведнъж спомагаше, за да се съберат Simple Smile

# 410
Здравейте, аз изгледах Squid game - хареса ми, но още от началото беше предвидим. Сега гледам Yumi''s cells, High class, Lovers of the red sky, A gentleman and a young lady, Dali and the cocky prince и Police university. От изброените най - много ми харесват lovers of the red sky и Yumi cells.

# 411
Изгледах до 7 еп. Моят любим от звездите, има А, В, С и Д - влюбена в С, а С е влюбен в А. И тук "русалката"яде доста, а съперница ѝ е Съни от Гоблин, едвам я познах. Засега ми е интересен, има хумор, има крими....

# 412
  • гр. София
Твърде много ъгли... Ще го започна, дано ми хареса Simple Smile Те в повечето сериали ядат, а и пият за реклама. В  "Моята приятелка е гумихо" Шин Мин А яде толкова много месо Joy

# 413
  • гр. София
Въпреки че имам много нови сериали за гледане след коментар в eastern spirit  реших отново да гледам Hotel del Luna. Много хубав сериал. По интересен начин са представени смъртта, жътварите и въобще историята е много интересна. Щеше да е чудесно да има сезон 2.

# 414
  • България
Почти ме нави да го гледам. И друг корейски сериал имам планиран, но сега гледам един китайски.
С нетърпение чаках да приключат с превода му и вече 24 епизода съм гледала без да превъртам.
Legend of Fei (2020)
Искаше ми се да видя известен китайски актьор в роля и не ме разочарова.

Освен историята и актьорите, другият голям плюс за мен е, че в този сериал са обърнали внимание и на феновете над 40++.
Има важни герои на тази възраст, много добре подбрани и от двата пола.
Допуснах, че може да има мъже на моята възраст, които изглеждат страхотно. Grinning
Скрит текст:

# 415
  • гр. София
Заслужава си гледането, въпреки че
Скрит текст:
краят не е" и заживели щастливо", но е логичен и оставаш с усещането за надежда.
С удоволствие си го гледам отново. Актрисата IU много ме радва, харесвам и служителите на хотела.
Четох за този сериал Legend of Fei. Хубаво е да има артисти на различни възрасти, не само на 20....

# 416
  • България
Ооо, ясно, бия отбой заради това в скрития текст.
‐----------
И самата Фей е страхотна. Много ми допада до този момент. Няма глупотевини от рода на това, о, той врагът също е човек, дай да му простим, пък той после да ни довърши.
Желязна е.

# 417
Мен нещо много взеха да ме дразнят корейските мъже с това тяхно угаждане на жените. И също корейските жени с това тяхното глезене. Абе само във филмите ли е така или наистина и в живота са такива??? Ей на, сега гледам един сериал, дето девойката по нощите пише на младежа, че й е свършил крема за лице и той ще си счупи краката да търчи да й занесе крем… наште мъже изобщо не са такива, направо съм в потрес! (имам предвид, че съм в потрес, че не са такива, как пък уцелихме на най-дебелокожите 😹)

# 418
След толкова години гледане би трябвало да съм свикнала, но все още има моменти, когато се изумявам на търпението на техните мъже да се оставят някоя фльорца да ги върти на малкото си пръстче, когато с две думи могат да я поставят на мястото ѝ. Явно смятат лиготиите им за много "сладки". А като му кажат и "оппа" и на главата му могат да се качат, че и да скачат на нея. Манталитет, какво да ги правиш Joy.

# 419
  • гр. София
Не се знае доколко това, което показват отговаря на истината.
На мен не би ми хрумнало да карам някого посред нощ да обикаля магазините. Изключение са лекарства. Може ако му е на път, но пак бих предпочела сама да си го взема.
Все пак няма лошо да те поглезят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт