Тема 2 - Гоблин...и размисли за корейски и китайски вълнуващи драми

• 26 212
  • 780
  •   1
Отговори
# 420
След толкова години гледане би трябвало да съм свикнала, но все още има моменти, когато се изумявам на търпението на техните мъже да се оставят някоя фльорца да ги върти на малкото си пръстче, когато с две думи могат да я поставят на мястото ѝ. Явно смятат лиготиите им за много "сладки". А като му кажат и "оппа" и на главата му могат да се качат, че и да скачат на нея. Манталитет, какво да ги правиш Joy.
Жените имат и един такъв маниер да се молят - правят някакво мило личице като котенце уж и почват да тресат рамена и бюст срещу мъжа, сещате ли се? Ей това ми е суууупер странно…

# 421
  • България
Гледайте китайски фентъзита.
Ето Фей, например, рискува живота си няколко пъти, за да спаси любимия.
Е, и той своя за нея.
И нямаше сцени с пиянстване.
Никакви лиготии, муцунки. Само братовчедката беше малко по-енергична, но не от гадните лигли.
Всичко беше много балансирано. 💝

# 422
  • гр. София
Нави ме Simple Smile Още днес ще погледна сериала за Фей.

# 423
  • България
Ще ми е интересно да прочета мнението ти за сериала. Hug
Сега започнах нещо много тъпичко, но забавно и определено може да ме откаже от храна. Joy
За пуФкавите красавици от династия Тан. По принцип има много секси пухкавелки, но тук са ги избрали с двойни гушки, даже слабата и главния не са много за гледане. Но е кратичко и до пети епизод - забавно.
Gourmet in Tang Dynasty (2021)
Едната "хубавелка".

# 424
  • вятърничава
То ще се окаже,че корейките са големи актриси по рождение - милички с оппа батковците, послушни под тормоза от свекървите, пошляпвани на работното място - как иначе се балансира в такова общество.

# 425
  • гр. София
Гледах първа серия на Фей, хареса ми, въпреки че малко се изгубих в превода Simple Smile и някои неща не ми станаха ясни. Продължавам напред с епизод 2, въпреки че 51 серии малко ме демотивираха Joy

# 426
  • Разпиляна във въображението
Гледам W и там главният си беше купил книга с нежни жестове между двойка. Много сладка книжка изглеждаше. За съжаление с техния език и букви нищо не мога да тръгна да търся и откривам Simple Smile

# 427
Този се опитах да го гледам и го зарязах. Очаквах да е нещо съвсем друго, не за въображаем приятел/сексуална фантазия.

# 428
  • Разпиляна във въображението
Ааа, не съм стигнала до сексуална фантазия. Още съм на 8 епизод.

# 429
  • Карнобат
Здравейте! Нова съм тук и искам да попитам къде гледате корейски сериали. Наскоро се запалих и сега съм на такава вълна. Благодаря предварително.

# 430
Здравейте! Нова съм тук и искам да попитам къде гледате корейски сериали. Наскоро се запалих и сега съм на такава вълна. Благодаря предварително.

Има в торентите и във vbox Може да пробвате в  dramacool, но там са с английски суб.

# 431
Здравей, аз гледам корейски сериали в Netflix, има страшно много и е удобно. И там са с английски субтитри.

# 432
  • Карнобат
Благодаря за отговорите. Колкото и смешно и странно, но до сега не съм гледала. Запалих се покрай сега нашумелият сериал и искам да видя и друг тип сериал.

# 433
Здравей.
В първия пост на тази тема ще откриеш информацията, която те интересува Hands V.

# 434
  • гр. София
Ако разбирате руски- има руски сайтове, може да се гледа със субтитри и с озвучение, но аз  гледам  само руски сериали с руско звучене:)
Вчера гледах Фей до 3 серия харесаха ми Рибаря и майката, както и главните.
Днес започва сериалът по бтв лейди. Аз мисля да си пускам по една серия всяка вечер и да коментирам на другия ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт