Тема 2 - Гоблин...и размисли за корейски и китайски вълнуващи драми

• 26 215
  • 780
  •   1
Отговори
# 480
Аз гледам One the woman.

Главната актриса играе двойна роля - устата и нахална прокурорка и мълчалива и покорна снаха в богато семейство. При инцидент прокурорката губи паметта си и заема мястото на богаташката, а богаташката изчезва.

# 481
Аз гледам One the woman.

Главната актриса играе двойна роля - устата и нахална прокурорка и мълчалива и покорна снаха в богато семейство. При инцидент прокурорката губи паметта си и заема мястото на богаташката, а богаташката изчезва.
Хаха и постави ли ги на място снахата след размяната?

# 482

Хаха и постави ли ги на място снахата след размяната?

Разбира се, че ги постави. Grinning
Скрит текст:
Семейството искали богаташката, защото е от по - богато от тях семейство, но после се оказва, че е извънбрачно дете и няма да получи нищо. След инцидент цялото семейство на богаташката умира и тя наследява всичко.   

# 483
  • гр. София
Този сериал е много коментиран в eastern spirit. Последните дни нямах възможност да гледам нищо. Трябва да наваксам с Гумихото - 5,6 и 7 серия Simple Smile Приготвила съм си и сериите на Lovers of the Red skу. Все още е текущ, но остават малко серии Simple Smile

# 484
  • България
Приготвила съм си и сериите на Lovers of the Red skу. Все още е текущ, но остават малко серии Simple Smile
С главния от Abyss (2019).
И аз му се чудя, но чакам да видя какъв ще е финалът.

На Cry Me A River of Stars (2021) стигнах до обрата в историята. Този път издържаха до средата на сериала.
В някои още на първата трета са започва, а веднъж даже след първите два епизода.
Гледат ми се само интересни приключения с фантастика, с история, с разследвания, с малко розово, а тия мелодрами ме потискат.
Актьорът в главната роля беше много красив мъж, в този сериал е зверски отслабнал, чак е плашещ.

# 485
Супер изглежда, само брадичката му е малко големичка.

# 486
  • България
От глад е такъв. В други сериали брадичката му изглеждаше нормална.
Но пак става за гледане.
Бях попаднала скоро на интересен исторически сериал, не фентъзи, обаче актьорът в главната роля беше доста непривлекателен и се наложи бързо да "изгледам" епизодите с него.
Понякога ми се иска, но не мога. Grin

# 487
  • гр. София
Чудя се защо се изтезават така тези китайци, вярно, че не трябва да са 300кг, ама то някои са ходещи скелети, направо изглеждат болни, нездрави.
От известно време си го мисля относно главния в Mysterious love. Започнах първа серия, заради реклама в ютуб, много е слаб главният.

# 488
  • България
Направо развалят хубавите мъже. Обичам слаби такива, но не и скелети.
Западните и нашите сериали са пълни с напомпани, китайците пък в другата крайност.
Не останаха нормални, бели мъже за гледане.
У дома следва родната мода и се чуди защо носи XL. Close
Скрит текст:
И защо му се разтуптява сърцето и му се вие свят. Хубаво му е казала кардиоложката, че на тая възраст трябва по-леко със спорта. Пуста критическа, много се мъчат тия мъже. Joy
Обаче китайците поне гледат да се изкарат по-бели, а нашите се пържат на слънце и приличат по-скоро на една друга общност.
Така че оставам на китайския фронт и за да имам достатъчно за гледане, пускам и корейски. Там май не са толкова хилави и не си пипат очите, за да правят двоен клепач.
Днес започвам The Tale of Nokdu (2019).

# 489
При корейците забелязвам напоследък доста актьори (мъже и жени) без операции на очите. Изглеждат добре и така, освен това са по-екзотични, според мен няма нужда да се променят.
Лисугерът е опериран целият (мисля, че са му правени очи, нос, челюст) и се е получило добре, но това не означава, че всеки трябва да ляга под ножа.

Очите без двоен клепач, когато не са прекалено присвити, приличат повече на котешки, от очите с двоен клепач (казвам го като комплимент) Simple Smile

# 490
Мойри, "The Tale of Nokdu" ми се видя много обещаващ, но като го почнах изобщо не ми хареса! Изгледах няколко епизода и го зарязах... прекалено елементарен хумор, все едно зрителите сме някакви тъпаци... малко ми беше като американските комедии от едно време, дето се удрят със стълба или стъпват в кофа... не знам, натам може и да става по-хубав, но първите серии ме издразниха мен. Кажи дали ти харесва като поизгледаш няколко епизода.

# 491
Може да е било временно. В Йи Сан (знам, че пиша името рзлично, не съм сигурна кое е правилното изписване) през първите 4 серии героите са деца и основната дилема на едното от тях, е дали да се кастрира, за да стане евнух. Имаше много "хумор" покрай това. В крайна сметка, той не го направи и стана доста симпатичен персонаж (т.е. промени се изцяло като порасна), а хуморът от този вид почти изчезна от сериала (има някакъв остатък при друг герой, но е много по-дискретно представен).

# 492
  • България
Мойри, "The Tale of Nokdu" ми се видя много обещаващ, но като го почнах изобщо не ми хареса! Изгледах няколко епизода и го зарязах... прекалено елементарен хумор, все едно зрителите сме някакви тъпаци... малко ми беше като американските комедии от едно време, дето се удрят със стълба или стъпват в кофа... не знам, натам може и да става по-хубав, но първите серии ме издразниха мен. Кажи дали ти харесва като поизгледаш няколко епизода.
Ще пиша.
Дъщеря ми много го хвали, но с нея имаме много различен вкус.
Тя зарязва китайски сериали, които са ми в топ 30, а гледа някакви, които на мен не ми харесват.
Рядко имаме единомислие.
Гледа корейски още от ученичка и все ми препоръчваше съвременни, затова не можа да ме спечели.
Май единственият, за който сме на едно мнение е Ashes of Love (2018). Grinning
Но той е китайско фентъзи.

# 493
  • гр. София
Гледах 5 епизод на Гумихото. Хареса ми. Много ме радва ветеринарят. Joy Джи А как го гледаше отзад, търсейки опашката. Много интересна история на лисугера и А Ъм. Имугито си е зловещичко. Хареса ми, че на казаха онези гадняри, които мъчеха кученцето.
Беше тъжна историята с децата.
Джи А не слуша, казват й не мърдай, тя изчезва и после го търсела:joy:
Дядото тотем си изпати от Лисиците.
6 серия все така интересно. Това, което ме възмути, че и Йон и Ранг си носят обувките без чорапи!!!
Джи А даде лисичето дихание на онзи гадателя.
Явно съм гледала и 7  и 8  сери миналата година, защото си спомням това с избора на врати. Оказа се, че момченцето се оказа прероденото кученце Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 15:30 от Olia T

# 494
  • България
The Tale of Nokdu (2019)
Според мен, става за гледане, особено актьорът в главната роля. Актрисата не толкова, затова пускам тази снимка.

Чосонските мъжки шапки продължават да ме ужасяват, мъжете са като извънземни в главите, костюмчетата на жените също са ужасни, с тия тесни горни дрехи и бухнали поли са като нелепи карикатури на западноевропейските облекла.
Но пък от някой си епизод нататък става напрегнато и кърваво, не е за хора с нежни души.

Общи условия

Активация на акаунт